Ana içeriğe atla

2019'DA BİZİ GÜLDÜRÜRKEN DÜŞÜNDÜRENLERİN TÜM "GÜLDÜŞÜNLERİ"

2019’UN GÜLDÜŞÜNLERİ:

Martın sonu bahardır potpurisi gösterdi ki; AKP yanlışları, kendisini yalnızlığa taşıyacak yolun taşlarını döşedi, yani 31 Mart 2019 seçimlerini kaybetti.

Martın sonundaki Bahar’a ulaşmak için; 31 Mart 2019 sabahı erken kalktım. Kahvaltımı, sporumu yaptım . Ardından; Atatürk’ün evrensel sözünün yazdığı “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” Atatürk resimli poster ile selfi yaptık ve bu görüntümü 09:11’de Facebook’a “Yorumsuz” yazısı ile koydum.

Bu resmen bir mesajdı ve halkımın bu mesajı almasını istiyordum: Bizde, hiç yanımızdan ayırmadığımız var olan mesajla oy kullanmak için sandığa gittik, sandık görevlilerinden izin alarak oy kullanma resimleri çektik. Bu resimleri de Facebook’a koyarak ikinci uyarımı yaptım; saat; 10:39: “Hava puslu ve puştlu idi... Müjdeyi verdiler; "Yarın hava bahar kokulu aydınlık olacak.." diye; umutluyum, umutlusun, umutlular..”

Ve saat 20:46’da hem Martın sonuna ve sonundaki Bahara kavuşmuştuk.. Ve de, Arhavili kardeşimiz Gökhan Giritlioğlu Çankaya Belediyesi meclis üyesi seçilerek bizleri onore etti; “Martın sonu bahar oldu. Hak yerini buldu. Gayri resmi sonuçlara göre CHP Çankaya Belediyesi meclis üyeliğine seçildim. Bana destek olan akraba, eş, dost ve saygıdeğer tüm hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ederim.” diyen Gökhan’ı kutladık: “ Gökhan kardeşim kutluyorum.. Başarılar dilerken, "Nice nitel böylesi güzel baharlara" diyorum..”

İşte bu kavuşma sevinçlerimin sanal medya’daki çığlıklarım:
  1. 1- Cennetin izdüşümü Artvin’imizi Doğası ve Doğanıyla Kurtaran Artvin İl, İlçe, Belde Seçmenlerine teşekkür ediyorum (31 Mart 2019)..

  2. 2- Arhavi'min yüreğine cebren ve hileyle HES'in cebri borusunu çakanlara en güzel tokadı çakan Arhavililerime selam olsun..

  3. 3- AKP anladığım kadarıyla Kanal İstanbul çılgınlığı için Ankara’yı verecek İstanbul’u bir şekilde alacak..

  4. 4- Arkadaşlar dikkatinizi çekmiştir; R.T.Erdoğan; bundan sonraki süreçte E.İmamoğlu ile yarışacağını anladı ki; hemen ekranlara fırladı.

  5. 5- Seka'yı satan Beka'yı satamayınca kaybetti. Korkum; İmamoğlu ürküntüsüyle ekrana düşen reisin Ankara’da balkondan düşmesi.

  6. 6- Neden 3 kez veri akışı durdu? Acaba,önceki seçimlerde küresel efendi kullandırdığı bilgi işlem yönlendirme linkini kesmiş olmasın!?

  7. 7- Erdoğan'ı dinliyorum, kulaklarım kapalı. Seni uyardım;"Türkiye değil, sen kötüye gidiyorsun" diye, dinlemedin.Gördün mü düşüşe geçtin.

  8. 8- İzmir’e gavur derken, Ankara, Adana, Mersin ve de İstanbul gavur oldu.. gavuroğlu gavurlar!!.

  9. 9- İmamoğlu başarısı yadsınamaz. Fakat bunun fakatı var: Verin aynı fırsatı bana, bu ortamda ben de başarılı olurum... Abartıp yıpratma!!

  10. 10- Karayalçın'a TMH adına sordum: "Efendim 5 yıl daha Bel.Bşk kalsanız iyi olmaz mıydı?'. Karayalçın:"Medya yanılttı; lider ol %60'la iktidarsın" diye

  11. 11- Lider yaratıp ona tapınanlar ve medya; İnce'yi attı İmamoğlu'na yattı; İlle de hormonlu yandaş medya. İmamoğlu bu zamansızlığı yemez.

  12. 12- Yasak gelmiş.. Ayvacı yakalanmış. Cezası; ayvalar.. Gülüyor adam. "Neden gülüyorsun?" "Kendime değil kupa ile gelen Başak'a gülüyorum"

  13. 13- Yavuz hırsız.. "İstanbul teşekkürler" pankartı asar, döner döner; "İmamoğlu kazandığını nereden biliyorsun" diye narayı basar!!

  14. 14- Topluma gelecekteki Baharlar müjdesi veren " 31 Mart'ı " kalıcı kılmak için ne düşünüyorsunuz!?

  15. 15- Bahçeli AKP'yi bitiriyor; BB Başkanı İlçe belediye başkanlarını atasın önerisiyle. Ankara, İstanbul vd ilçeler de artık CHP'nin.

  16. 16- Demirhan Elçin Başkanım; Bahçeli'nin talimatı gereği, Yusufeli ve Murgul Başkanlarını görevden alman gerekiyor; hatırlatayım dedim..

  17. 17- Bahçeli AKP'yi bitiriyor; BB Başkanı İlçe belediye başkanlarını atasın önerisiyle. Ankara, İstanbul vd ilçeler de artık CHP'nin.

  18. 18- CHP 2 yeni lider daha doğurdu: CHP'ye İmamoğlu, MHP'ye yavaş.. Bu; CHP'nin tüm partilerin anası olduğunun kanıtıdır..

  19. 19- Biz belediye başkanı olunca halkın yüzüne kapadığınız kapıları sökeriz, siz halkın sığındığı çatıları..

  20. 20- İmamoğlu’nu lider ilan etme zamansızlığını yapan; İmamoğlu’nu riskleri alarak aday yapan Kılıçdaroğlu’nu halka nasıl anlatırsın!?

  21. 21- Kafayı mı yedin; Yusufeli'mde 4 oy çal ve 3 oyla kazan oy sayımına yassah de, 28 bin fark olan İstanbul'da oy sayımına izin ver be, bu ne be..!!..

  22. 22- Kaybetti, suskun mu duracak? Yook! 1-Yatırımları engelleyecek 2- Olmadı; Thatcher Londrası gibi İstanbul BB'sini iptal eder.. Margaret Thatcher'ın liderliğindeki Muhafazakar Parti hükümetinin 1985 yılında çıkardığı Yerel Yönetim Yasası (Local Government Act) ile Londra Büyükşehir Belediyesi'nin (The Greater London Council) 1 Nisan 1986 yılından itibaren feshedilmesinden sonra Londra, seçimle oluşan bir yerel yönetim organından yoksun tek Batı-Avrupa başkenti olma özelliğini taşımaktaydı…

  23. 23- Çaput zekalı diyor ki; İmamoğlu türbanlıları işten atacakmış.. Bence türbanlılar ÇAPUTLARINI atar ve bizden fazla ÇAPULCU olurlar..

  24. 24- ATATÜRK Havalimanı, "ATATÜRK MİLLET BAHÇESİ" mi olacak, zillet bahçesi mi? Bozuldun mu? Sen değil misin Millet'e zillet diyen, İllet?

  25. 25- AKP İstanbul'da OYkeolojik kazı başlatmış. Her an 20 bin antik, pardon dandik oy bulup YSK'da bozdurarak açığını kapatabilirmiş..

  26. 26- Atatürk düşmanları, dahası dinden ve futboldan geçinen Sariyer taraftarları; Samsunspor Sarıyer maçında, Samsunspor'un Atatürk armasını yaktılar..

  27. 27- CHP yönetimi; sayımdaki AKP oyları artışına niçin itirazın yok?! Neden AKP haklı algısı yaratmaya katkı veren teslimiyet içindesiniz?!

  28. 28- YSK sayımı reddedince; AKP, YSK'ya Olağanüstü itirazla, Olağanüstü hallı mutlak monarşizmin dişlerini mi gösteriyor!!

  29. 29- Bir AKP, bir İmamoğlu'nu geleceğin lideri olması için bu kadar gündemde tutar veTrabzon AKP seçmeninin gönlüne bile konuşlandırır.

  30. 30- Bahçeli;"Kazanmak için 1 oy yeter" Binali:"3600 oyla kazandım" Cinali:"14 bin oyla kazandım diye gezemezsin" Hangisi doğru!?

  31. 31- Diyor ki; "Memleket işi gönül işim".. Zannetmiyorum; "Memleket işi onun ekonomik ve siyasi rant işi"..

  32. 32- Ben R.T.Erdoğan; lütfen beni meşgul etmeyin, işlerim yoğun, çünkü İmamoğlu'nu CHP'ye, Yavaş'ı da MHP'ye lider olarak hazırlıyorum.

  33. 33- Eğer beni eski metin yazarım Aydin Ünal şiddetle eleştiriyorsa; artıkım millet İMF'e borç veriyorum yalanıma inanmayacak demektir..

  34. 34- Bir oyana bir bu yana sallanan Toroğlu'nu bırak; hep Başaklarda olan A.Çakar,"Hakem talimat almış" diyorsa, Başak bitti demektir!

  35. 35- Adam Başak'ı pis Arap'a pazarlıyor İmamoğlu korkusu yüzünden; elbet Başak'ı şampiyon yapmak için Aslan'ı parçalayacak!

  36. 36- Dünyanın en uzun seçimini en uzun kitabına uydurma oyunuyla Guinness Rekorlar Kitabına soktuğun için sağ ol RTE..

  37. 37- Artvin-Ankara-İzmir-Adana-Mersin, Antalya vd illere Martın sonunda bahar geldi, İstanbul'daki bu iklim değişikliği neyin nesi?

  38. 38- Ali nesin, sen nesin?!..." Laikler, Mısıroğlu'na espiriler yaparken tüylerim diken-diken oluyor" diyen Ali Nesin; Mısıroğlu, Atatürk'e en ağır küfürleri ederken ve "keşke Yunan yense de Laikler gelmese" derken tüylerin acaba ne oluyor?... Mısıroğlu Türkiye'nin rengi demişssin.. Bu rengi bana söyler misin.. Dur ben söyleyeyim; "Kapkara " bir renk..

  39. 39- AKP'nin adını unuttuğum genel başkanı; Ekrem İmamoğlu'na mührü vermeden önce, İmamoğlu'nu 17 gün CHP Genel Başknlığına hazırladı..

  40. 40- 31 Mart seçiminin en anlamlı tepkisi;Artvin-Sinop-İstanbul-Mersin ve dahi Trakya Belediyelerinin alınışıyla; doğayı,doğanı yok edecek Nükleer ve HES enerji yalanına olan evrensel tepkidir.

  41. 41- Seka'yı satanlar Beka'yı satamayıp, ellerinde kalınca; İmamoğlu'na zorunlu olarak trene bekar gibi bekakaldılar..

  42. 42- 17 gündür İstanbul Büyükşehir Belediyesini elinde tutan zat, acaba her an tutuklanabilir kaç dosyanın firarına neden oldu?!

  43. 43- 25 Yıl önce, Ankara ve İstanbul'u sağa teslim edenleri eğer bir şekilde Yavaş ve İmamoğlu yanında görürsem çok kötü eleştireceğim!

  44. 44- Sayın Yavaş ve İmamoğlu; 25 yıl daha kaybetmemek için, 25 yıl önce Ankara ve İstanbul'u sağa teslim edenleri uzak tutmalısınız!

  45. 45- Uzak tutulması gereken yelpaze bir ağdır; siyaseti, ticareti ve bürokrasiye egemen olan ve de Ankara-İstanbul'u teslim eden ağ.

  46. 46- “Martın sonu Bahar” dedik ya, AKP gelmedi demek için Nisan’da yapay kar yağdırdı. Bahar değil kıyamet geldi izlenimi yaratmak adına İstanbul’da da yapay deprem de yaratabilir..

  47. 47- Cennetin izdüşümü ülkemi cehenneme çevirenler; 4 gencimizin şehit olmasını İMAMOĞLU ve KILIÇDAROĞLU'na bağlayan 'enbesil' zeka seviyesindekilerdir!!!!

  48. 48- Ankara Çubuk’taki 21 Nisan 2019 günkü Kılıçdaroğlu'na saldırı AKP'yi bitirmiştir. Bu korkutma saldırısı, korkularının yansıması, şiddet dillerinin aciz son eylemidir!!

  49. 49- Niçin kaybettim biliyor musun oy potansiyeli angutum; çalmama izin vermediler. Bu bana ve size yapılan en büyük hakaret; saldırın!

  50. 50- PKK’ya yardım eden Peşmerge’ye devletin kasasından kebap ısmarlayan değil de, “Kim terör örgütünü destekliyorsa Allah belasını versin!” diyen Kılıçdaroğlu’na yumruk ha..!!

  51. 51- HDP; “Kürdistan’da kazanacağız.Batıda da AKP ve MHP’ye kaybettireceğiz” diyecek, HDP ile T.C’yi silecek, bay Kemal yumruk yiyecek.. HDPee!

  52. 52- İmamoğlu'na 21.yy ideolojisini yaratmalı önerisi göndermiştim. Ulaştı mı bilmiyorum da; "Yen Nesil siyaset" önerisi ilginç....

  53. 53- AKP'yi ben değil, S.Soylu ve D.Bahçeli yıkacak. Nefret ve şiddet ve ayrıştırıcı dil bahane senaryo şahane. Anlamıyor, ne yapayım!

  54. 54- “MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt Tanrı dağında kurt gibi uludu”… Bu ne yahu!!.. işte 23 nisan 2019.. Bunlarla mı 23 Nisan neşe dolacak insan??!!.... Siz bu ülkeyi tartışılan zekanızla nereye taşıyorsunuz?!.. Dünya özgün gelişim ve değişim doğrultusunda bilişim ve iletişim teknolojisi ile evrende sesinin yükseltirken sen uluyorsun.. Bunu eleştirenlere soysuz köpek diyorsun, ki çıkıp demokrasiden özgür düşünceden söz eden birisin.. Sen bu itici hakaret dolu sözleri neden söylediğini ben biliyorum; o yaptığın köpek uluma ritüelinden sen de rahatsızsın da ondan.. Zayıf karakter kendinden rahatsız oluş duygusunu başkalarını rahatsız ederek gidermeye çalışır, işte sen onu yaptın hemşehrim.. Anadolu insanına her şey yakışır, ulumanın dışında.. Soysuz köpekler rahatsız oldu ha.. Hemşehrim birileri çıkıp sana; "Rahatsız olan sensin.. Sana soysuz köpek demem çünkü soysuzluğun ve köpekliğin de kendine özgü bir asaleti vardır, sen onu bozar moda girmişsin.." derse, ne diyebilirsin ki!! Tamam tanrı dağına git, benim atalarım dişi kurt eşliğinde Orta Asya’dan dünyaya dağıldı de-ki bana göre yok böyle bir şey- ama dişi kurt gibi uluman anlamsız ve sana hiç yakışmadı; zaman-zaman güzel şeyler söyleyen hemşehrim....

Ankara'nın Çubuk ilçesi Akkuzulu Mahallesi'nde 21 Nisan 2019 Pazar günü şehit Piyade Sözleşmeli Er Yener Kırıkcı'nın cenaze törenine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saldırıya uğradığı anda Linç ekibinin başı Osman Sarigün da Kılıçdaroğlu’nu yumruklamıştı...

İşte onunla ilgili güldüşün potpuriler:








KENDİMİ BİR SÜRELİĞİNE İPTAL EDİYORUM

“Teknopolitik-TMMOB-TMBD- Artvin Vakfı ve de Akrabalar-Arkadaşlıklar ” düzlemindeki zamanlarımla; siyasete ve insanlığa, her mimar ve mühendise, ülkemin inşa sürecine ve de Artvinliye ve de akrabalarıma katkı vermeye çalıştım. Bu düzlemlerdeki aktiviteleri belgelemek ve sizlere sunmak adına artık bu zamanları; kendime ayıracağım..

Elbet; kendimi iptal etmiyorum, salt bu düzlemlerden bir süre kendimi iptal ediyorum 1 Ocak 2020’de..

“Benden, ‘şimdilik’ bu kadar” vurgusuyla, vesselam kısa kelam “eyvallah” diyerek siz değerli arkadaşlarımdan 2-3 yıl sosyal medya sayfalarımda uzak kalacağım.. Bu süreç aynı zamanda, doğrularımı ve yanlışlarımı sorgulama sürecim olacak. Bu süreci işleterek genellikle bildiğini okuyan değil doğrularından ve doğrulardan ödün vermeyen beni ne denli değiştirir bilemem de, gecikmiş de olsa kendimi sorgulamamamın erinci içinde olacağımı düşünüyorum..

Aslında insan yaşamı toplama çıkarma, yani artı ve eksilerle doludur, eğer insan artı ile eksiyi dengelese yaşamı, dahası ‘hem kendi, hem kenti’ küresel olarak da gezegenimiz öylesine dingin olur ki, kendimizi ve kentimizi hiç kontrol etmeye, denetlemeye ve dizginlemeye gerek kalmaz.. İşte benimkisi öyle bir şey..

Evet; “Hoşça ve Koşça kalın”.. Bu işin bir de güldüşünlü yanı var. Bu denli yazdım, saldırdım, dahası doğruları söyledim, bir hemşeri olarak bir kez olsun Silivri’ye gönderip milletvekili olmam için zemin oluşturmadı; küstüm..

Son kez saldırıyorum: Cenneti betimlerken Huri verecekler dedin sevindirdin, Nuri de verecekler dendiğinde evinde Namaz kılan karını dövdün, ille de Huri diyerek milleti yordun, yetmedi kadınların başına çaput ördün, çapulcuya sövdün.... Madem Adem-Havva cennetten kovuldu, belli ki cehenneme gönderildi ve sen de cehennemin altına Huri-Nuri çelişkisi ile odun atıyorsun, insanlar cehennemde Adem soyu olarak cezasını çeksin ve cennete dönsün diye. Ama bunun farkında değilsin..,

İşte cezamızı çektikten sonra cennete, doğrusu gizemli akıllı tasarımcısının karşısına çıkacağız. Ne demiş gizemli akıllı tasarımcı;Kul hakkıyla gelmeyin karşıma..” Ben rahatım, sen tüm kulların hakkını kendinde toplayan kişi olarak nasıl çıkacaksın karşısına. Çıkamazsın, çünkü:

  1. 1- İhale yasalarıyla ihya ettin yandaşını; adamına ve örgütüne göre 99 kez ihale yasalarını değiştirerek..

  2. 2- Atatürk’ün Anadolu insanı için kurduğu-kurumsallaştırdığı tüm ulusal değerler olan KİT’leri kıtır-kıtır yemek için yanaşmalarına ve Araba sattın..

  3. 3- Cenevizliler Doğu Karadeniz’deki yabanıl kokulu üzüme ve karayemişe ulaşmak ve yaşatmak için Kemer köprüler inşa ettiler, sen ise Doğu Karadeniz’in ve de tüm Türkiye’nin doğasını ve doğanını yok etmek için maden yataklarına, yanaşmalarının arsalarına ve su kaynaklarına giden Yeşil yayla yolları, HES’ler, boğaz köprüleri ve otobanlar inşa ettin..

  4. 4- Eleştirenleri; kem gözle bakıyor diyerek kement attın, içeri attın..

  5. 5- Devletin yüce makamlarını, kapıkullarına dağıttın, bakanlığı ve milletvekilliğini sattın, cumhuriyeti cahilistana çevirerek ülkemi yaktın..

  6. 6- Ali’yi, Veli’yi kullandın-kullandın attın, hiç çekinmeden sarayda yattın.. Yine olmadı değil mi?! O zaman kendimi bir süreliğine gerçek yaşamdan değil sanal dünyadan iptal ediyorum!!!

Tüm arkadaşlarıma bu sanal süreç içindeki doğum günlerini kutlarım. Salt hayatta olduğumu belli etmek adına doğum günlerimde selam vereceğim..

Güzel olan, kimseyi kırmadan, kimseye kırılmadan kendini bir süreliğine ötelemektir.. Hepinizi seviyor ve sayıyorum (12 Aralık 2019)

Şevket ÇORBACIOĞLU
GSM: 0506 609 00 32
evesbere@mynet.com

Biraz önce aklıma geldi, göndereyim dedim: [[ Sen simit sarayını kurtaracaığna çakma sarayını kurtar.]] (31 Aralık 2019)

Görmemişin yeni yılı olmuş, tutmuş çam dalını koparmış” durumuna düşmemek için; Yeni yılda doğanı ve doğayı koruyun!!(31 Aralık 2019)

Eski yıl bitiyor; alelacele son "Güldüşünleri" yazayım dedim: [Öylesi üstün teknolojiye sahibiz ki, fabrikasız yerli otomobil üretebiliyoruz..] (31 Aralık 2019)

TERMİNOLOJİ YANLIŞLIĞI TAM BİR GÜLDÜŞÜN: "YERLİ VE MİLLİ OTOMOBİL"..

Terminolojiye bakar mısınız;Yerli ve milli otomobil”..Bir şey hem yerel, hem milli olamaz, bari evrenseli de ekle de “Yerli ve Milli ve de evrensel otomobilimiz” deyiver..Terminoloji yanlışlığı bir yana, “Milli otomobil nasıl oluyor? İtalyan dizayn edecek, İsveç lisans verecek, Ukrayna motoru yapacak ve hazret milli diye binecek..

Bu halkın aklıyla alay etmektir.. Yerli ve Milli otomobilimiz, Resmen TOGG,(yani; Tayyip Organizeli Gündem Girişimi).. Sinan Aygün’ün ikiz TOGO kulelerinden esinlenmesin.. Yerli milli otomobilimize neden yeni yılda binmedi ve tanıtmadı hazret!? Doğru; yeni yıl kafirlerin kutlaması. İyi de içtiğin cola, yerli, milli otmobilini de dizayn edenler, lisans verenler, motoru yapanlar da kafir, nasıl olur da yerli ve milli dersin..Töbe-töbe, bunlar insanı otomobilden, motobilden eder (31 Aralık 2019)..

ÖDP'den ayrılanlar yeni bir parti kurmuş;"SOL Parti"..Benin öteden beri, tüm solu kucaklayan "SOL ÇATI" dediğim oluşum değil (31 Aralık 2019)....

Hazretin cebine atacağını bildiğim halde bir hata yaptım; "BELKİ ÇIKMAZ DİYE" Piyango bileti alarak. Ya çıkarsa, yandım..!! (31 Aralık 2019)....

Ünal Karaman'ın Trabzonspor'dan ayrılması da güldüşün.Ünal Trabzonspor'a salt puanlar değil, öze dönük yıldızlar kazandırdı..Ayıp (31 Aralık 2019)....

Kaç Yandaş Kanal var? Nereden bileyim!.. Çekirge sürüsü gibi yalan ve Talandalar.. Son olarak Kanal İstanbul'da bu sürüye katıldı (28 Aralık 2019).

Araplar Ülkemde Ana Dilde Arapça Serbestliği İstemesi, Erdogan'ın Da Hilafeti.. Cahillerin Ferasetine Güvenmek

Düşün diyeceğim de sende beyin yok ki düşünesin.. Duyardık; Suriye'den akrabalarına gelen çocukların coğrafya kitabında HATAY Suriye topraklarında gösterilirmiş. Sağ olsun Erdoğan onları kırmadı ve Hatay artık Suriye'nin sayılır. Hatay'da Hataylıdan çok Suriyeli var.. Adam Suriye'de bir başka Suriyeliye söylüyor; "Ben Türkiye vatandaş oldum.." Arkadaşı; "Nasıl Türkiye vatandaşı oldun; sen Türkiye'ye gitmedinki?!" Yanıt; " Evraklarım gitti..Yani amcamın oğluna gönderdim.."..

İster inan ister inanma; 6 milyon Suriyeli, 6 sene sonra 36 milyon eder. Parti kurar TBMM'ine girer, gurup kurar ve ülkemize girer.. Nasıl mı? Nasıl olacak; ana dilde Arapça ister. Ardından hilafet derken, ümmet toplumu ve halifeliği Erdogan'a verditirler.. İşte böyle girer.. (28 Aralık 2019)

Yerli Otomobil Ha.. Güldürmeyin Ulan.. Her Şey Montaj.. Ajda Pekkan Daha Yerli Bence.. (28 Aralık 2019)

Marmaray’ı Ecevit, Metro'yu Karayalçın yaptı, Allah aşkına sen ne yaptın?! Doğru; Atatürk'ün yaptığı Şeker fabrikalarını sattın! (26 Aralık 2019)

Gülmekten kırılıp dökülürken tarihi nefret etmek istiyorsanız, TRT-1'de yağdaniyenin sunduğu "3'te 3 Tarih" yarışmasını izleyin (26 Aralık 2019)

Baba Vanga'nın 2020 kehanetİ: "...2023'ü göremeyecek ve Gökçek bayram edecek!!" (25 Aralık 2019)

"Kan al İstanbul"="Ban al İstanbul"... İstanbul'u; banıp banıp tümden götürmektir niyetleri de, gideceklerinin farkında değiller. (25 Aralık 2019)

Kanal İstanbul” projesinin yapılamayacağını Erdoğan bile anladı. Israrındaki amaç; “Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek..”. Yani; yoksulluğa, işsizliğa, enflasyona, soyguna, talana.. Arap aşkı için Karadeniz ormanlarını yakmalara, 120 bin Suriyeliyi Ümmet aşkına transfer etmelere razi etmek, unutturmak.. (25 Aralık 2019)

Hemşerim Erdoğan; CHP tek parti dönemindeki tüm kötülükleri CHP içindeki sağ unsurlar yaptı, yani sizler. Biliyorsunuz bunlar; çok partili dönemde sağ partileri kurarak senin düşüncelerini yayanlardır..

Diyorsun ki; "Tek parti CHP döneminin objektif, tüm boyutlarıyla araştırılması gereken karanlık noktalar bulunuyor. CHP yönetimi geçmişleriyle yüzleşene, darbeler, katliamlar, idamlar ve kanlı sokak olaylarındaki rollerini cesaretle açıklayana kadar peşlerini bırakmayacağız."..

Tüm onları CHP içindeki sağ unsurlar, yani senin ortaya çıkmanı sağlayan ağa babalarınız yaptı; Dersim olayını, Sabahattin Ali'nin öldürülmesini (Nihal Atsızlar), Mustafa Suphilerin katledilmesi v.b olayları sağ unsurlar yaptı. Yani; CHP içindeki sağ unsurlar; ırkçı, dinci, kesim. Bunlar çok partili dönemde sağ partilerini kurarak sizlere düzlem oluşturdular.. Siz de bunu cesaretle kabul edinceye dek ben de peşinizi bırakmayacağım..

Beni öfkelendiren siz değil, bu ağa babalarınızın yaptıklarını sözde kendine aydın diyen karanlığın besleyicilerin de olguyu Atatürk ve İnönü'ye mal etmeleri, dahası olguya sizin gibi bakması..

Dün BJK'yi İstanbul’da yenen Sergen Yalçın'ın takımı bugün kendi sahasında lig sonuncusu Rize'ye yenildi. Bu nasılı oldu acaba?! (22 Aralık 2019)

Dün İstanbul'da BJK'İ 2-0 yen, bugün Kendi sahanda lig sonuncusu Rizespor'a 2-0 yenil. Sergen Yalçın eğer buna alet oldun ise kendini bitirdin. Yani Sergen, kendini rafta gör artık.. Unut BJK'nin başına gelmeyi.. Bunun adı; 4 büyükler; BJK, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Galatasaray'ı bundan sonra şampiyon yapmayacağız demek. 

Kendilerince futbolu işaret parmağında döndürüyorlar.. Elbet güçleri yeter ise. Çünkü futbol benim diyen siyasi iktidarların üstündedir.. Evet; dinden ve futboldan geçinenler dayanışma içinde, şimdilik Mutlak monarşist Franco İspanyası ve Salazar Portekizi gibi. Fakat gidişat Hitler Almanya'ına doğru yol alıyor gibi-Ki kaybedecekler-.. (21 Aralık 2019)

Gel de kör olma.. İnadına kör olmayacağım ve Mazhar Alanson gibi sinir bozan yağdanlıkları görüp deşifre edeceğim!!

Mazhar Alanson AKP Başkanı Erdoğan'dan aldığı ödül için; "Hiçbir ödülü saklamadım, ama bunu ömür boyu saklayacağım" demiş. Bu resmen ömür boyu yağdanlık olacağının itirafıdır.. Bu aldığı ödüllere külliyen saygısızlık yapan kıymet bilmez, vefa yoksunu zavallıdır..

Düşünün bu adamsız insansız, dahası ‘ bir dönemin-ki hala öyledir kanımca-alkolik, kadın düşmanı’ yağdanlık katsayısı yükseltmek için İlahi şarkılar söylemiş, hatta İlahi albüm çıkartmak istemiş ve MFO’yu dağıtma aşamasına getirdiği için, dahası Fuat ve Özkan şiddetle karşı çıkınca vaz geçen zarttır...Yaptığı tanımlanması zor bir duruş..

İkincisi; Katar Emiri'nin annesi Kanal İstanbul güzergahında arsa kapatmaya başlamış.. Kapatmadıkları mı kaldı.. Yakındır, kapattıranları da kapatma yapmak.. Postmodern Cariyeler ve Cahiliyeler dönemi..(19 Aralık 2019)

CHP, halkın umudu şans oyunlarını parti çıkarına dönüştüren Allah'tan korkmaz; 27 trilyonu da cebine indirdi. Bir zahmet ilgilen! ..(18 Aralık 2019)

Melih Gökçek için: yoksulluk fonu oluşturmaya var mısınız!? Eski bakan Gürcan Dağdaş’a açtığı davada mal beyanı istenen eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, mal varlığını Twitter’dan açıkladı: Vakıflar Bankası Tunalı Hilmi Şubesi’nde 13 bin 656 TL, Ziraat Bankası Ankara Şubesi’nde 78 bin 635 TL, 2 bin Euro, 500 dolar. Ankara’da iki taşınmaz. (Çankaya’da iki parselde kat irtifakı konut, Pursaklar’da altı parsel çatı aralıklı konut.)

Eğer bu veriler doğru ise, Melih fonuna bir maaşımı bağışlayacağım.. Allah’tan kork be, Allah’taaaan!!! (15 Aralık 2019).

Bre gafil, bre acımasız; simitçini kurtaracağına, simite mahkum ettiğin yoksulu, tarladaki ürününü bitirdiğin çiftçiyi kurtar (15 Aralık 2019)...

Genç yaşta; Villaları ve lüks yaşamıyla gündeme gelen MasterChef Güzide Mertcan’dan bir villa açıklaması daha: “Sadece neden kapalı olan suçlanıyor?”

Senin kapalılığından bana ne.. Senin kapalılığını değil, senin geçmişteki yoksulluğunu siyasi rant için kullanan, seni itilmiş ve kakılmış gören Erdoğan'ın sizi sözde yoksulluğunuzdan kurtarmak için, dahası sizi aşağılayanlardan ve aşağılandığınız ortamdan kurtaracağım diyen AKP Başkanının size sunduğu, yeşil sermayeli yeni sınıfınızdaki aşağılık duruşunuzu eleştiriyoruz.

Siz kaç yaşındasınız ki bu şatafatı varsıllığı elde ettiniz?! Ve de görgüsüzce sizi var edeni de rezil ediyorsunuz.. Siz de hiç mi utanma arlanma yok.. Tepki alınca da hemen zırlamaya başlıyorsunuz; "Beni kapalı olduğumu için eleştiriyorlar", yani reisiniz gibi çaputa sığınıyorsunuz..Yemezler artık, çünkü çok açık verdiniz..Bu yaptıkların görgüsüzlüğün çok net frikiği.. (15 Aralık 2019).

Tedavi Süreci Başladı.. "Gönül gözü ile bakmak" deyimi güzel de, gözünle bakabilmenin gönül zenginliğini beslediğini de unutmamalı..

Önce göz anjiyosu, ardından göz bebeğine iğne.. Her ay tekrarlanacakmış, tedavi oluncaya dek.. Nedeni Sarı nokta (Göz kanaması).. Beyazı daha tehlikeli imiş.. Yüksek tansiyonlarda kendini gösterirmiş.. "Doktor bey ben tansıyonu yükselen değil, yükseltenim" deyince güldü.. Tahliller sonrası göz damarlarındaki yığılma tanısı koydu..

Geç kalmışız; önlenemez ise gönül gözüyle bakacağız artık.. Körlük deyince Osmanlı dönemi mühendislerinden Büyük dedem Hüseyin Çorbacıoğlu aklıma geldi. Lazca İncinel (İngilizcesi Civil engineer) derlermiş.. İngilizlerin yaptığı demiryolları inşaatında çalıştı. Osmanlı dönemi mühendislerinden.

Atatürk dönemi Sivas-Samsun demiryolu (1924) inşaatında çalışırken, dinamit patlamıyor, at üstünde hışımla dinamitin olduğu yere gelip eliyle söküyor ve büyük bir patlamayla gözlerini kaybediyor ve gönül gözüyle bakmaya başlıyor.. Galiba gören göz ve gören gönülle yaşamak daha güzel olsa gerek.. (14 Aralık 2019)

İdam edilen 3200 uygur türk'ü de insan. İdam eden Çin'de faşist... Bu faşist ülkemde hızlı tren projesi yapıyor, bunun için çin pazarları oluşturuyoruz. Siyasette Cinleri başımıza toplayan Bahçeli Çin'e bile sustu.. Eee ne de olsa faşisdaş Dünün bilim kurgu romanları günümüz gerçekleri oldu.

Bugünün Bilim kurguları yarının gerçeği olacağı kesin. Bu durum karşısında dünya kardeşliğini kurumsallaştıracağımıza, hala zehirli örümcek ağı gibi ördüğümüz sınırlara sahip çıkma adına birbirimizi katlediyoruz.. En büyük hayvan BİZİZ... (14 Aralık 2019)

Raşa Evinin Bulunduğu Kaldırımı Kirlettiren İnsanata Çok Öfkeli İdi Mahallemizin ağır abisi Raşa ile, Kenedi caddesindeki evinin önünden geçerken yıllardır selamlaşırız. Raşa ile biz bazen Kenedi, Esat caddesinde, Bilir ve Bülten sakağında karşılaşırız. Bu onun her sabahki rutin sağlık yürüyüşü imiş. 12 yaşındaki Raşa’nın kulübesinde suyun dışında asla bir şey vermeyiniz uyarı levhası asılı..

Bu sefer Bilir sokak’ta karşıladı bizi, ama suratı asıktı. Esnaflara selam veren, onlara adeta hayırlı işler diyen Raşa sanki birini arar gibiydi.. Esat caddesine çıktı, sola-sağa bakındı ve gözden kayboldu. Dönüşte Kenedi’deki evinin önünde düşünceli bulduk.. “Bugün düşüncelisin, ne oldu Raşa” deyince; “Ne olacak, kendini insan sanan biri evinde beslediği hemcinsime sokağı pislettirmiş, deminden beri o’nu arıyorum..Biz, sokakta yaşayanlar bile sokağı pislemezken, belli ki bunlar sokakları evleri gibi görüyorlar..”

Herkes öyle değil elbet. Apartmandaki komşumuz Muzaffer bey, Berduş adlı Cocker cinsi köpeğini gezdirirken iki eli naylon poşet eldivenle donanıımıyla köpeğinin bıraktığı kakasını topluyor.. Aynı apartmanda Kurt köpeğiyle yaşayan üniversite öğrencisi kız ise apartmanın önünü pislettiriyor Kurt köpeğine ve çekip gidiyor..

Evet; sokak köpeği bile kaldırımı pislemez, kuytu bir yer ararken, evde beslediği köpeğe sokağı pislettiren, dahası kaldırımın orta yerine ettiren bu insanatlar bence hayvanat ötesi yaratıklardır… Sevınc Biay: Bunlar temizlik vergisi veriyor diye çöpünü sağa sola atanlar, çöpçü temizlesin işi ne? Kafalar bu. (13 Aralık 2019)

Ah.. Davutoğlu partisine "Gelecek" adını koymuş.. Bence "Gel-Git" dese daha iyi olurdu, çünkü gün geliyor hepsi gidiyor.. (13 Aralık 2019)

Kanal İstanbul Ve 2.Nuh Tufanı..
Ş.Çorbacıoğlu: "Kanal İstanbul, 2.Nuh tufanına neden olacak.."
Prof. Dr. Cemal Saydam, "Karadeniz’e ikinci bir musluk açtığınızda suyu daha hızlı Marmara Denizi’ne akacak.."
Küresel efendiye teslim edeceği; varsıl Trakya için, İstanbul bir yana Marmara'nın tüm su havzalarını yok edecek..
İşte detay 2 yazım:

Milletvekili seçtiklerinizi görün. Sınava giren Hukukçu milletvekillerinin hiçbiri ARABULUCULUK sınavını kazanamamış. İşte bunlar bizi temsil ediyor.. (11 Aralık 2019)

ABD'nin yaptırımlarına İncirlik ve Kürecik resti yalanına kanma bil ki ABD ile kanka. Kanal İstanbul ile Trakya'yi ABD’ye veriyor! (11 Aralık 2019)

İşte Bizim Yetkilinin Deprem Önlem Duyarlılığı.. Marmara yine sallanmış.. Yürekleri serinletmek adına bir anekdot size.. Mühendisler olarak başbakanlık işi yapmış birine 'deprem anında önlem" adlı brifing verdik. Dedik ki kapalı mekanlarda kiriş ve kolon altına veya masa altına sığının..".. Aylar sonra başbakanzade açık arazide deprem nokta gezisine çıkıyor. Beklenmedik depremle sarsılmaya başlıyorlar. Başbakancı hemen etrafındakiler sesleniyor; "Hemen şu karşıdaki eve girelim ve kiriş-kolon veya masa altına sığınalım..".. Büyük Lizbon depremini anımsatmak için her yerde anıt var. Biz ise büyük Marmara depremini sadece yeni bir depremde anımsıyoruz veya böylesi yetkililerle... (11 Aralık 2019)

Beraber yürüdük biz bu yollarda-Beraber ıslattık yağan dolarda.. Şimdi dinlediğim tüm partileşmede-Bana her şey hırsızlığınızı hatırlatıyor.. (9 Aralık 2019)

Erdogan; " Bana arkadaşını söyle, kim olduğunu söyleyeyim. " diyor Bay Kemal kardeşim ben şimdi anladım, ama sen anladın bunu.. (9 Aralık 2019)

AKP Selvicisi Abdulkadir Selvi diyorsa ki anketlerde AKP %40, bilmeyin ki seçim yok, anket ayağı Davutoğlu ve Babacan korkusudur(9 Aralık 2019).

2 Yıl önce Ahmet Coşkun Hakan'a saldıranlar 2 yılcık ceza almış. Saldırı sonrası değişen A.C.H'nin "Saldırıyı Kılıçdaroğlu organize etmişti" demesine şaşırmayacağım! (6 Aralık 2019)

Kadınlarımıza kezzap atılmaya başlandı; bugün Edirne’de, yarın kesin Kars’ta.. Burada kadın figürü kullanılıyor, aynen türbanda olduğu gibi.. Yıllar önce hepimiz yazdık İran'da ki gibi başı açık kadınlara jilet ve kezzap atılacak diye.. Geç kaldılar...

Birkaç senaryo yazılabilir:

  1. 1- İlk atılan şeriat adımların sonuncu adımları olabilir...

  2. 2-Toplumu gererek iktidarı zorda bırakmak olabilir

  3. 3- Toplumda kaos yaratarak FETÖ denen örgütle uzlaşıp ruhani liderliğine karar kılmak olabilir..

  4. 4- Kesin bu sokak köpeklerini itlaf etmek gerekir

  5. 5- Yok bunlar benim köpekler deniyorsa bunları çağımızın, bakın ülkemizin demiyorum çağımızın geleceği adına halkın engellemesi ve de kadın-erkek herkesi savunma sprey ile dolaşması gerekir ki haşere anında etkisiz hale getirilsin.. (6 Aralık 2019)

  6. Partilerdeki delege sistemi adeta partiyi ÇEVRİM DİŞİ kılıyor,siyasete kapatıyor seni de sürekli sandığa koşturuyor. Koşma artık! .. (5 Aralık 2019)

ABD senatosu Trump’u görevden alırsa, yerine kesin “Amerika’yı Müslümanlar keşfetti” diyen Pensilvanya meydan muharebesinin başkomutanı getirilmeli.. (5 Aralık 2019)
Uluslararası Öğrenci Değerlendirme Programı (PISA)” değerlerine göre cahillerimiz yok olma ve ülkemiz ferasetsiz kalma tehlikesi ile karşı karşıya!!

Evet; PISA değerleri yükselmiş; "Okumamış Cahillerin feraseti bizi kurtaracak... Allah Edoğan'ı korusun" diyen soytarı yasta ve kederler içinde olmalı; çünkü Allah cahili korumamaya karar vermiş ki Türkiye'de PISA değerlerini yükseltmiş.. Böyle giderse ülkemde cahil kalmayacak, dahası ferasetsiz (anlayışsız) kalacak ülkem..

İsmail Kefel: Aslında 37 OECD ülkesi arasında 31. Sırada buna yükseldi denir mi emin değilim.

Şevket Çorbacioğlu: İsmail hocam biz önlemimiz alalım, yine de bir ferasetsiz kalma tehlikesi var düşüncesiyle.. (4 Aralık 2019)

Halk sağlığı için sigara paketlerini dizayn ediyormuş.. Alay mı ediyorsun halkla; halkı zehirleyen termik santral bacaları senin.. (4 Aralık 2019)

Bakara makara diyerek Kuran'ı aşağılayan 2 şebekten biri (Egemen Bağış) elçi, diğeri (Metehan Demir- Haber Türk) yine haberci oldu, sıra Boşnakları aşağılayan Nagehan denen karanlığın gülen meleğinin kocası Rasim Ozan Kütahyalı'da.. (4 Aralık 2019)

Bu kadar da olmaz ki; Vetocu, TÜİK'ine %55.10 olan Enflasyonu ters-yüz ettirerek %10.55 diye okutma yüzsüzlüğünü göstertebiliyor.. (3 Aralık 2019)…

Beynimizde olanı da döken ideoloji ritüeli "kafa kafaya tokuşmak" çok itici. Bundan sonra, Lütfen dik durup tokalaşalım!! (3 Aralık 2019)…

Engelli yoktur, engelleyenler vardır ve onlar da 'Hilafet özlemi içindeki' mutlak monarşist ümmetçi yalancılardır!!! (3 Aralık 2019)…

Karadeniz-Akdeniz Yolu; asgari Ücreti Mı Yoksa Doların Efendilerinin Dolarını Mı Artıracak?.. Karadeniz-Akdeniz Yolu 41 İlin kaderini değiştirecekmiş. Yalancının.... Evet yalanın daniskası; 41 yandaşın ve petrol efendilerinin kaderi değişecek.. Bu yol, yoksulun asgari ücretini değil, dolar sahiplerinin dolarını artıracak yoldur.. (2 Aralık 2019)…

[ Bu, dinden ve yoksuldan geçinenlerin siyasi materyali çaputçu(Türbanlı) Lüks villasında yaşıyorken, benim gerçek dindar yoksul başörtülü bacılarım tezek sıvalı evlerde açlık savaşı veriyor; işin ikinci kötü yanı bunlara oy vermesi.... Padişah ne diyordu; merkezi ele geçirip yoksul ve ezilen halkıma açacağız.. Merkeze aldığını görüyorsunuz.. Yoksulum yine tezeklerde yaşıyor..]

Çetin Engin: Birde diyorki çalıştık kazandık. Ne yapar bir insan da bu kadar genç yaşta bu servete ulaşır. Bu insanların bu şaşaası saltanatı sabahın köründe karanlıkta okula giden yıllarını kitaplara gömen gençlerle dalga geçmek değil mi? Şimdi insanlar diyor ki en iyi yol eğitim. Yalan vallahi yalan billahi yalan. Bu kadar zenginliğe çalışarak ulaşmak imkansız fakat en azından çalışarak ulaşılacak zenginlikler için çocukları AKP’nin köhne eğitim sistemi verdiği okullardan uzak tutup çocuk yaşta eğitime para harcamak yerine ticarete yatırım yaparak en azından insanca yaşamaya kavuşturmalı.

Biri bana anlatsın okullar ne halta yarar. Bir manav bir bakkal bir dönerci eğitimli insandan çok kazanacaksa vurun kilidi gitsin. Sakın bu sözlerim resimdeki süslü Akelitin emek karşılığı bu serveti edindiğini düşündüğüm izlenimi vermesin. (2 Aralık 2019)…

[ Çorap manyağı Erzurumlu Acun Ilıcalı'nın "O Ses Türkiye" showu, sesi yok edilen Türkiye'min sesi değil, AKP'nin yandaş sesidir..]

Orhan Aksu: Şevket bey , bahsettiğiniz kişinin ait olduğu misyon AKP'yi aşar. Pasifiği geçmek lazım. "zaalıım geceler,de ela gözlerime bak" diyerek toplumun müzik algısını da dizayn etmeye çalışan da aynı misyondur.

Şevket Çorbacioğlu: Orhan arkadaş, bunlar onun azatlamaları..Gün gelecek-ki sıkıştığında- o'nu ruhani lider olarak getirmeye çalışacak saraycı, fakat çekirge modunu yaşayabilir.. (2 Aralık 2019)…

Bir gün yalan ve ikiyüzlülük o denli gelişecek ki; yalan doğru, ikiyüzlülük binyüzlülük olacak ve o zaman AKP Pensilvalyalıyla barışacak ve de ruhani lider olarak havalimanında karşılanacak.. .. (25 Kasım 2019)

Haluk Bilginer, Emmi, pardon Emmy ödülü almış. Ne büyük fırsat. Saray emriyle, AK troller Haluk'a ağzını açtırtır bir güzel AK yağlama yaptırırlar.. (25 Kasım 2019)
Eyyy CHP'nin aktifleri hiç mi siyaset bilmezsiniz! Siyasetinizle; AKP'nin komplo senaryosunu CHP'ye mal ettiniz ya, bravo size! (25 Kasım 2019)

AK Trollerin senaryosu; Genel Başkanlık iddiasını rafa kaldırmış İnce'yi heyecanlandırmışa benziyor, fakat, ah şu İmamoğlu olmasa.. (25 Kasım 2019)

Olay şu: AK trollerin gündemine balıklama atlayan İnce Ve Kılıçdaroğlu CHP'yi karıştırıp İmamoğlu'na servis ediyorlar. Dalga mı geçiyorsunuz; Kılıçdaroğlu liderlikten kopan İnce Muharrem için neden senaryo yazsın, Kalın İmamoğlu dururken!!?? (25 Kasım 2019)
Anketimdir:
Saraya tırmandırılan; “CHP’de aday ol destekleyeyim seni” "komplo teorisi" kimin kurgusu?

  1. 1- Recep Tayyip Erdoğan

  2. 2- Muharrem İnce

  3. 3- Kılıçdaroğlu

  4. 4- Şevket Çorbacıoğlu(23 Kasım 2019)

Siyanürle doğa ve doğanın habitatını karartanlar, ekranda sigara ve içkiyi karartan yüzsüzlerdir.. (23 Kasım 2019)

Terim Veliahdını belirledi. Sıra Başkan olmada...Dinden ve futboldan geçinen padişahtan böyle kaçılır ancak...!!! (23 Kasım 2019)

Fatih Terim: "Gitmek isterim".. Bu söz Terim'den önce tarafımdan söylendi ve Fierontina işaret edildi. Padişah: "Yeter statlardan adını silerim" korkusu… (23 Kasım 2019)

Yok, yok İmamoğlu siyaseti biliyor. İngiltere'ye finans için giderken, yani gider ayak Arıtma tesislerini kakaladı.. (15 Kasım 2019)

Hem Tramp, hem Putin ile nasıl iyi olabiliyor?.. Ne ile ikna ediyor?.. Laboratuvarlık ödünsü diploması yaratıcılığı mı desek! (15 Kasım 2019)

Kılıçdaroğlu'na laf atacağına, yandaş medya kaplanlarına laf atıp deşifre eden Trump'a laf atsanaaaaa!!!!!!!!!!.. (15 Kasım 2019)

Madem Amerikayı Kristof Kolomb ve Amerigo Vespucci değil de; Biz Müslümanlar keşfettik, gitmişken 'Ümmet adına' geri al Trump'tan. (14 Kasım 2019)

Son peygamber; "Çalan ve üleşmeyen benim ümmetimden değildir" derken, çalıyor ve ümmet toplumundan söz ediyorsam sana mu! (13 Kasım 2019)

Fidan dikme ayında değil de bu ayda fidan dikenler 11 milyon fidanı da yok olmaya bırakarak ideolojilerine endekslediler.. (12 Kasım 2019)

Eski milletvekilleri , milletvekili olamayınca Belediye başkanı yapılıyorlar. Yoksa bunlar 'Kuran'ın şifreli isimleri mi?! Bunların özelliği ve yetileri ne? (10 Kasım 2019)

Milletvekilleri kızdı galiba.. 1 dakika önce Ankara’yı depremleriyle daha şiddetli sarstılar-salladılar!! (5 Kasım 2019)

Şehir Hastaneleri = Şehir Eşkıyaları.........................
Ya köprülere ne demeli!!(5 Kasım 2019)

Pazarlık sonrası; karanlığın gülen yüzünün teorisyenlerine tahliye.Sıra;ABD'ye gidip koluna takarak ruhani lider olarak getirmede. ..(5 Kasım 2019)

Hürriyet gazetesini bundan sonra 2 kere almamaya başlamalı, çünkü Ahmet Hakan gazetenin "Genel Yağdanlık Yönetmeni" olmuş.. ..(5 Kasım 2019)

Cüneyt Özdemir neden durduk yerde kararmış bir şekilde ispat-ı vücut etti; İmamoğlu'na danışman olamadığı için diyebilir miyiz!? ..(4 Kasım 2019)

Çalınacak ve yasak edilecek şey bırakmayan adam diyor ki: "Yolsuzluğun ve yasakların olmadığı ülke inşa ettik".. Yalancının dolarları ölsün mu!? ..(1 Kasım 2019)

Cüneyt Arkın bu sefer tek yumrukta AKP'yi devirmiş: "Suriyeli'yi göndermek mi istiyor; yapsın hepsini T.C vatandaşı ve ardından beslemeyi kessin, vergi alsın, köprüden geçirmesin, boğazdaki nargile keyfin sonlandırsın, bakın bakayım Türkiye’de bir tanesi duruyor mu?!! hepsi geri döner".. (1 Kasım 2019)

[ ABD'nin Filistin kökenli türbanlı Müslüman kadın Kongre üyesi Rashida Tlaib, Amerikan senatosundanki oylamada Türkler Ermenilere soykırım yaptı dedi ve Evet oyu kullandı ]….

Bir çapulcu olarak diyorum ki; "Çaput zekalı Rashida’nın Türkiye’deki temsilcileri de; Başbakan Celal Bayar ve içişleri bakanı Şükrü Kaya'nın yaptığı Dersim katliamını İnönü yaptı demeleriyle bu çaputun demesi arasında hiçbir fark yok.. Cumhurbaşkanı İnönü neden Şükrü Kaya'nın istifasını istedi, biri bana bununu yanıtını versin?! "..

Gelelim Ermeni soykıyımı savına: "Yıllar önce para koleksiyonu yapardım. Erzurumlu biri bana Osmanlı ve Ermenilerin kullandığı yanık paralar getirdi. Ne olduğunu sorduğumda dedem Ermenilerin yaktığı Türk evlerinden ve Türklerin püskürttüğü ve de kovduğu Ermeni evlerinden toplamış.." Vesselam kısa kelam birbiriyle savaşmışlar, savaş kuralı kaybeden çekip gitmiş..Ortada ölüm var fakat asla soykıyım yok.. (1 Kasım 2019)

51 yıl önce Bodrum henüz talan edilmemişti: Asya ve Avrupa arasında dünyanın en yakışıklı ülkesi Türkiye’miz adeta cennet köprüsü.. İşte bu cennet köprüsünü nasıl cehennem köprüsüne dönüştürdüğümüzün göstergesi; Bodrum’un 1967’deki resmi... Şaşırdığım olgu; bodrum kalesinin kendini bugüne dek koruması ve günümüze taşıması... Karadeniz’imde böyle kaleleri ve surları ev inşa etmek için, yani taşları için yıktılar. Örneğin devasa Samsun surları..Trabzon’da da adam kale duvarını evinin duvarına dönüştürmüş ve soba borusu deliği açmış.. Ne kendimize ne de kentimize, ne doğaya ne de doğanımıza saygımız kaldı.. (31 Ekim 2019)

"Ben Bilirim" Yarışması Ve "Ardanuç".. Yarışmacılara, Cennetin izdüşümü Artvin'imizin "ARDANUÇ" ilçesi soruluyor. "N" harfi dışında tüm harfleri verilmesine karşın yarışmacılar "ARDAVUÇ" diye yanıt veriyorlar..

Bu Artvinlilerin mi, devletin mi yoksa eğitim politikaların mı eksikliği??!!(31 Ekim 2019)
Deniyor ki,"AKP Türk toplumunu iyi okuyor".Doğru iyi okuyor, ama canına.. Evet okuması olmayan cahillerle toplumun canına okuyor.. (28 Ekim 2019)

Siyasi Rant Projemi Kürenin Efendileri Engelledi!!

"Burası yan yatma yeri değil" dediğim askerin başarılı ilerlemesine Küresel efendilerim dur dedi. Siyasi rant için 30 km'lik derinlik yetmiyor, dahası inandırıcı değil; bana İslami derinlik lazım.. Fakat bu siyasi rant hareketim nedeniyle Ümmet projem de darbe aldı, çünkü tüm Arap halkının, hatta Filistin halkı da işgalci görüyor beni. Sadece beslediğim Suriyelilerle olmaz ki ümmet, oldu zulmet... Ah şu özel sorunlarım olmasa ben o turpu nasıl yerim de; romatizmalarım canım.. (28 Ekim 2019)

Yandaş medyaya dönüştürülüp Ahmet Hakan bile susturulunca "Hürriyet"'in Hürriyeti bitti.Yakındır evlerin önüne bedava atılması.. (28 Ekim 2019)

Ahmet Hakan önceleri bir "ZAT" idi. Dayak yedi "ZART" oldu... (25 Ekim 2019)
Yeni fark ettim; 15 Temmuz şehitleri için çıkarılan 1 TL'de Atatürk resmi kaldırılmış.. Amaç ne olabilir!!??... “ Orhan Aksu: Daha garip olan bu parayı kullanıma sürmüşler. Oysa hediye diye basılan özel para geçersizdir. Piyasaya sürülemez.”…

Korkmaz Karakaya: Bildiğim bir konuda küçük bir açıklama, 26 yıldır profesyonel olarak Cumhuriyet tarihi kağıt ve madeni para koleksiyoneriyim. Temalı paralar 70 yıllardan günümüze değişik tarihlerde değişik konular üzerinde hatıra (Commamerative) para olarak darp edilir, bu paraların TURA yüzünde Mustafa Kemal Atatürk portresi bulunmaz.

Bir birde FAO için darp edilen paralar vardır,o paraların TURA yüzünde Atatürk’ün traktör üstünde kabartma resmi vardır. Hatıra paraların sayılı miktarda tedavüle çıkanları da vardır. Bu 15 Temmuz paraları da aynı durumdur... Bu konuda bir para darp edilip tedavüle verilmiş olması ise; bana göre tamamen siyasidir, her şeyde olduğu gibi para konusu da siyaseten istismar edilmiştir. Kısacası bu günkü siyasi otoritenin ben yaptım oldu dayatmasıdır. Selam ve saygılar… Atilla İskender Edis: tarih yazanla tarihi okumayı bilmeyenlerin düellosu... (25 Ekim 2019)

Ülkem ve dünyadaki eylemlerin ortak paydasını tartışıyor. "Ortak payda halkın parasını çalanların eylemidir" diyemiyor! (25 Ekim 2019)

Siyaseti ve futbolu kirletenler eskiden; 8.yüzyılda yaşayan Iraklı Sufi Kadın Rabia'yı kullanarak sözde özgürgürlük simgesine dönüştüren "Mısır'daki Müslüman kardeşlerin" ideolojik Rabia işaretini yaparlardı. Nedense bugünlerde bıraktılar. Belli ki başta mısır olmak üzere tüm Arap ülkeleri de Müslüman kardeşlerin terör örgütü ilan edilmesi sonrası Rabia da bitti.. Ki bu terör örgütü seçimlerde hile ile iktidarı ele geçirmiş ve bu iktidar da faşist cunta tarafından devrilmişti, halk ayaklanmış, vurulan Esma isminde bir kız çocuğu babasına yazdığı mektup Rabiatul meydanında okununca Rabia (dört) işareti dinden geçinen özgürlük düşmanı M.Kardeşlerce özgürlük işaretine evrilmişti... Sizin ben İslamiyet’i kirleten rant donanımlı inancınız ta... (25 Ekim 2019)

Çalışana Allah verir; sanane Trump! Evet; 900 milyar dolarlık iş sattım,300 milyar dolar aldım, uzaklarda da sakladım... (25 Ekim 2019).

Şu son günlerde Egemen Bağış, Merve Kavakçı vd BÜYÜKELÇI olarak atandı diyenler yalancı; onlar birer KÜÇCÜKELÇİ, parama bekçi(25 Ekim 2019)...

Beni deli etmeyin! Kızıl Turp özel sorunlarımı yeni çözdü, siz H.Paşa Gar’ını gargaraya getirerek sorunumu katmerleştiriyorsunuz.. (24 Ekim 2019)

Bush Ecevit'i aşağıladı diyenler, neden Trump'un aşağıladığı zat için nezaketli diyor.. "Ulan ananı da al git" diyen kim? (18 Ekim 2019).

TÜBİTAK'a hayvanat bahçesi müdürünü atayan, elbet Hukuk fakültesi dekanlığına Veteriner atayacak.. Hani siz hayvan severdiniz!! (18 Ekim 2019).

Ülke bütçesine katkımdır: "Yerel seçimi kayyumlaştırıp Vali ve Kaymakamları B.Başkanı atayalım." (18 Ekim 2019)

Sayısal Loto ve SüperLoto'dan 15'er trilyonu kapan; "Ben Türkiye'yi tüccar gibi yöneteceğim" diyen adamı kim durduracak!? (18 Ekim 2019).

Türkiye çok güzel; cennetin izdüşümü, fakat sizinle cehennemin izdüşümü.. (16 Ekim 2019).

Helal sana; dinden, yoksuldan derken futboldan da geçinerek; Türkiye'de olduğu gibi Avrupa'da da futbolu siyasete bulaştırdın ya!! (16 Ekim 2019).

Benim MEHMETCİĞİM vatanını korurken ben koltuğumu korumak için millet-millet diye cinnet geçiriyorum. (11 Ekim 2019)...

CHP'nin dış politikası;"Trump'a niye küfredilmedi?" olmamalı. İktidarın;Trump ve Putin ile olan değişken gizemli ilişkiler deşilmelidir (16 Ekim 2019).

Suriye topraklarına güvenliğimiz için 92 (TBMM kararı) ile mi girildi 104 (Erdoğan kararı) ile mi?..104 ile girildi ise Allah Mehmetçiğimizi korusun!!.. (10 Ekim 2019)

Ne İç Savaş, Ne De Dış Savaş Kurtarır, çünkü; (8 Ekim 2019)

Savaş mı dediniz. Güldüm.. Ne savaşı; vuracak kaçacak, sonrasında siyasi rant puanını toplayacak durum iyi ise erken seçim yapacak!! (8 Ekim 2019)

Erdo'nun FETÖ operasyonuna inanmayan çarpılır.Operasyona göre E.Belezoğlu, Bakaracı E.Bağış, M.Gökçek vb değil,Sen-Ben-O FETÖ'cu (7 Ekim 2019)

1950'de yardıma koştuğun Kore'nin; Kia, Hyundai ve Samsung'u var, senin ise; bir yerine su kaçarsa oruç bozulur diyen Nihat Hatipoğlu ve 9 yaşındaki bebeyle evlenilir diyen sapığın.. (7 Ekim 2019)

İktidarın "İMF talimatı ile" yeni marifeti: 

[ 65 yaş üzerine toplu taşımada ücretli dönem başlıyor! Artık sabah ve akşam saatlerinde ücretli olacakmış]..

önergeyi veren, Mansur Yavaş'a karşı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını kaybeden; Mehmet Özhaseki… İşleri güçleri kaybettikleri belediyelerin siyasi rantını ortadan kaldırıp, sözde zorluk çıkarmak.. Hiç kafaları çalışmıyor, halk için kendileri sağladığı kolaylığı kaldırarak kendilerinin külliyen kaybedeceğini hiç düşünemiyorlar... Bu şerefliler emekli maaşına, hatta çalışanların maaşına da göz dikerler; yakındır 2 ayda bir tek maaş ödemeleri.. Eee, İMF'e borç vermek için para gerek....

Vesselam kısa kelam; "ülkem emeksiz yiyicilerin ülkesine dönüştü.!!” (6 Ekim 2019)
Deprem fonuyla yapılan; 3.Köprüye,3.havalimanı ve oto yollara Fırat'ın kenarındaki vatandaşım ortak, hala yoksulum diyor; insaf! (3 Ekim 2019)

TÜÜÜİK: "Ben enflasyon değil, AKP tek hanelere düştü dedim".. (3 Ekim 2019)

Sen dağdakileri ovaya indir, megri- megri korosu kur, sonra çık,TBBM'ini paylaştığın HDP ile CHP konuşunca bölücü de, Hadeeebe!! (3 Ekim 2019)

Lütfen kendinize gelmeyin; kocası Kibariye’yi aldatıyor, siz hala zamların getirdiği hayat pahalılığından söz ediyorsunuz!! (3 Ekim 2019)

Sabah: "Ekonomimiz uçuyor." Doğru söylüyor: Renault, TOFAŞ gibi dev sanayi kuruluşları ve de onlarca sanayi kuruluşu uçtu uçacak.... Un fabrikaları kapanıyor, un fabrikaları beee!!! (2 Ekim 2019).

AKP'liler villaları için özel Kavşaklar yaptırıyorlarmış.... Yavşaklar.. (2 Ekim 2019).

 Elektiriğe %14.9 zam, halkın %80'nin elekten geçirilmesidir. Seçim öncesi son saldırı. Ardından soğutma ve sonrası erken seçim. Evet; elektiriğe %14.9 zam; Kemal Özbiyik kardeşimin dediği gibi ya %15 olsaydı ne yapardık!?..Bunlar insan aklıyla alay eden zavallılar. (1 Ekim 2019).

Valilik, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu Türkiye Afet Müdahale Planı Toplantısına davet etmemiş.Ne işi var doğaya ve doğana dost İmamoğlu'nun onların yanında! (27 Eylül 2019)

Deprem 5.9 ile İstanbul'u sarsınca iktidar, acilen Acil durum planını açıkladı: "İstanbul için Kayyum !" (27 Eylül 2019)

Gazze'ye götür dedim, pilot beni, Gazze’de çocukları katleden, ABD'deki, İsrail’in lobisine indirdi, pilot lobisine küstüm.. Ben de kustum. (26 Eylül 2019)

Evlerinin altına deprem sığınağı yapıp, halkın deprem sığınağı deprem toplanma alanlarını imara açanların Allah belasını.. Evet; İstanbul'u sarsınca iktidar, acilen Acil durum planını açıkladı: "İstanbul için Kayyum! (26 Eylül 2019)..

İMF; niçin gelmiş? Niçin gelecek; Erdoğan'dan borç almak için?! Aman dikkat, senet yap ve dünya bankasının kefil olmasını iste... Evet; Dünya bankasını kefil istemeli, çünkü İMF'in durumu çok götü.. (25 Eylül 2019)

Ersun Yanal: "Mutluluk Fenerbahçe'de olmaktır" demiş. Anlaşıldı; "Mutluluk Fenerbahçe'den kaçmaktır.." demesi yaklaşmış.... (25 Eylül 2019)

Geçtiğimiz sezon özüne yöneldiği için trabzonspor bayrağı asmıştım, öze dönüşten çark edince bayrağı indirdim!.. (24 Eylül 2019)

Çok sayıda İmamoğlu sayfaları var. Fakat bunlardan sadece; Facebook arama bandına girdiğinizde ikisi karşınıza çıkıyor. Şöyle ki;"İ"'ye basarsanız İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "E"'ye basarsanız da karşınıza sadece Her şey güzel olacak sitesi çıkıyor. Aman bunlara dikkat edin, çünkü bunlardan; millete ve CHP'ye karşı küfreden, onları aşağılayanlara karşı çok nazik ve kibar olun uyarısı alıyorsunuz. Besbelli AK troller ve sizden gözükerek sizle fişliyorlar. (20 Eylül 2019)..

Zaman-zaman siyasetin ve diplomasının kaypaklığından söz ederiz ve de yaşarız. Bugünlerde hormonlu yandaş medya maymunları yazmaya başladı; "Saadet ve İYİ parti akp başkanı Erdoğan'la flört ediyormuş, Erdoğan da Esat ile .." Ben inanmıyorum, siyaset de, diploması de bu kadar kaypak olamaz..

Hadi, yüzükleri taktılar diyelim; kullanıldığını ancak anlayacak olan Bahçeli kaçak sarayda asla bahçıvanlığı kabul etmez.. Arkadaşım; bu flörtün adı barış değil.. Barış karşı partinin seçmeni ile seçmenini, karşı devletin halkıyla halkını barıştırmaktır, küfreden aşağılayan, doğayı ve doğanı yok eden lideri ile değil.. Belli ki zor da, belli ki darda ve arayışta.. Akıllı bir Saadet, akıllı bir İYİ parti, akıllı bir diploması böylesi Erdoğan'ı kurtarmaz, çünkü süreç içindeki kullanım sonrası kendilerini kurtaracak lider ararlar.. İkincisi; İYİ parti, sürekli CHP'ya küfreden ve Meral hanımla gizliden gizliye yarışan başkan yardımcısı densizi sustursun(19 Eylül 2019).

Ekrem İmamoğlu adına açılan bazı siteleri.. Bu siteler benim kafamda soru işaretleri oluşturuyor.. Ya bir ürkeklik var ya da sanallığın içinde sanallar, yani onlardan. Barış duruşu asla değil!! Adam her konuşmasında sınkaf bütününde CHP’yi ve İmamoğlu’nu aşağılıyorken bizlerde seviyeyi koruyarak eleştiri yapıyor, İmamoğlu’nu güçlendiren vurgularda bulunuyoruz.

Site yöneticileri çıkıp;Sayın İmamoğlu barış ve kardeşlik mesajları istiyor..” diye uyarıyor. El insaf; Cuma çıkışı resimlerimizi mı koyalım veya cami avlusundaki takkeli resimlerimizi mı?! Hiç mi karşı tarafın yanlışlarına değinmeyeceğiz?! Hırsızı, arsız için; “İnsanoğlu beşer, bazen şaşar “ şeklinde yorumlarla, arsızın, hırsızın, dinden ve ırktan geçinenin kaçak işlettiği değirmenine su mu taşıyacağız. Oldu, bir de un çuvallarını ardiyelerine, dolarlarını ayakkabı kutularına taşıyalım..(18 Eylül 2019)

Kırık Sandalye İle İmamoğlu’na Komplo Yaptığın Sananlar.. Niye bu kadar zavallısınız, gerçekten Şam şeytanının sevimsiz utanılası ucubeleri bile sizden sevimli..

Aksaray’daki toplantıya Belediye başkanları davetli. Liseli salona girerken tüm belediye başkanları ayağa kalkıyor, elbet İmamoğlu’da.. Fakat ne rastlantıdır ki Ekrem imamoğlu’nun oturduğu sandalyenin ayağı kırılıyor ve İmamoğlu yere düşüyor..

AKP Esir kampının sözde belediye başkanları başlıyorlar kişnemeye ve bu esnada Liseli devreye giriyor: “Biz bir şey yapmadık sen sandalyeyi kırdın. Parasını ödemen lazım bakın bu israfa girer.”

Kişnemelerden sonra İmamoğlu yeni getirilen sandalyeye otururken, akla ziyan sevimsiz Şam şeytanlarına kapak olacak ve siyasi tarihimizde asla silinmeyecek yanıtını veriyor: “ikinci kez oturduğumda daha sağlam oturuyorum”.. Aman dikkat İmamoğlu; bunlar kırık sandalye bir yana, sandalyeye bomba da koyabilir ve senin yerine dünyanın büyük futbol otoritesi Göksel Gümüşdağ’ı getirebilirler..
(16 Eylül 2019)

Falcao yanlış transfer.. Adam hızlı, adam oyun okumasını ve futbolu biliyor, adam; adam gibi Metin Oktay.. Bu nedenle Galatasaray bu yanlışların hız olanı ve stoper hatalarını düzeltmesi gerek: Galatasaray'ın tek eksiği kanatların hız düşüklüğü ve stoperlerin fantastik hareketlerdeki top kaybı. Ancak o zaman Falcao'nun yalnızlığı ve transfer hatası düzelir. Saha dışı oyunlara dikkat ederse ve önlemini alırsa, saha içi oyunlarda; Galatasaray zirveyi zorlayacakların en büyüğü.. (14 Eylül 2019)

Ankara'da Deprem Dört Dönüyor.. Evet, dediğim gibi, deprem Ankara'da dört dönmeye devam ediyor.. Biraz önce, biraz değil tam 1 sn'ye sallandık..En az 5 şiddeti idi.. Şu an yine sallanıyoruz..Ankara için 4.derece ile deprem tehlikesi yok diyen sözde akademisyen ukalalara kapak olsun..lütfen okuyun: http://www.hurriyet.com.tr/depremler-ve-dereler1-7943909(14 Eylül 2019)

Diyarbakır'da Orman işçilerimizi şehit edenleri lanetliyorum.. Ulusumuzun başı sağ olsun..Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine sabır diliyorum.. (13 Eylül 2019)

Cumartesi annelerine küfreden meczuplar; 8 senedir çocuğu kayıp ve şimdi durduk yere çocuğunu arayan vatandaşa ve diğer eylemci annelere destek için Diyarbakır'dalar.. Haden be oradan!!.. (13 Eylül 2019)

Dalga mı geçiyorsun.. FETÖ'cuları toplayıp-toplayıp sonradan neden salıyorsun?..Biat işkencesi sonrası seanslar mı?.. FETÖ'cü girdi, TAÖ'cu çıktı.. (13 Eylül 2019)

AK bir meczubun Ekrem İmamoğlu için hazırladığı masonluk diploması sahte çıkmış.. Liselim için hazırladığı üniversite diploması aklıma geldi de.. (13 Eylül 2019)

Ulan Arap, senin o beIN ile kurguladığın futbolu ve H.Koçyiğit filmlerini zorunlu mu insanlar izlemeye.."... Bakalım kaç kişi "İzlemiyorum" diyor..(12 Eylül 2019)

Rüyalar gerçek olsa, yarın bayram olsa!!.. Gece rüyamda Soylu'yu gördüm; ayağını koltuğa uzatmıştı ukalalığını kanıtlarcasına. Tartıştık; Sol politikaların karşı olduğunu söyleyerek; Türk ve Kürt milliyetçiliğini, dinden ve ırktan geçinenleri eleştirdim, doğrularcasına tebessüm etti .. Beklenmedik bir şey oldu; aniden Fırat'ın azgın sularına kapıldı ve kayboldu.. (12 Eylül 2019)

Recep Tayyip Erdoğan: "Ayder’i kirlettik, REZİL ettik..Küstüm.." ..Anlaşıldı; otel ve 2 bin araçlık otoparkla VEZİR edecek.. Kustum(11 Eylül 2019)

O ne kadar karartırsa karartsın siz yine de yüreğinizi aydınlık tutun; günaydın aydınlık yüzlü arkadaşlarım.. Önceleri derdim ki; "Çay ve Fındık sepeti kadınların sırtında, paralar erkeklerin cebinde..".. Şimdilerde ekeklerin cebindekini de aldılar, yani artık; "Çay ve Fındık sepeti kadınların sırtında, paralar iktidarın cebinde.."(8 Eylül 2019)

Büyük zafer; dünya devi Andora'yı son saniyede de olsa devirdik.. Ey organize işlerin adamları; Terim ve Galatasaray başarısızlığını değil, ulusal takım başarısını kurgulayın. Kandara, pardon Andora 'ucuz atlattı', çünkü puan alsa idi kesin PFDK'da idi.. Stadı biletli değil biletsiz padişah şakşakçıları ile doldurulması da ayrı bir oyun... (8 Eylül 2019)

TFF'nin Komik Ötesi 19:05'li Terim Cezası Galatasaray'ı Engellemenin Değil Şampiyon Yapmanın Amentüsü.. Galatasaraylıları değil, dünyayı ülkemize güldüren komik ceza..
Cezanın, Galatasaray'ın kuruluş tarihini çağrıştıran saat 19:05’te açıklanması ve de Ümit Davala’ya, 3 maç dışında 19 500 TL ceza verilmesi; çocuksu tepki ötesinde; TFF gibi ulusal bir kuruluşu gülünç hale getiren ve acındıran bir tepki, Şu gerçek; bir adam kendisine ceza vermek için fırsat kollayanlara fırsat verir mı? Vermez.

İyi de Terim bu fırsatı neden versin ki?! Hani diyorum;

  • a-) Terim maç sonu konuşmalarıyla; organize işlerin başındaki TFF’yi ve şakşakçı organizatörleri yıpratmak mı istiyor?
  • b-) Terim böylesi ortamda beni çalıştırmazlar izlenimi yaratarak Fierontina’ya valiz mi hazırlıyor?
  • c-) Yoksa ben mi saçmalıyorum?
    İkincisi birincisinden saçma denebilir, fakat şu bir gerçek ki; TFF ve tüfeyliyatı acemi ve komik ötesi duruşlarıyla Galatasaray’ı bu sene de şampiyon yapacaklar (6 Eylül 2019)..

Yahu nasıl bir insansın; sen Kürtlerle görüş, megri-megri diye ortalığı inlet, vatanseversin, ben Kürtlerle görüşünce vatan haini?! Çok kötü bir gidişin var.. Ben bile kurtaramam.. (4 Eylül 2019)

32'lik Falcao Türkiye'de imiş. Ne zaman 22'lik Falcao Türkiye'ye gelir o zaman futbolumuz kazanır; 40'lık E.Belezoğlu ile değil. (1 Eylül 2019)

Bazı kişi ve kurumlar; 30 Ağustos zafer bayramı kutlama mesajlarında ATATÜRK'e yer vermeyip kirletmedikleri için teşekkür ediyorum.. (1 Eylül 2019)

SAYIN MANSUR YAVAŞ; Ankara’da kirlilik hala devam ediyor.
İki örnek vereceğim:

  1. 1- Modifiye edilmiş traktörden bozma jet egzozlu burunsuz dolmuşlar yarattıkları gürültü kirliliği ile, Ankara ve caddelerinde adeta terör estiriyorlar.. İlle de cadde olmamasına karşın bu terörist gürültülü dolmuşlara açılan Başçavuş sokağında.. Başçavuş sokak adeta insanı çıldırtan gürültü koridoru. Bu sokak dolmuşların geçtiği Bülbülderesi ve Bağlar caddesi arasında bir sokak. Başçavuş sokağı sakinleri 2 dakika Bülbüldere ve Bağlar caddesi dolmuşlarına ulaşabilir. Fakat nedense, Başçavuş sokağa verilen dolmuşlara Bülbülderesi ve Bağlar caddesi kullandırılmamakta ve sokağı ve çevresini yaşanılır olmaktan çıkarmaktadırlar.. Neymiş efendim, sokak sakinleri istiyormuş. Külliyen yalan.. Sokak sakini 2 dakikalık mesafedeki dolmuşlara gidemiyorsa, sakin olmaktan çıksın.. Nerede ise evlerinin salonuna dek dolmuş isteyeckler-Ki yok böyle bir şey, dolmuşçuların yalanı..
  2. 2- Uyuşturucu bağımlıların; ellerinden bırakmadıkları, kent sokak ve caddelerine moklarını attırdıkları pitbullarla cirit atıyorlar..
  3. 3- Lütfen sayın Yavaş, bu 2 kirlilikten Ankara’yı kurtar (30 Ağustos 2019).. Duydum ki; TIP Fakültesi hastanesine Veteriner Başhekim yapılmış.. Bu; "Topluma ancak hayvan kadar değer veriyorum" demektir ve de b.. yemektir.. Eğer doğru ise size hayvan bile demem, hayvanı kirletmemek için.. (29 Ağustos 2019).. Emine Bulut..[[ Cennet kadınların ayakları altında, kadınlar erkeklerin ayakları altında ]].. Sen 9 yaşındaki bebe ile evlenilir diyenin, Emine Bulut cinayetinde samimi olduğuna inanıyorsan, sen de samimi değilsin.. Yunus Saçık: Böyle üzücü olayı bile kendi idelojinize malzeme yapmanız ideolojilerin ne kadar körleştirici afyon olduğunu bir kez daha gösterdi… Şevket Çorbacioğlu: Yusuf kardeşim hangi ideolojiden söz ediyorsun? Körleşmiş 20.yüzyıl ideolojilerinden mı?! 21.yüzyıl kendi ideolojisini yaratmadığı sürece, bu körlük devam eder.. Demem o ki; doğaya ve doğana duyarlılar eleştiri yapmaması körlüktür ve bu körlük, emeğe ve insan haklarına dayalı demokratik yapılanmada kendini bulacak, 21.yüzyıl ideolojisi ile son bulacaktır.. Gezi Halk hareketi bu sürecin başlangıcıydı, fakat iyi okuyamadık ve yine küresel efendi ile işbirlikçilerine teslim olduk.. (26 Ağustos 2019).. Yunus Saçık Şevket Çorbacioğlu seküler yada muhafazakar kesimde kadina şiddet oranları ayni. Bennu geredenin açıklamasına bakabikirsiniz yada istatistiklere. Şimdi herkesi üzen bir olayi alipta islamcilara ayar vermeniz bu olayi aracsallastirmaktir. Bu sizin yaptığınızı sosyalistler , islamcilar , koministler , osmanlicilar , kemalistler vs. Vs. Hepsi yapiyor. Bu saydığım idelojolerin hepsi insanlari duyarsizlastiriyor…Şevket Çorbacioğlu Yunus arkadaş açık seçik söylüyorum ve de şen de aynı şeyleri dolaylı söylüyorsun; 20.yüzyıl ideolojileri ile 21.yüzyılı geçiştiremeyiz.. (26 Ağustos 2019).. "


Ahmet Ercan Çorbacı başta olmak üzere 5 general TSK'dan istifa etti. Hulusi Akar gibi onbaşılarımız sağ olsun.. (26 Ağustos 2019).."

"Ağaçlar kesilirken ses çıkaramıyor, o'nun için kesiyorlar" mış... Hayır, ağaçlar; [[ Heyelanlarda; Sel Baskınlarında Ve Yangınlarda Ve De Doğaya Doğana Duyarlılıklarda]] öylesine ses çıkarır ki, bu hem kendisinin, hem de doğa ve doğanın feryadı dır..!!!! (24 Ağustos 2019).."

Kazdağların'da altın aramak için ağaç kestiğimiz külliyen yalan,.. Küstüm.. Kaz dağlarında ağaç dikmek için ağaç kesiyoruz.. (23 Ağustos 2019).."

Tanzanya-Kenya sınırlarında yaşayan "Masailer", en az 150 çizgisi olan Zebra ile ilgili şu soruyu sorarlar;"Zebra'nın kaç çizgisi var?".. Herkes 100'ün üstünde rakam verir. Masai; "Doğru değil 2 çizgisi var; siyah ve beyaz.." diye yanıt verir ve anlık da olsa herkesi inandırır.. Ben bunu neye benzeteyim veya örtüştüreyim? Ben bunu bir cehalet abidesinin derslerde zorunlu olarak okutulmasına.. Yok, yok; Kazdağları'ında 200 bin ağaç kesen kazın, biz oraya 10 bin ağaç dikeceğiz.. Be kaz ağaç dikmek için ağaç kesilir mi? (23 Ağustos 2019).."

"İngiltere’nin yeni Başbakanı Boris Johnson Fransa’da Elysee Sarayı'nda ayağını sehpaya koymuş".
Gezegenimiz ahlaken ve liyakaten de bitiyor. iktidara cahil, yetersiz, ahlaksız ve de hırsız ve dahi görgüsüz kimlikler gelmeye başladı.. bir şebeği hatırladım; " o bana bu bana diyen obama ayak ayak üstüne atınca, hemen o'nu taklit eden.." (23 Ağustos 2019).."
İstanbul sel felaketinde Ekrem İmamoğlu'nu arayan dümbükler, Gavur İzmir yanıyor, Türkiye yanıyor padişahınız nerede..??!! (21 Ağustos 2019).."

AKP başkanı; "Yastık altında para saklamak gaflettir.." Devamını unutmuş: " Ayakkabı kutularına ve Avrupa Bankalarına saklayın.. (21 Ağustos 2019).."
Ankara'nın etrafında deprem dört dönüyor; Önce Mamak 3.7, ardından Kazan 3.5 şiddetinde.. Ankara'da deprem riski yok diyenlere.. (20 Ağustos 2019).."

Melih Gökçek, İstanbul sel felaketi nedeniyle Ekrem İmamoülu’nu eleştirerek, İmamoğlu yandaşlarına çapulcu diye seslenin ben de aşağıdaki yorumla yanıt verdim. Çaputçu Meliiiih, Çapulcu Şevket diyor ki; " Melih kardeş, bu kadar yıpratma kendini, o asla seni 1 daha, 1 yerlere getirmez::))" Bu paylaşımım 2 beğeni ve 3 bin yorum aldı.. (20 Ağustos 2019)

Beni AKP iktidar yanlıları değil de sol yanlarımın eleştirmesi düşündürüyor. İşte 3.havalimanı ile ilgili eleştirdiği yazı..ve de beni doğrulayan akp'nin ulaştırma ve altyapı bakanı cahit turan: “İstanbul’un yeni havalimanı ve yakın çevresinde özellikle ilkbahar ve sonbahar gibi mevsim geçişlerinde kötü hava şartları meydana gelmekte ve de oluşan kötü hava şartları nedeniyle trafik akışında uzun süreli beklemeler, pas geçme ve devamında yaşanan divertler (uçuşların yedek meydana yönlendirilmesi) gibi olumsuzluklar yaşanmaktadır..” (18 Ağustos 2019)

En zararlı insan, büyük olaylara küçük insanlarla bakandır.. (16 Ağustos 2019)
Çocukluğumuzun korku tuneli-treni vardı, büyuklüğümüzde, dahası son günlerde yerini Korku otobüsü aldı; yolcularla yanan! Ve de bu şehirlerarası otobüsler Metro-Kamilkoç diye deşifre ediliyorlar. Benim asıl korkum 1 hafta sonraki dönüş değil, asıl korkum; Şehirlerarası otobüs isletmesinin İsraillilere ve Araplar'a, ille de KULELİ ASKERİ LİSESI ve diğerleri gibi Araplar'a satılması.

Sağlığımız şehir hastanelerine, ulaşımımız Araplar'a emanet demek, yaşamımız Araba emanet demek.. Yaşar ne yaşar, ne yaşamaz halleri..Tarikatların faydalarını sıralayacağınıza düşünün biraz, ülkem insanın yaşamı Araba endekslendiğini. Otobüsler, Host'un sıcak su kaynatmasından yanıyormuş, "hoşttt" ulan!!.. Bir araştırın bakalım altından hangi Arap, pardon nasıl motorin ve de yorulmuş metal yiğini otobüsler ve dahi o çıkacak.. Son olarak kesin liselimin hayati ve eseleri ders olarak anlatılmalı ki gerçekleri çocuklar öğrensin... (16 Ağustos 2019)

Hayati ve eserleri zorunlu ders olarak okullarda okutulacakmış... Deprem toplama alanlarını yapkapçısına, orman alanlarını madencisine açan liselinin eserleri ve hayatı elbet okullarda öğretilmeli çocuklarımıza.. Bu gorgüsüz ve doyumsuz ilkel megaloman siyasal İslam, ülkemde geçici hasar, kendilerinde ise kalıcı hasar biraktiklarinin ayirdina ne zaman varacaklar?! (15 Ağustos 2019)

Türk-iş başkanı Ergün Atalay denen zart; "Uzasa işi karıstıracağız, böyle kapattım" diyerek işçiyi çaput beyinlere satmış.. bırakın günü satmadığı saniye var mı? Adam tam bır korkak.. türk-iş'e erdoğan'ın baskısıyla başkan olduğunu çoğu bilmez..aralarındakı kavga, abd ve israil arasındaki sanal kavga, doğrusu göstermelik.. (15 Ağustos 2019)
Çakma Hazreti zat; akp'nin 18 yillik tarihinden Gül'ü ve Davutoğlu'nu silmiş. Birbirlerini silmeye başlamaları sevindirici bir gelişme. Sevindirici çünkü; gün gelecek HALK'ın kendilerini tümden sileceklerinin nirengi noktasi, yani başlangıcı da... (15 Ağustos 2019)
Doğaya Doğana Düşmanlara..

Kendi ülkesinde koparılan dalın santimine 1 dolar ceza kesen Kanadalı, benim Kazdağlarını koparıyorsun. Şimdi ben sana ne yapayım! Ne işin var Kazdağlarımda?!.. Seni buraya getirenin Allah belasını versin.. "Bela Okuma Sana Döner" demeyin, belanın büyüğü başımızda.. (7 Ağustos 2019)..

Artık soru çalamıyorum, bu nedenle puanları düşürdüm, fakat benim kindar nesil yine karavana akademisinde soluk aldı.. Seneye eskiye mi dönsem!? (7 Ağustos 2019)..
"Solundan Kalkmış" Deyimi De Yanlış Bana Göre..

Solcu olmam solumdan kalkmamı gerektirmiyor fakat genelde öyle kalkıyorum. Hani derler ya "Yine solundan kalkmışsın" ters davranan, tepkili ve agresif duruş sahipleri için, ki külliyen yanlış.. Keşke herkes solundan kalksa, yemin ediyorum o kalktığın yatağın hinterlandına demokrasi gelir, insan hakkı gelir, doğana ve doğaya saygı-sevgi gelir, eşitlik gelir hak gelir ama asla huk gelmez..  Haydın soldan kalkmalara, kakmalara değil (4 Ağustos 2019)..

İdeolojik Budama: Başkanımız Demir Akın, cennet Memleketimizde (Kemalpaşa) Diyor ki; "Zamansız olmasına rağmen ayvayı budadım. Budama sırasında ağacın devrimci yapımıza benzediğini gördüm. Yaşlı gövde ürün vermiyor, yandan çıkan yeni kollar ise eski dallar tarafından boğuluyor. Eskileri budadım yeniler rahatladı.

Sonucu seneye görürüz".. Ben diyorum ki; "Bu gerekli evrensel ideolojik budama.Doğru; 20.Yüzyılın kadim ideolojileri öldü, yaşasın 21. Yüzyıl ideolojileri(Ayvaları)." (2 Ağustos 2019)

İYİ Partili Lütfü Türkkan: “Kasım'da seçime hazırlanın.” Anımsarsınız; 22 Haziran’da şu bandı geçmişim: “ Muhalefetçiğim; yarın erken seçim olacakmış gibi hazır olun. Demem o ki, AKP gündemini kovalayacağınıza, seçimle AKP'yi kovalayın!”.. İYİ Parti ayıkmış veya uyarımı almış, sıra CHP’de.. Niye bu uyarıyı yapıyorum? Millettin vekilliği yordu beni, Milletvekili olmaya karar verdim. (2 Ağustos 2019)

İSKİ bürokratları istifa edip, Ekrem İmamoğlu’na başarılar dilemişler: [[ Kalsaydınız; daha karpuz keseceyidik.. Doğru; siz bu uzatmalarda ne karpuzlar kesmişsinizdir.. Unutmayın o karpuzlar bir yerlerinizi tırmalar.. Pardon o Hurma idi..Olsun, öyle veya böyle tırmallattık ya.. (2 Ağustos 2019) ]]

Bırakın artık Kızılay'a Kan bağışlamayı; Kızılay'dan 100 tl maaş alan binali'nin kardeşi ilhami'ye bağış yapın ki o da Malta limanına gemiciklerini sıralayabilsin..Yahu siz de hiç mi Allah korkusu yok?!.. Bu halk hala size muti-muti oy veriyorsa olmaz elbet kere elbet (1 Ağustos 2019)..

Varan bilmem kaç: [ Taha Akyol'un veledi Mustafa Akyol: Nutuk kaldırılsın.." Demek istiyor ki; Atatürk'ün Nutku tutulsun ki, erken yok edelim..]..Taha Akyol'un ılımlı olduğunu söyleyenler, Taha'nın karanlık topu gibi bir postmodern yobaz evlat doğurduğunu görmüşlerdir(26 Haziran 2019)..

Kasım 2007'de Erkin Koray'dan uyarlamışım:
ŞAŞKIN
İktidar şarabı içmesi hoştur şaşkın
Şeriat peşinden koşmak boştur şaşkın
Bir batıya bir doğuyu yatma şaşkın
Alanlarda malanlarda bitmiş aşkın
Şaşkın sana teskere dedim sen ne yaptın
Dün gece gördüm seni karanlığın Gülen yüzüne saptın
Sana başka sözüm yok bu BOP içinde
Bir bilmecesin şaşkın sen ılımlı islam içinde
Bir batıya bir doğuya yattın şaşkın
Sandıklarda mandıklarda KAYDIN şaşkın(25 Haziran 2019)...
Mevsimlerin efendisi bahar olsun:
Mevsim adlarının; İlkbahar, Yazbahar, Sonbahar ve Kışbahar olarak değiştirilmesi için şiddetle öneride bulunuyorum! Çünkü küresel efendilerin, "Doğaya ve Doğana" şiddetli saldırısı mevsimleri tümden yok etmek üzere. Yaşadığımız Düzce felaketi en son örnek... (25 Haziran 2019)..

Ben Galatasaray'ı; medyası olmayan, sadece gücü ve partisi olan Ekrem İmamoğlu şampiyonuna benzetiyorum..Düşünebilirsiniz; bir Fanatik ve Foto-Maç bu kadar Galatasaray ile, bir yandaşoğlu yandaş medya bu kadar İmamoğlu ile uğraşır..!! ... (23 Haziran 2019

Muhalefetciğim; yarın erken seçim olacakmış gibi hazır olun. Demem o ki, AKP gündemini kovalayacağınıza, seçimle AKP'yi kovalayın! (22 Haziran 2019).
Milli Piyango İdaresi’nin 2019 yılbaşı özel çekilişinde 70 milyon liralık büyük ikramiyeyi kazanan talihli gurbetçi imiş.. Yalan; ben gurbetçi değilim ki.. Bu yalanları bırakın, halk sizi çoktan bıraktı.. (16 Haziran 2019)

Asla unutmuyoruz 15 Temmuz'da kurgulanları. Kurgudan habersiz 248 insanımızın ölümüne neden olanları.. Bedeninden kafası alınan masum askerlerimizi.. Sahtekar kamyon sürücüsü kadına ve yalandan tankın önünde yatan çakala verilen gazilik unvanını.. Unutmayacağız da.. Gün gelecek... Yarın bugüne gelmez, bugün yarına gider.. Yarınlarda her şey güzel olacak (9 Haziran 2019)

Eyvah; tapularınıza göz dikildi… Çünkü; bürokrasinin ve kırtasiyeciliğin azaltılması amacıyla, tapu işlemlerine fotoğraf yapıştırılması yürürlükten kaldırıldı.. Külliyen yalan:

  1. Amaç-1..Tapularını senden habersiz rahat satmak.
  2. Amaç-2: Arapların ve İsraillilerin tapularını kamufle etmek. (9 Temmuz 2019)

Angut; oturduğu yerden “Senin yaptığını Çorumlu yapmaz” diyor, Tarih’te Hitilerin, yakın tarihte de Baha Çorbacıoğlu’nun Çorum’da neler yaptığını bilmez, Anadolu’muzun kadim uygarlığını Selçuklulara teslim eder.. (9 Haziran 2019)

OHA!!.
Mevlüt Çavuşoğlu: "Avrupa'da İHO (İmam Hatip Okulları) açacağız.." Püsküllü deli:"Keşke Yunan galip gelseydi!" Türbanlı meczübiye; " ATATÜRK'ü değil Hümeyni'yi seviyorum. Keşke Kurtuluş savaşında İngilizler kalsaydı!" (9 Haziran 2019)

Küba'dakinin adı KOMİNİZM; Küba'da patates yok diyen Fatih Altaylı'ninki KOMİKİZM... (9 Haziran 2019)

25 yıl sonra Ankara ve İstanbul'u geri alan bizler, eğer 25 yıllık mahkumiyetimize neden "teslimiyeti" sorgulamaz isek bilin ki arkadan ebedi mahkumiyet geliyor!! (9 Haziran 2019)

Yeni Türkü söylüyordu; "İstanbul çok güzel ama, sahipleri pek yaman.".. 1994'ten beri sahiplenilen İstanbul; suskunluğa son veren; İmamoğlu sayesinde, artık yaman olan halkın oldu.. (6 Temmuz 2019)...

Sol; toplum içinde değil de, salt sol içinde örgütlendiği sürece parçalanmaya mahkumdur.. 21.yüzyıl ideolojisi için tek sol, gerçek yol... (6 Temmuz 2019)...

Cumhurbaşkanısı olan AKP'yi CHP ve İYİ Parti sürekli kıskanıyor; son olarak AKP 16TL olan nohutu, TUİK'te 8 TL'ye düşürdü; TUİK kuyruktan geçilmiyor.. (3 Temmuz 2019).
Cuma namazı kaçırma, vergi kaçır!!. Kaçır ve sonra dön herkesin cumasını mübarekle (3 Temmuz 2019)...

Hemşerim yeter, bu kadar diretme!! Bak bu halinle cumhurbaşkanı oldun.. Bak ben Üniversite mezunuyum, bırak bakanlığı milletvekilli bile olamadım(3 Temmuz 2019)...

Şanslıyız; yaa, Yüksek İstişare Kurulunun değerli Türk büyükleri her istişarede Euro üzerinden huzursuzluk hakkı isteselerdi..(3 Temmuz 2019).

Edepsiz hınca hınç Arınç'ı eleştirmeyin; aksine fiyatını belli ettiği için "RECM" edin!!! .. (2 Temmuz 2019).

Evet kavuştuk.. Sakalımı keserek rutin yaşama döndük ve masamdaki bilgisayara (En hoşuma giden Öztürkçe sözcük) koştuk. Bizim için çok önemli bir DEĞER olan, kuzenlerimin kuzeni olmasının yanında evrensel kimlik; Kazım Koyuncu anma etkinliğine hüzünle baktık. Kazım; emperyal açların doğayı ve doğanı yok eden nükleer kurbanı. Çernobil denen cehennem odağının çevresi, büyük bir hinterlandıyla hala Can Alıyor Canlardan..

İsmini bilmediğimiz nice Kazım Koyuncular göçtü nükleer adisi yüzünden.. Sözde enerji veriyormuş, yok ettiğin enerjilere ne demeli!!?? Ölüm istenmez, ölüm öldürülmesi gereken evrenin en büyük tehlikesi, sadece insanı, HABITATI değil her şeyi öldüren acımasız fenomen. Fakat Kazım bu ölümü öldürenlerden.. O sesi, sözü ve emekten, haktan, özgür düşün ve demokrasiden, doğa ve doğandan yana duruşuyla öyle bir öğretici uyarıcı iz bıraktı ki, ey ölüm sen bu evrensel değerleri öldüremezsin diye korkusuzca yüzüne haykırdı, ölümü öldürdü..

Kazim Kardeşim Yerin burada yarattığın ışıklardır.. Böylesi etkinliği gerçekleştiren; Ankara Artvin Vakfı, Ankara Artvin Derneği yetkilileri Demir Akın, Rasim Yılmaz ve Kazim Koyuncu duyarlısı Kemal Özbiyik'a ve de katılmcılara teşekkürler.. (30 Haziran 2019)

İnsanı,insanın en büyük korkusu olmaktan çıkaran ve en büyük umuda çeviren İmamoğlu,seni bile eleştirebildiğimiz an, bil ki demokrasi kökleşiyor. (30 Haziran 2019)

S.S diyor ki; "Vali'ye İT diyen B.Başkanı oldu".. İT söylemi başarısız, HIRSIZ söylemi başarılı, çünkü senin HIRSIZ dediğin, partili cumhurbaşkanı oldu.. .. (28 Haziran 2019)

Elbet; "Her şey güzel olacak", çünkü; "Güzel olan her şeyin en güzeli, İmamoğlu ve kadrosunun vereceği hizmetler olacaktır.." .. (28 Haziran 2019)

İmamoğlu; Anadolu'nun sütü sana helaldir..Yeteneğini belli ettin de, bu kadar yeteceğine olasılık vermeyenlere kapak olman güzel olan her şeyin en güzeli.. .. (28 Haziran 2019)

Adam; "Kurumlara "T.C" ibaresi asmak riyakarlıktır." diyor, çünkü niyeti Ümmet toplumu "T.İ.C" ibaresi asmak.."İ"'mi ne? Haydaa, ne işin var senin siyasette!! .. (28 Haziran 2019)

Yanlış yap yalnız kal..Belediye başkanın atama yetkisini meclise verdin, İstanbul valiliğini de Ordu valisine ver ki, her şey çok güzel olsun.. Yahu sizin kafanız basmıyor.. Yaptığınız hata yok oluşunuzun belgesi..Yemin ediyorum acınası durumdasınız.. Menderes'in son dönemleri.. sizin Allah be....!... Gerçi vermiş okumaya gerek yok.. (27 Haziran 2019)

Diploması yok denen İmamoğlu'nun, F.Portakal Üniversite arkadaşı çıkmış. A.Hakan ben de Recep'in Üniversite arkadaşıyım der mi, dersiniz? (27 Haziran 2019)

İmamoğlu Halk hareketi, disipline edilmiş Gezi Halk Hareketinin ta kendisidir.. (27 Haziran 2019)

İmamoğlu; yoksuldan geçinen değil, yoksulla geçinen bir halk çocuğu.. (26 Haziran 2019)

Mücahit iken, Müteahhit ve ardından da her şeye müsait oldular.. Diyordum; Türkiye değil onlar kötüye gidiyor, gidiyorlar da... (26 Haziran 2019)

12 Temmuz 2007 Cumhuriyette yazmışım: “Yolun solu, karanlığın sonu gözüktü!” diye.. Galiba biraz erken yazmışım !.. (26 Haziran 2019)

Gerçekten bittiniz; Bir FOX ve HALK TV, yalancı ve de cahil Havuz medyanızı yerle bir etti.. Okları Hedef Bulmaz Artık.. Karavana Dönemi (25 Haziran 2019)

14 Eylül 2019 günkü Hürriyet'te yazmışım (O zaman yazdırıyorlardı): [[ ACEMİ OKÇU FIKRASI... Bir filozof kırda tek başına giderken uzaktan acemi ve cahil bir okçu gördü. Oku hedefe nişanlıyor ama hep karavana atıyordu. Filozof oka hedef olmaktan korktuğu için gidip okçunun hedefine oturdu ve şöyle dedi: "Buradan daha emin bir yer olamaz. Çünkü okun hedefini bulamayacağından eminim." ]]

Bilal Erdoğan'ın Okçular derneğine yapılan trilyonluk yardımlar aklıma geldi.. Hedefi bulmaları zor artık, karavana, pardon gerileme çağı başladı.. (24 Haziran 2019).

Sayın İmamoğlu hakkımı helal etmem; katkı veren; Recep Tayyip Erdoğan, Numan Kurtulmuş, Melih Gökçek, Süleyman Soylu,Tevfik Göksu ve Ali İhsan Yavuz'u ödülendirmez isen! (24 Haziran 2019).

Sizden rica ediyorum; Milletin vekili değil de salt milletvekili olmak isteyenler, İmamoğlu etrafını surlarla örmeyin, halkla arasına girmeyin, benim gibi milletin vekili olun.. (24 Haziran 2019).

Türkiye'yi Ekremi bir sevinç sardı...Dahası; Ekremi bir aydınlık çöktü gönlümdeki Türkiye'me ve karanlık göçüyor, duyumsuyorum!!! (24 Haziran 2019).

Yemin ediyorum; Türkiye bugün daha umutlu, kararlı, yürekli, kendinden emin ve gururlu uyandı!!! (24 Haziran 2019).

İmamoğlu, belediye meclis kararıyla; R.T. Erdoğan, Süleyman Soylu, Numan Kurtulmuş ve havuz medyasına teşekkür plaketi vermelidir. (23 Haziran 2019).

AKP'ye haksızlık yapıyoruz. Çünkü;13 bin farkı beğenmeyen AKP, farkı 777 bine çıkardı ve hala eleştiriyoruz.. (23 Haziran 2019).

23 Haziran'da sandıklara ulaşılmasın diye THY'ları uçuşlarını iptal eden AKP, Duble yol yaptığı için kahrediyordur kendini.. (23 Haziran 2019).

Hep dedim; "Özal ki gitti, sen de gidersin."..Dinlemedin; gidiyon işte, gülle-gülle.. (23 Haziran 2019).

Beylikdüzü'nden, Halkın Türkiye Beyliğine giden İstanbul zaferi.. (23 Haziran 2019).
Beylikdüzü'nden, Halkın Türkiye Beyliğine.. (23 Haziran 2019).

Yayın yasağında YSK ısrarlı yayık yasak için, amaç milli içkileri ayran yapmak.KAZANDIK-KAZANDIK! istediğin kadar yayıkla, çalkala(23 Haziran 2019).

A.A verileri vermiyor. Yani AKP marketi perakende çalışmıyor, toptan verecek 19:30'da ve kaçacak..AKP önde olsa AA coşmuştu şimdi. (23 Haziran 2019).

Dinden, yoksuldan, cahilden ve ırktan derken Öcalan'dan da geçinmeye başladı DUMUR İTTİFAKI.. (22 Haziran 2019).

İşte Promtersiz hali; Erdoğan: "İstanbul iki adaydan birine karar verecek… Biri terör örgütü Cumhur İttifakının adayı Binali..." (21 Haziran 2019).

Şam şeytanı; THY 23 Haziran seferlerini durdurduğu gibi, Arhavi'den İstanbul'a oy için gidenlerin videolarına da erişimi durdurdu (21 Haziran 2019).

Şam Şeytanı.. Siyasi rant için Suriyeliye maaş ve vatandaşlık. Dostum Berlusconı bu nedenle 2 yıl bok temizlemişti; sonumumu görür gibiyim; sonum mok temizlemek olsa iyi... (21 Haziran 2019)

Önüne ne konursa okuyor. Son okuması; "Azgın azınlık"..Fakat doğru. Çünkü biz; demokrasi, Özgür düşünce ve insanlık için azgınız! (18 Haziran 2019)

Yalvarıyorum; bana biri hukuki ile siyasi çalma arasındaki farkı öğretsin; acilen siyasi çalmam gerekiyor.. (18 Haziran 2019)

Promter Re cep; "Ulan, İmamoğlu sen benim suyuma nasıl zam yaparsın. Bilmiyor musun suyu benim getirdiğimi" Su uyur,Recep uyumaz.. (18 Haziran 2019)

Kuru fasulyenin supsulu yemeğine "kuru" diyen biz, elbet kurutulduğumuzun farkında olamayız..Laf söyledi, bal kabağı.. (18 Haziran 2019)

20 TL'LİK SİYASET.. [[ İmamoğlu'nun; bütün 20 TL'yi çıkarıp; "5TL'si sahte olduğunu anladılar ve 20'TL'yi iptal ettiler" örneklemesi harika idi... Yaaa, Binali aniden Cinali olup; 4 adet 5 TL çıkararak "Bunlardan biri sahte idi, bu nedenle 5TL'nin birini iptal ettik" deseydi, her şey çok güzel olacak derken, her şey çok kötü olabilir ve de İsmail Küçükkaya Binali bazında bu kadar başarısız olmazdı.. Bu; İmamoğlu karşısındaki Binali'nin ne denli yetersiz-boş olduğunun kanıtı... Ki bir ara o boşluğa vurgu da yaptı, İmamoğlu.. (17 Haziran 2019)]]

Portakal'ın, "İmamoğlu valiye it dedi" ısrarına asla şaşırma.. Çünkü; FOX ve Sözcü, AKP'nin "demokrasi var" yalanının projeleri (17 Haziran 2019)..

E-İmamoğlu başarılı değildi, çok-çok başarılıydı.. Ayrıca; çok-çok seviyeli bir tartışma olarak ülkemin gereksinimi olan süreçti.

Metin Gerdan Yıllar sonra bir ilk oldu güzel de oldu. Bu tür konuşmalar insanin kişiliğini gösterir. İstanbul yerine İzmir’i gösterirsin feleğinde şaşar. bu iş bitti.

İsmail Küçükkaya ne yaparsa yapsın, Binali aynen "benim oğlum bina okur döner döner yine okur" modunda.. Dağıldı.. (17 Haziran 2019)

Koala performanslı Binali'nin şansı sizce Nedir?

Bence; [[ Bir brifingde, dahası Karayolları Güvenlik Kuruluna verdiği brifingde "İDO adına üretilen "Hızlı Deniz otobüslerini" üreten ülkeler kullanmazken siz neden 7 tane birden aldınız?" soruma yanıt veremeyen, o dönemi İDO Gn.Müdürü Koala performanslı Binali'nin, İmamoğlu karşısında hiç şansı yok; oyuncuları ve de oyunlar var..Yine de, o yavaşlığıyla aradaki farkı kapatamaz.. .(17 Haziran 2019)

Sadece H.Koçyiğit'in filmlerine yer yeren Arabın Digitürk'ü abone kaybı nedeniyle iflastaymış.Devam arkadaşlar; sıra CNN türk'te. .(14 Haziran 2019)

Ülkem Artçılarla sallanıyor. İstanbul;Deprem toplama alanlarını 'imara açarak' para toplama alanlarına dönüştüren rantçıyı unutma! ...(13 Haziran 2019)

Duyduk ki; moderator İsmail soruları Binali'ye vermiş..İsmail ne verirse versin; doktor ne yerse yesin modundaki Binali'nin işi... (12 Haziran 2019)

Bu konuda samimi olunsa; bırakın moderator TV kanalı bile son ana kadar deklare edilmezdi.. Neden F.Portakal değil de, İsmail? ...(12 Haziran 2019)

Businnes Class; Havadaki Sınıf Ayrımı.. Çapulcunun "Gez-Gör-Yaz" hikayesine devam: Uçağa geçmek için en öndeyiz. Görevli şöyle bizi bir güzel kenara itti, ayak parmaklarının üzerinde dikilerek boyunu uzattı, kafasını dikti ve arkada kalmış özel hizmet gören ayrıcalıkları çağırdı. Yemini billah; bağırıyorum; Bari'ye hareket etmezden önce. "Yeter be, yerden tamam da bari havada sınıf ayrımı yapmayın !" Çit yok. Sadece cesaretlenenler beni destekler mırıldanmalar içinde... Ve uçağa biniyoruz; Business Class'ta çaputçu yayılmış burnunu karıştıryor.. Ayni çaputçuları Roma'daki Outlet Center'de koşuştururken gördük. Outlet çok pahalı, banklarda oturmuş dedi-kodu yapıyoruz derken çaputcular fırladı erken; elleri taşınamayacak kadar devasa torbalarla dolu; nefes nefes koşuyorlar..Hepsi de ETS müşterisi.. (12 Haziran 2019)

"Gez-Gör-Yaz" yol hikayelerine takılan kompleks komplo teorisi; " Ülkenin birinde, milletvekili olmayan adam; Kara parayı ancak ben aklarım, beni bakan yap.." demiş..
Yazmayacaktım, fakat şu yol hikayeleri var ya.. Dediler ki; "ABD, sizi asla sevmiyor; salt Askerinize değil kadınlarınıza da çuvalı geçiren onlar..!! "(12 Haziran 2019)

3.Havalimanı dünyayı buluşturma noktası imiş. Sen beni bağlantılı uçağımla buluştur önce; senin yüzünden uçağımı kaçırdım be!! (10 Haziran 2019)..

3.sınıf izlenimi veren; 3.Havalimanindayım iş için.. Ankara'dan 55 dakikaya indim. Perona ayni zamanda geldik.. Yolculuk1.5 saat sürdü. Arabamla 2.5-3 saate geliyorum.. Herneyse.. Gazete dağitim yerindeyim.. Yandaş gazete çok; CUMHURİYET-SÖZCÜ-BİRGÜN yok.. Fakat demokrasi var.. Bir gün olacak ve de inadına Her şey güzel olacak (2 Haziran 2019)..

Akadaşım, eğer çok beğenilmek istiyorsan veya hesabın çalınsın istemiyorsan; iktidar aleyhine, İmamoğlu Lehine yazma; havadan , sudan, kuştan, leylekten söz et veya sessiz resmini koy, gör begenilmeyi ya da gör belani.. Adam resmen sosyal medya'yı yönlendiriyor, baskıyla bürokratını yönlendirdiği gibi.. Renk, ırk ve ınanç ve de düşün ayrımını yapmaksızın herkesin bayramını tekrar kutluyorum..Sevgı ve saygılar (7 Haziran 2019)..

Sevr sevicileri, Lozan hezimeti yakında bitecek diyorlar.. Arkadaşlar, bu hezimet nedir? Osmanlının verdiği adaları mı alacağız. (31 Mayıs 2019)

Binali: “Yarın çalışın, öbür gün gelin.." Demek istiyor ki; Bugün git yarın gel; dahası; yarın oy ver, öbür gün gelme.. (31 Mayıs 2019)

Süper Loto 30 milyon TL'ye götürülüyor..Bana; bunu kimin götüreceğini ve kaç oy satın alacağını bul, benden sana 30 milyon TL.. (31 Mayıs 2019)

Bu gün 2 köprüden ‘araçlarınızı’ bedava geçin, yarın biz size... (31 Mayıs 2019)

İBB'nin vakıf yardımlarına erişim engelini; Abdülhamit'in burnu büyük olduğu için "Büyük Burun" tümcesini yasaklamasına benzettim..Burun Kara Burun gibi ortada be!! (30 Mayıs 2019)

31 Mart'taki oyundan, oyuna gelerek vazgeçme; yalanlarla bütün tehditleri seni etkilemesin..!!! (30 Mayıs 2019)

İnsan müsveddedir; kendisini temize çekmesi gerekir; okunabilmesi için.. Halkımıza çeyrek asırdır temize çekilmemişler okutuluyor!!! (30 Mayıs 2019)

Tokat buna denir. Fiyaskoya günah keçisi bulundu.THY önceki başkanı; Hamdi Topçu: "Atatürk Havalimanı yeterliydi, Binali istemedi." (30 Mayıs 2019)

Süleyman Soylu her konuşması sonrası tasman hali yaşıyor, yani batıyor:
Dün AKP ve Erdoğan’a hakaret eden soylu oğlu soyluya, bir hemşehrim olarak önerim; konuşma, konuştukça batıyorsun ve de zarar veriyorsun.. Yahu tamam bazı şeylere tepki göster göstermesine de bir içişleri bakanlığının seviyesini de bu kadar düşürmeye hakkın yok.. "Sen yoksa Erdoğan'a zarar veren.....'den misin?" diyenlerin çoğaldığını gör!!!..

İmamoğlu'nu Erol Taş gibi görebilirsin, fakat sürekli kaya parçalarıyla onu yaralamaya çalışırsan, kendin ve kentini örselersin-Ki örseliyorsun-...

Bu çizgide bir anekdota yer vereyim: seyirciler kötü düşündükleri Erol Taş'ı bir galada taşlıyorlar. Erol Taş seyirciye dönüyor ve; "Atın atın siz bana taş atmıyorsunuz, ekmek atıyorsunuz.." diye sesleniyor. Ben de sana sesleniyorum; “Sen İmamoğlu'na taş değil oy atıyorsun, oy; "oy!, oy!" diye inlerken..

DP başkanı iken "Ne güzel adamdın, niye böyle oldun! Resmen siyasi geleceğini AKP'liliğinle sınırladın, yazık!!" diye yakınan DP'lileri nasıl duymassın!!!. (30 Mayıs 2019)
Padişahın yeni Kerrakesi, pardon KHK'si;"Bundan sonra BİNALİ oyu BİN oy sayılaa!"..İnanın çıkarmadığı tek KHK bu, bunu da çıkarır.(30 Mayıs 2019)

İmamoğlu'na kafa tutan zat İBB çalışanı imiş. AKP'ye oy veren kardeşim,sen ekmeği zor bulurken, çakal hem esnaf, hem İBB'den maaşlı.. (30 Mayıs 2019)

Arkadaşlarım; yazılarım çok uzun. Nedeni; siyasetin puştları ve klavyenin tuşları.Tuşlara basmaktan alamıyorum kendimi(29 Mayıs 2019)

Ne BİNALİ'si, adam resmen 'yalnız adam'; BİRALİ(29 Mayıs 2019)...

Gafların efendisi Birali'nin nur topu gibi bir gafı daha oldu: "Çaldılar demeye mecburdum." ..İmamoğlu resmen kimyalarını bozdu(29 Mayıs 2019)..

Beraber yürürken ıslattığı arkadaşlarını, Banka yönetimlerine atayarak da ıslatmaya devam etti, AKP erozyonunu engellemek için.. Muhalefet; bunların Bankacılık deneyim yok, bu işi yürütemezler diyor. Kim demiş; bunlar değil mi yüklü banka kredilerini yürüte....??!!! (29 Mayıs 2019)

İftira etmeyin Bahçeliye; "İstanbul'a demir atacağım demedi, oturduğum yerden taşa atacağım" süledi a be lüle, söleme büle.. (29 Mayıs 2019)

Pankart:"Her şey güzel olacak!"
Vali: "Böyle bir Türkiye'de her şeyin güzel olma olasılığı var mı!? Kaldırın Pankartı!" (26 Mayıs 2019)..

Erdogan; "Uzay çalışmalarında ABD'yi korkuttum" demesine atıyor diyenler;" Oğlunun okçuluk kulübüne 16 trilyon attığını neden görmemezlikten geliyorsunuz !? (26 Mayıs 2019)..

Ekrem İmamoğlu; [[ Bir belediye başkanından çok fazlası...]] (26 Mayıs 2019)..

Erdoğan ne demişti; “Dünyanın en büyük Havalimanı, 3.Havalimanı. Buraya yılda 150 milyon insan inecek”.. Ne yazık ki; 8 gün önce 8 uçak rüzgar nedeniyle inemedi. Bunun yolundan gidilmez dememeiş miydim!?(25 Mayıs 2019)..

Çıldıracağım!.. Sayıştay Bey Diyor Ki; "İbb Fetö’ya Sehven Para Aktarmış"..Buna Da Şükür; "İmamoğlu Göndermiş" Diyebilirlerdi. (25 Mayıs 2019)

Çeyrek zekalılar; İstanbul seçiminin çeyreğini iptal edip halkın çeyreğini ikna etti, %75'ini inkar ederek... İmamoğlu %70'lerde (24 Mayıs 2019)

Dikkaaat; Kamu kurumu bahanesiyle sandıklara Kamu kurumundan değil, Kapı Kulundan görevlileri atayıp ele geçirecekler!!! (24 Mayıs 2019)

İptal edilen İstanbul seçimi değil, seçmenin ulusal istencidir (Milli irade). Çeyrek zekanın bu çeyrek iptali inkar değil, kendini intihardır (24 Mayıs 2019)

AKP halk dilinde "Çaldılar" dediği sözcüğün resmi dil fiil çekimini yaptı; "Çaldılar, az çaldılar, çalamadılar.. küstüm".. Ben de kustum(23 Mayıs 2019)

AKP'nin; YSK ile yaptığı gerekçesiz İstanbul anlaşması; "Çaldıran zaferi" değil,Osmanlı gerileme devri "Karlofça antlaşması"'dır (23 Mayıs 2019)

AKP; Kamu çalışanı sevdalısı çıktı. Onsuz İstanbul seçimini iptal etti. Madem Kamu çalışanlarına sevdalısın, maaşlarını artırsana! (23 Mayıs 2019)

AK-İT'e göre Cumhuriyet gazetesi, FETÖ ve PKK sevicisi.Yavuz hırsıza bak. Sen değil misin; FETÖ kucağında MEGRİ ninnisi ile büyüyen?. (23 Mayıs 2019)

Arkadaş, gerekçeli kararda gerekçe arama; gerekçe karşında: AKP'nin kaybetmesi... Bundan büyük gerekçe Şam'da kayısı(21 Mayıs 2019)...

S.S: "Biz Amerika'ya kafa tutuyoruz..Yalan Cuma'ya tümenle gittiğimiz. Aksine, tümen bizi değil, biz tümeni Cuma'ya götürüyoruz (21 Mayıs 2019)...."

Ahmet Hakan'ın "Tarafsız Bölge"'si, AKP'nin "Tampon Bölgesi"'ne dönüşmüş; Ekrem İmamoğlu korkusu nedeniyle.. Yok-yok, Ekrem İmamoğlu ile baş ederim diyen adam, sahra çöllerinin en şansız bedevisi.. Tehlikeli Ahmet Coşkun Hakan; yine bir oyana bir bu yana yatan şaşkınları oynamış.. Bu adam bana göre o adamdan tehlikeli (21 Mayıs 2019)..

Din dersi zorunlu, Matematik seçmeli oluyor.. Şükür; Cübbeli ve Fesli delinin rektörlüğü tamam. Doğru ya fesli öldü, şansa bak be!! (20 Mayıs 2019)
Lütfen dikkatli olun, eğer İmamoğlu'na oy verirseniz, İbrahim Tatlıses İstanbul'u terk edecekmiş.Ya, O.Gencebay, Y.Bingöl, H.Koçyiğit vd de giderse, ne yaparsız! (20 Mayıs 2019)

DSP değil, görece genel başkanı Önder AKsakal, AK parti hatırı için İstanbul'dan aday gösterecekmiş. Anlayın adamı soy adındaki AK'tan. (20 Mayıs 2019)

Dinden, ırktan ve futboldan geçinenler de, Medipol Başakşehirspor gibi geldikleri gibi gidecekler ve her şey daha güzel olacak..(20 Mayıs 2019)

Saadet'in aday göstermesi, İmamoğlu'nun kazanması demektir. Bilin ki, FETÖ'cüler ve Milli Göynekçiler asla CHP'ye oy vermez.. (18 Mayıs 2019)

Sanal medya resmen AKP güdümünde.. Fişleniyoruz galiba.. Atatürk'ü anma gününde Google profili; İranlı Ömer Hayyam.. (18 Mayıs 2019)

M.Gökçek'in uyarısıyla İstanbul'a hiçbir parti aday göstermeyecekmiş. Çünkü Yunan'a malzeme olunuyormuş.. Al sana Dümdüz mantığa, düz mantık:).. (18 Mayıs 2019)

Moda oldu; Yunanlılardan korkmak.. Sıra M.Gökçek'de; Saadet partisinin İstanbul'da aday göstermesi Yunan'a malzeme vermekmiş.... (18 Mayıs 2019)

"Kuran Tayip'i desteklememizi söylüyor diyen zart, sana zarar veren FETÖ'cüdür, git yakala:)". Benim adım Hudur elimden gelen budur.. (18 Mayıs 2019)

AKP'yi kopyacılıktan kurtarmak için sloganımdır:"İstanbul'un tapuları bizim, cennetin tapuları 16 milyonun.." (17 Mayıs 2019)

İmamoğlu indirim yaptı diye bindirenler, İmamoğlu'nu indirince indirime gittiler. Aman dikkat, seçim sonrası bindirecekler! (16 Mayıs 2019)

Bahçeli; "Türkiye'de 36 etnik millet var, Türklük bunlardan biri, yapı Ümmet toplumu" diyene neden bu denli tutsak bir kamikaze!? (16 Mayıs 2019)

Damat; tüneldeki ışık değil, yarattığın enflasyon yüklü şimendifer'in farları.. (14 Mayıs 2019)....

Arkadaşlar; neden anlamıyorsunuz; "Çaldılar" derken, az çaldıklarını ve bu nedenle kaybettiğimizi söylüyoruz, lütfen anlayın! (14 Mayıs 2019)....

Motor zekalı Sofuoğlu; İmamoğlu'nu destekleyen sanatçılara; "Ulan Tayyip sizi zengin etti, nankörler.." Sanık sizindir halkım bey!! (Aralarında Elçin Sangu, Şahan Gökbakar, Demet Özdemir, Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz gibi isimlerin bulunduğu fotoğrafı paylaşan Sofuoğlu, altına şu notu düştü: "Yazıklar olsun nankörler! Bu ülkeyi yaklaşık 20 yıldır yöneten Recep Tayyip Erdoğan sayesinde her biriniz milyonersiniz, lüks hayatınız, milyonlarca takipçiniz var. İstanbul'a yapılan hizmetleri bizlerden çok sizler kullanıyorsunuz).. (10 Mayıs 2019)....

İkamet zorunluğu olmayan 50 bin polisi İstanbul'a 'güvenlik bahanesiyle' getirip oy kullandırsam da yine kaybederim (8 Mayıs 2019)....

Erdogan, sürekli gündemde tuttuğu İmamoğlu'nu kazaen içeri attırırsa, dışarıyı ebediyen kaybeder.. Katar acaba nüfusuna Katar mı!? (8 Mayıs 2019)..

Erdogan neden kendini ikinci kez İmamoğlu'na dövdürüyor dersiniz.. (8 Mayıs 2019)..
Erdogan için varsa yoksa bay Kemal'ı indirmek ve yerine İmamoğlu'nu getirmek.. Bir insan bu kadar da gündemde tutulmaz ki! (8 Mayıs 2019)..

Perakende seçimi ilk bulan reis.. İlçelerde seçim yok, Belediye meclis seçimi yok, bunları daha önceden aldı. Şimdi başkanı alacak (7 Mayıs 2019)...

Var mı dünyada böyle perakende seçim? Dünya bize yıllarca gülecek.Özellikle seni görür görmez içsel patlamalı kahkahalar atacaklar (7 Mayıs 2019)...

Seçimlerde hata üstüne hata yapan YSK yenilenmelidir, İstanbul Büyükşehir Belediye seçimi değil (7 Mayıs 2019)....

Flaş haber; "Seçimlerdeki hataların kendinden kaynaklandığını farkına varan AKP, tüm seçimlere artık katılmama karar aldı (7 Mayıs 2019)..

Siyaset bilimi; "Bu siyasi duruşu tanımla bana!" Susarak çıldırtıyorsun beni.. Yeter; Dünyadaki tüm ideolojiler 'aşağılandınız' sokağa inin! (6 Mayıs 2019)..

Zilletimin iradesiyle şu İstanbul'u halledeyim,sıra Ankara'ya gelecek..Bekle 21.yüzyıl, sana da faşizm ötesi ideoloji getiriyorum! (7 Mayıs 2019)..

CHP'ciğim; eğer İstanbul'u boykot edeceksen,ben de tüm CHP Belediyelerini sine-i yerele,yani istifaya davet edeceğim haberin olsun! (6Mayıs 2019)..

Ha unuttum, bay zavallı; "6 Mayıs 2019"'u bayram ilan edecek mısın?! (6 Mayıs 2019)..

CHP,seçimi asla boykot etme. Kaybedecekler, yine rezil olacaklar. Yine boykot etme.. Doğru ya bunlar rezillik nedir bilmiyor! (6 Mayıs 2019)..

Erdogan,sana çok üzülüyorum. Türkiye değil sen kötüye gidiyorsun. Demiştim, İstanbul'u bir şekilde geri alacağını. Aldın ama kaybettin (6 Mayıs 2019)..

Bir adet AKP ve MHP YSK temsilcilerinin servis ettiği bilgiye göre; İstanbul seçimi yenilenecek. Belli ki; “Yavuz hırsız ev sahibini bastırdı..” (6 Mayıs 2019)..

Erdoğan "Vatandaş bu İstanbul seçimi yenilenmeli diyor" Aman ha, bay Kemal bu seçim yenilemeyi geri işletelim derse Ayvayı bırak şeyi yeriz! (5 Mayıs 2019)..

Erdoğan; "YSK başkanı neden açıklama yapmıyor?" Doğru; Geçmiş YSK başkanları açıklama yapsa da seçimleri nasıl kazandığını öğrensek! (5 Mayıs 2019)..

İstanbul'da bir şeyler oldu.. Sandıkta oldu, sandıkta.. CHP sandıklara sahip çıkamaz sandık ve olan oldu.. Ahh, Oylar ve onlar!! (3 Mayıs 2019)..

Ülkemde belediyeler T.C'li ve T.C'siz diye ikiye ayrıldı.. Pardon; T.C'sizi savunan Devlet Bahçeli,T.C'sizler nereli! (2 Mayıs 2019)....?

AKP; yeni İstanbul seçiminde, eski topçu Ekrem İmamoğlu'nun karşısına çıkarmak için, eski FB'li Murat Hacıoğlu'nu transfer etmiş (2 Mayıs2019)......

Meczup Osman'ı kampa almışlar.. Hukuksuz ve Ahlaksız diyerek nefret dili kullanan eski A.Y Başkanı Haşim Kılıç'a hazırlıyorlar (28 Nisan 2019)....

AKP ve Erdogan'a yapılan her eleştiri nefret dilidir. Sümsüğü yer. Sıra Hukuksuz ve Ahlaksız diyen Haşim Kılıç'ta(28 Nisan 2019).

İmamoğlu ve Yavaş AKP'ye geçmiş.. Erdoğan; "İstanbul ve Ankara'da seçimi kaybetmedik, tam tersine seçimi kazandık. "(27 Nisan 2019)

Siyasiloglor, yeni bir primat türü keşfettiler, derin AKP derinliklerinde; Akkuzulu şebek Osman(27 Nisan 2019)..

İmamoğlu'nun; Uyuşturucu ve toplumsal cinsiyet eşitliği önergesi,Topal Ördek Projesi nedeniyle reddedildi.. Ensarcılar aklıma geldi! (26 Nisan 2019)

Kılıçdaroğlu'nu linç etmeye çalışan ve köyde el öptüren grubun başı meczubu biri halleder, CHP'ye yükleyebilirler, aman dikkat! (25 Nisan 2019)

Reise sesleniyorum; fakat yarattığı enkaz altında sesimi duymuyor.. topal ördek derken bacaklarına felç geldiğinin farkında değil (25 Nisan 2019)

Öğretmene, Hemşireye ve imama 3600 gösterge İstanbul yerel seçiminin yenileneceğinin göstergesi. Yenilemesi yeni yenilme getirir (25 Nisan 2019)..

Halkını geçindirmeyip halktan geçinen, dahası; zamlarla halkın sırtından inmeyen, akaryakıtla bütçesini oluşturan tek ülkeyiz (25 Nisan 2019)!

Öğretmenime ve hemşireme tamam da İmama 3600 gösterge ne demek?! Ve geri kalan memurum ne yiyecek, ne giyecek, ne içecek (25 Nisan 2019)!?

Yahu açım; işim-aşım yok; Askeri ücret değil, Asgari ücrettir isteğim!!! (25 Nisan 2019)!?

Kılıçdaroğlu Lincinin baş meczubu Osman Sarıgün’ü kutlayan yaratık, yemin ediyorum Linç olayını Recep yaşasa, yaşatanları aynı şekilde lanetlerdim, sen salyalı halinle dolanıyorsun ortalıkta hala!

Değil insan, hayvan aklının alamayacağı bir cinnet halı; Taziye’ye gelen insan iki yüzlü yalancı yüzünden linç ediliyordu..

Lütfen kendimize gelelim, siyasetin kirlettiği ortamda kendimizi ve kentimiz kirletmeyelim, barışa kardeşliğe dayanışmaya gereksinimimiz var!

Sende insan sevgisi var, nefret ve de ayrıştırıcı dili kullanan, sana sürekli yalan söyleyene inanma, aklını ona tutsak etme!

Ülkemin birlikteliğe gereksinim duyduğu bu süreçte Çubuk meczubu Osman Sargün’ü alkışlayan ve paylaşan sen, bu linç kültürünü nerden edindin!?

Kılıçdaroğlu'nun linç edilmeye çalışıldığı, adeta kurtarılmış bölge olan mahallenin adı ne zaman "AKKUZULU" oldu? Bilen var mı?!

Akkuzulu insanı, yani Anadolu insanı konukseverdir, Tanrı misafirine sahip çıkar, 31 Mart'ta yümrük yiyen ve şehide kelle diyen 2 yüzlü gibi asla şehidi kullanmaz! AKP,adeta bilinçsiz bir CHP kaos teorisyeni.. İmamoğlu'nu bıraktı Kılıçdaroğlu'nu parlatmaya başladı.. Sıra tekrar İnce'ye gelir mi!

Size bir sorum var; "Devlet mı Erdoğan'ı, Erdoğan mı Devlet'i bitirecek!?.. Dahası kim yusuf yusuflarda!?"

Bahçeli'den korkuyorsun.. Kılıçdaroğlu linç girişimine gaz sıkışması ve geçmiş olsun demem dedin.. Osuruktan teyyare selam söyle o yare.. Kağıttan gemicik, osuruktan teyyare..

Meczup Osman Sarıgün: "Şehidin akrabası değilim.." Meczup şakşakçısı;" Akrabasısın, hatta dayısı, bundan iyisi Şam'da kayısı.."

Ve öncesi güldüşünlerim:
Millet İttifakına evet; Zillet Kahvesine, Zillet Bahçesine ve Zilletin Adamına hayır (23 Mart 2019)!!

Dünyada bir; "Sosyal Yardımlaşma Genel Müdürlüğü" adı altında "siyasi rüşvet genel müdürlüğü" olan ülke göster AKP'ye oy vereceğim! (19 Mart 2019)

Yavaş-yavaş servis edilen ve Mansur Yavaş'ın oylarını artıran iftiraları kurgulayanlar Erdoğangilleri resmen ketenpereye getirdi (16 Mart 2019).....

Bahçeli'nin; "5 harfliler" demesindeki, dahası gizemli mesajındaki temel hedef, "TEMEL-MERAL-KEMAL" değil; yemin ediyorum RECEP (15 Mart 2019)....

Yeni Zelanda'da bir sapık Müslüman kardeşlerimizi katlederken hala Ezanımızı siyasi ranta dönüştürüyorsan, çok acınacak durumdasın! (15 Mart 2019)

Zilletin Adamı; "Gaziantep'te ZİLLET BAHÇESİ açacağız" demesi gerekirken; "MİLLET BAHÇESİ açacağız " gafı yaptı.!?,; (15 Mart 2019)

Araba sattığın SEKA, cahile sattığın BEKA, yetmedi ezanı ranta çevirdin izansız. Hala sana inanıyorum. Gerçekten süzme cahilim ben.. (14 Mart 2019)...

Türkiye özgürlükler ülkesi derken; "Bir dil bir insan"özdeyişini"Bir dil bir devlet"' kuşkusuna dönüştürüp seni bölücü ilan edebiliyor. Bu nednle diyorum ki; "Bir dil bir insan"özdeyişini "Bir dil bir devlet" deyişi olarak algılayanlar, ırkçı-kafatasçı faşistlerdir.. (14 Mart 2019)...

Instagram çöker gibi. Nedeni..AKP çöküşünü seçmenden gizlemek için Instagram'a ayar veriyorlar..Çok gittim üzerlerine...::)) (14 Mart 2019)

İnsan müsveddedir; kendisini temize çekmesi gerekir; okunabilmesi için (Şevket-Che) (13 Mart 2019)

En güzeli ECEVİT'in BARIŞ YÜKLÜ ŞAPKASI.. Bu şapkayla aksaray'a değil CHP sandığına gitmek 'değil yerel ve ulusal', evrensel bir zorunluluktur.. CHP'de Gökhan Giritlioğlu gibi genç ve dinamik adaylar var.. Bu nasıl sandık, biz seni DSP sandık, eskiciliğinden utandık!!! (13 Mart 2019)

Bir insana fötr şapka bu kadar yakışmaz.. Ne bileyim; Mehmet Tamgüney kardeşime yakışınca bana da yakışır düşünmüştüm (12 Mart 2019)..

İhlas Haber Ajansı: " Mehmet Özhaseki %52 ile kazanıyor". Allah sizi İhlas (Ayırmak) ve ıslah etsin. Öküz; bu orantısız oranın, kaybettiğinin feryadı (11 Mart 2019).

AKP sözcüsü senet ajanı refleks Ömer saç ektirmiş. Evet; Mansur Yavaş’ı sahte senetçi diye suçlayan refleks Ömer Saç değil de akıl ektirsin. Doğru, aklın tümü döküldüğü için maliyetten korkuyor. (11 Mart 2019)

Eyvah; futbolumuzu halleden eski TFF başı Y.Demirören, Demirören Holdingin başında ve;"Türkiye büyüyor, biz de büyüyoruz."diyor!! (9 Mart 2019)

İDDAA'yi cebine koyan Y.Demirören;"Türkiye büyüdükçe, Demirören de büyüyor"... Adam resmen;"HALK DEĞİL,yandaş büyüyor" diyen CHP'li. (9 Mart 2019)

Şans oyunlarında 10 numaranın az parası onlarca insana çıkarken, çok oynanan Süper ve sayısalın trilyonları neden 1 kişiye çıkıyor? Az oynanan şans oyunda değil de, çok oynanan şans oyununda şanslı sayısı daha fazla olması gerekmiyot mu!? (9 Mart 2019)

SEKA'yı ekonomik rant için satan BEKA'yı da siyasi rant için satıyor, halkı enayi yerine koyarak..Enayinin daniskası kim? (7 Mart 2019)

AKP için türban takanlara karşıyım; İslamiyet’in gereği "sanıp" türban takanlara değil...!! (7 Mart 2019)

Mansur Yavaş; eskilerle değil, yeni ve düşünceleri genç ve de cebi beyni proje dolu bürokratlarla Ankara’yı, yeniden inşa etmek adına onarabilir (3 Mart 2019)!!

Pek yakında; dahası yavaş-yavaş, Mansur Yavaş'a proje önerilerimi sunacağım; toplantı yaptığı vazgeçilmez eski bürokratlara inat (3 Mart 2019)!!

Tamam, 11 hafta devretti devretmesine de sonunda 26 milyon TL'yi kime devretti!!??.. Sana ne, bana devretti; halktan bir ketebeye mı devredecekti!? Ben bu parayla Ankara-İstanbul kent feodal beyi gecekondu oy ağalarını satın alıp belediyeleri tekrar ele geçireceğim.. 31 Mart'a kadar çook devireceğin böylesi devirli milyonları!!...

Allah'tan korkun yahu, halkın umudunu da siyasi ve ekonomik rantınıza entegre ettiniz..Neden anlamıyorsunuz, bunun hesabını bir gün ödeyeceğinizi…..

Işın cılkı çıktı ki bir şeyler yapmaya çalışıyorlar: Ülkemizde bugün Milli Piyango Genel Müdürü Muammer Çolak görevden alınmıştı. Yerine, Bekir Yunus Uçar atandı. Bekir Yunus Uçar’ın babası vaiz Timurtaş Uçar, şans oyunlarına karşı verdiği vaazlarla biliniyordu. Bu atamadan sonra bir video sosyal medyada yayılmaya başladı…

Vatandaş Ortaya Çıkardı: Bir vatandaş, grafik programları yardımı ile yapılan hileyi ortaya çıkardı. 1187 nolu ve 25/01/2018 tarihinde yapılan çekilişte bir bilete 42 Milyon Lira ikramiye çıkmıştı. Çekilen videoda hilenin nasıl yapıldığı açıkca anlatıldı… Bilet MPİ’nin Sitesinden Hemen Kaldırıldı..

Olayın ortaya çıkmasından sonra MPİ bahse konu olan bileti web sitesinden kaldırdı. Fakat internet geçmişinin kayıt eden web sitelerinde bilet görünür durumda. İşte web arşivlerinde kayıtlı kalan bilet. Tıklayınız… Sen bugüne dek çaldıklarını geri getir.. inanan bu paralarla ülkem en az tüm kentlerde Tansa çadırı kurarım..

Futboldaki Yanlışlar; 22 Topçuya 2 Kale Varken, 1 Top Olması Haksızlık: Evet; 22 Topçuya 1 Top Haksızlık ve de az değil mi? Az elbet; en azından her 2 tarafın kendi topu olmalı. Gerçekten haksızlık; neden 2 kale var da 2 top yok!? Birincisi bu.

İkincisi; Top yuvarlaktır;T-ayıp olmuyor mu!? En önemlisi; top denmesi yanlış, çünkü askeri topları ve yürüyen topları çağrıştırıyor. En doğrusu şutluk.. Üçüncüsü; kale deyimi de yanlış. Kalenin duvarları olur. Sahadaki kaleler, resmen kale kapıları. Bu nedenle Kapı demeli Azeriler gibi. Kalecilere de kapıcı.. Futbol bu yanlış terimlerle tanımlanmamalı. FİFA bunları düzeltmeli. Düzeltmemez ise maçları boykot edeceğim, haberi olsun.... (3 Mart 2019)....

Aklından geçiyordur; en kötü durumda Katar'a Kaçmak. Arapların bizi ilk arkadan vurduğunu unutma; [[ Seni önce KATAR, SATAR ]] (2 Mart 2019)

Tuz ve şeker, gıdadan her yıl %4 ve 5 oranında azaltılacakmış.La olum; siz tuzu ve şekeri tümden kaldırmadınız mı, araba satarak(28 Şubat 2019)..!?

Kızma reise; Millet İttifakına; Zillet İttifakı diyorsa, sen de Milletin Adamına, Zilletin Adamı, Millet bahçesine de Zillet Bahçesi de(28 Şubat 2019)..!

Reis Millete diyorsa zillet; Milletin adamı reis de olur "Zilletin adamı", Millet Bahçesi de"Zillet bahçesi"..Yakışmadı değil m(28 Şubat 2019)..i!

Süper Lig'de Başak geçmek için; TFF’nin ve Arabın, canım Katarlı yayıncı kuruluşun kararıyla, 3 Mart 2019 günü Erzurum'da eksi 17 derecede oynatılan Galatasaray'ın, 10 Mart 2019 günkü Ali Sami Yen’deki Antalyaspor maçı kutuplara alınmış(28 Şubat 2019)..

Ali Dürüst, hani sen Galatasaray haklarını koruyacaktın. Sen bana göre dürüst değilsin; 56 maçın 55'ini 13:30'da oynayan Erzurumspor maçını eksi 17'de 19:00'da oynatana suskun kaldığın için(28 Mart 2019)..

Erdogan; “Anketler manipülasyon yapıyor.” İnsaf; ülkenin medyası ve kurumlarıyla manipülasyonun daniskasını yapan ben miyim! (27 Şubat 2019)..

Çorap manyağının Survivor’ında Sabriye ortalığı karıştırıyor, hala erdoganı suçluyorsun, İftiracı terörist;Allah cezanı verecek! Veya; Hayranım olan Çorap manyağının Survivor’ında Sabriye ortalığı karıştırıyor, siz hala beni suçluyorsunuz. Bu iftiralı terörist duruştur(27 Şubat 2019)..

Apoletlerini söktürdüğün Kenan Evren'in yasaklarını sürdürme adına; DEVRİM sözcüğü yerine inkılap diyorsan, sen katmerli "Nasyonal sosyalistsin!(27 Şubat 2019)"

Demokratikliğe ve sola saygısı olan karanlığı değil aydınlık savaşçısı Rahşan Ecevit'ten randevu ister ve yeni bir süreç başlatır(26 Şubat 2019)!

Konuşan; hem Demokrat hem sol ve yeniliğe ÖNDER AKSAKAL biri değil, eskiyi besleyen ÖNDER AK SAKAL.Sol bu olmamalı(26 Şubat 2019)!..

Elde keten poşet ve paket çay..Dağıttıkça dağıtıyor..Durmak yok dağıtmaya devam..Aziz Nesin, erken gitmesen bundan en az 1 Nobel çıkarırdın(25 Şubat 2019)!!

Rahşan Ecevit, eskiler toplayan DSP'ye oy verir mı!? Bence; İstanbul ve Ankara'yı belirleyecek siyasi simge bir figürdür hala(25 Şubat 2019)..

Küba ilaç gönderir, sen silah..Sosyalizm= İnsanlık. Kapitalizm=İnsansızlık. S.Demokratlık=denge için ikisini de idare etmeye çalışan kararsız bunalım(25 Şubat 2019)

İğdir ovasını İsraillilere satanlar, Boğazı da satıyormuş..Yahu siz ne müsrif adamsınız, 2 tane boğazı(Kanal İstanbul) netceniz?! (23 Şubat 2019)...

C.Mumcu, utanmasa Erdogan'ı Atatürk'ten daha devrimci yapacak..Ben yakinen biliyorum; Uğur Mumcu hiç sevmezdi C.Mumcu'yu(23 Şubat 2019)...

C.Mumcu;"M.Özhaseki, daha donanımlı, M.Yavaş'tan. Doğru söylüyor; Özhaseki Kayseri'de görünmeyen üst geçitler yapan bir dahi(23 Şubat 2019).....

Venezüella devlet başkanı için Erdogan; "Kardeşim Maduro"..ABD, Amazon baharı başlatınca; "Terorist Esed Maduro"(23 Şubat 2019)...

Türbanlı terör.. Yaya yürürlerken, ‘at gözlüğü örneği’ türbandan dolayı sağını solunu göremeyen bu cinslere ehliyet veriyorlar. Bakın kent içi trafik kazalarına; %70 kaza yapan bunlar.. Anlayacağınız arabalı arabasız potansiyel terör estiriciler..Arkadan çarpıyor, iniyor adama çarpıyor, arabaya tekme atıyor ve amcam milletvekili diyerek s... gidiyor, çevredeki insanların üzerine araba sürerek.. Aksaraylı(68) bu hatun er kişi belli ki aksaray'a yakın.. Halk bu cahil şımarıklara çok ama çok öfkeli, patlama noktasında (22 Şubat 2019)..

Doğru diyor AKP Genel Başkanı "Varlık kuyruğu" diyerek. Çünkü kuyruk, AKP'den varlıklananların kuyruğu.. Düşünün; adam kuyrukta AKP propagandası yapıyor (21 Şubat 2019)...

Soylu; Polisimiz taciz etti diye haber yapanlardan hesap soracakmış. Pes doğrusu.. Gerçi; "AKP dışında herkes tacizi hak ediyor..Yalaaan!! Polisimiz taciz etmedi, taciz edildi." demediğin için de, minnettar kalmak gerek, çünkü bunlar, insana her türlü mok atabilir(21 Şubat 2019)..

IMF borç veriyoruz dedi, IMF kapısında beklerken gördüm. AB'ye girdim dedi, AB kapısında yalvarırken buldum.. Yedirmeye devam (21 Şubat 2019)!

Çanakkale'de 5.0 büyüklüğünde deprem..Başladı, deprem depiverince önlem geliştirmeye; deprem toplama alanlarını bile imama ve imara açan (21 Şubat 2019)..!

Türban nedir? Asla başörtü değil militan örtüdür. Baskı altındaki kızlarımızın tepkisel aksesuarı ve merkeze konuşlandırılan İslam burjuvazisinin simgesidir (20 Şubat 2019)..

'Çorabı bir kez giyen; çorapların efendisi Acun Ilıcalı’nın "SURVIVOR"'unda elenen isim belli oluyor, sen sorumsuz AKP ile uğraşıyorsun(20 Şubat 2019)..!

Trabzonspor'un "HES"'i var, Rizespor'un Çay fabrikası.Neden; alt liglerde perişan SAMSUNSPOR ve diğer kent takımlarının yok (18 Şubat 2019)?!

Bay Kemal fenomeni, senin bu “Belki yarin belki yarından da yakin” zamanın; dünyanın en uzak zamanı ki, hala Menbiç'e giremedin(18 Şubat 2019)?!..

Elinde bez poşetle dolanan ve halka bedava dağıtacağız diyen zat; yandaş marketlerde bez poşet 1TL'den satılıyor, haberin var mı!? (18 Şubat 2019)?!

Devletin satış reyonları değil, tanzim satış reyonları. Yemin ediyorum benden çalınan ve CHP’den kapılarak; devleti soydurdukları yandaş işadamı kılığındaki soygunculara emirle, tehditle oluşturtulan ‘sözde devletin’ tanzim satış reyonlarıdır VE 1 Nisan’da ya iptal edilecek, ya da naylon poşet sattırdıkları yandaş marketlere devredileceklerdir... İşte Kanal D sunucusu bu reyonları devletin halkı düşünen reyonları olarak savunuyor.. Buket, sen AKP'ye buket-buket yağ çekmen için Kanal D sunucus yapıldıN..Yazıklar olsun sana!..(15 Şubat 2015)

Lotodan 1 milyon sterlin kazanan Jamaikalı kişi ikramiyesini almış. Bizim içimizdeki Jamaikalılar nerede(15 Şubat 2019)?

Türkiye’de; 12. nesli Toyota Corolla üretilmiş. Hani Türkiye kendi otomobilini üretecekti!? Hemşerim, işin gücün palavra ve malavra.(15 Şubat 2019)

TFF Başkanı Yıldırım Demirören gidiyormuş.. Allah aşkına git.. Lütfen git.. Bir daha gelme.. İddia'nın ihalesini de aldın, başka ne istiyorsun, git, git ve giiiiit(15 Şubat 2019)!!!

"Gavur İzmir"'e bakar mısın; yerde bulduğu yüklü miktar paranın sahibini arıyormuş.. Bu parayı iyi ki "Gavur İzmir" diyen bulmadı (14 Şubat 2019)....

Tayyip bir dehadır, çünkü o; tanzim marketler zinciri ile, yani devletçilik ile devleti ayni anda komünist, özel-leştirmelerle de kapitalist yapabilen tek liderdir (14 Şubat 2019)..

CHP;"devlet zerzevatçılık yapmaz" diye sokağa fırladı,6 okun devletçiliğini kırdı, DSP; "Eskiler alırım" diye sokağa indi..Oy gitti (13 Şubat 2019)..

AKP; her şeyi özel-leştirdin, şimdi ise Tanzim mağazalarıyla devlet-leştirme peşindesin,oy için.Allah aşkına sen nesin (13 Şubat 2019).!!??

Erdoğan kuyruğunda günlerce beklerim diyen bir yobaz, hala Ecevit kuyruğunu lanetliyorsa, yemin ediyorum, O ve cehaleti son nefesinde demektir (13 Şubat 2019).

Ankara 4.derece deprem bölgesi diyerek Ankara asla deprem risk bölgesinde olmadığını işaret etmeye çalışan çok bilmişler; Çankırı merkez üssündeki 4.9 şiddetindeki deprem ile Ankara biraz önce beşik gibi sallandı.. doğru; siyasi depremler daha sinir bozucu(12 Şubat 2019)..!!...

Doğru; bu kadar kişiyi tutuklamama karşın; FETÖ'cular neden bitmedi!?Söz bitecek; son FETÖ'cu kendimi tutuklayınca (12 Şubat 2019)..!!

Başakşehirspor başkanı Göksel Gümüşdağ başkanlığı bırakıyormuş. Dedim ya; İBB'ye Binali seçilecek Göksel getirilecek. Bilal Erdoğan risk olduğu için vazgeçildi (12 Şubat 2019)..

Utanmasa; "Domates,soğan,patates ve dahi patlıcan kuyruğumuzu, Ecevit'in Patlama tehlikeli Tüp kuyruğu ile bir tutuyorsunuz, nankörler." diyecek (12 Şubat 2019)

AKP Genel Başkanının damadı, Berat Albayrak: “Gıda olmasa enflasyon olmaz..”.. Asansör zeka mı, istasyon zeka mı?..Gerçek şu: “AKP olmaz ise enflasyon olmaz!” (10 Şubat 2019)

İstanbul’da 5.8’lik ‘gizli deprem’ olmuş.. İstanbul'un; 2002'den bu yana yaşadığı aleni depremler beni daha çok korkutuyor…. Eyyyy, güzel insanım; İstanbul'daki deprem toplama alanlarını, nefes alma odakları parkları kim yapılaşmaya, yani imara ve imama açtı?! (7 Şubat 2019)!!

Benim Milliyetçiliğim; aileden başlayıp yerele,yerelden ulusala, ulusaldan evrensele giden gezegen, yani evrensel milliyetçiliktir (7 Şubat 2019)!?

Borç vere-vere beslediği İMF, borç verir duruma gelmiş ve borç isteyince; al sana borç demiş! Besle İMF'yi, oysun gözünü (6 Şubat 2019)!?...

Gemicikler Malta'da bağlı.. Durduk yerde şu külliyen vergi cenneti Malta cumhurbaşkanı Preca hanım niçin Külliye'de soluğu aldı (6 Şubat 2019)!?

Ülkem değil, hemşehrim kötüye gidiyor.En zor koşulda Kurtuluş savaş vermiş ülkem; 2.Kurtuluş savaşı da verir, ama o veremez ve biter ve de gider (6 Şubat 2019)!!!!

Millet ittifakı Zillet İttifakı ha!O halde SALDA GÖLÜNÜ Millet Parkına dönüştürdüğünüz için,Millet Parkları da Zillet Parklarıdır (5 Şubat 2019)!!

Bir zamanlar Gürcü olan, sonra Türklüğü seçen Erdogan'ımızın, yeğeni olmayan Nejat İşler, Alper Taş ve CHP dedi... Bu iş bitti (5 Şubat 2019)!

Biraz önce resmen dinden imandan çıktım!.. İstanbul'un siluetini bozan zart; utanmadan dikey sermaye tapınaklarından şikayet ediyor (4 Şubat 2019).

CHP Adalar Belediye Başkan adayı Erdem Gül; düşüncelerin güzel de şu saç sakal, bir tıraş ol kardeşim; yobaz resmi veriyorsun (4 Şubat 2019).

DSP kaşar siyasileri yaşatma misyonunu değil, demokrasi ve solu yaşatma misyonunu üstlenmelidir (4 Şubat 2019).

BJK'de Dorukan'ı uyarsınlar; evde bile secde için seccade kullanıldığını, dinci mesaj veren ritüeli bırakması gerektiği konusunda (4 Şubat 2019)....

Ülkemi bırak, hangi devletin başındaki adem, falanca takımla gurur duyuyorum diyerek futbolda ayrımcılık yaparak taraf oldu!? (4 Şubat 2019)..

Poşet sonrası, boşlara depozit geliyor.Yakındır İstanbul'a Suriyeli dışında Türkiyeliye giriş vizesi koymaları.Bu kadar mı aptalız(31 Ocak 2019)?

Sayın Mansur Yavaş'ın Makedon olduğunu söyleyen Melih bey en yakınının; 'benim gibi' Lazca bilen Laz olduğunu neden gizliyor(29 Ocak 2019)?

Erdoğan; "Yolsuzluğun ve yasakların olmadığı bir Türkiye yarattık!" Çok doğru; çalınacak mal, yasak edilecek özgürlük mu bıraktın(28 Ocak 2019)..!!!!!

Gökçek Mansur Yavaş'a Makodonsun demiş. Sevindim, çünkü; Ankara'daki Gökçek kördüğümünü çözecek Büyük İskender geliyor (28 Ocak 2019)..!!!!!!

Ülkemde cesur insanlar da var: Kazim Karabekir'in torunu, Ferhan Ayasbeyoğlu, dedesini anma gününde; 15 Temmuz'u, Çanakkale zaferi ve Kurtuluş savaşıyla örtüştüren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a şiddetle karşı çıktı (28 Ocak 2019)..!!!!

AKP'yi yıkmak için; Antalya'da hortumlara saldırı emri veren Kılıçdaroğlu mahşerden sizinle hesaplaşacağız (26 Ocak 2019)..!!!

Nihat Hatipoğlu; “Beni eleştirenlerle mahşerde buluşacağız.” Nihatciğim, biz de sizlerle mahşerde buluşma gününü 4 gözle 2 kulakla bekliyoruz (26 Ocak 2019)..!

Nasıl ülke olduk?Uzay çağında, dahası Gaziantep Bilim veTeknoloji Üniversitesi’nin başına “İslam” ibaresi getirildikten sonra, dinden geçinen İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nu Üniversitenin Rektörü yapan ülke (26 Ocak 2019)..

Nasıl bir ülke mi olduk? "Avrupa Merkez Bankası’Euro'ya Atatürk resmi basarken" TL'mizi RTE tuğrasına dönüştürüp paralarımızdaki Atatürk resimlerini siliyoruz (26 Ocak 2019)!

Liderliğinde bütün darbe girişimlerine karşı ilkeli duruşunu koruduğunu söyleyerek; Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'yu aramış ve ona Türkiye'nin desteğini ifade edip 'Maduro kardeşim! Dik dur, yanındayız' demiş… Katıla-katıla güldüm.. Bunun adı; Tramp’ın darbe ile indirmeye çalıştığı Madıro üzerinden kendini aklamak (24 Ocak 2019)

İzmir'i kazanmaları olası değil. Ankara ve İstanbul'u kaybedince yaklaşık kaç futbol takımı küme düşer, kaç kızımız türbanı atar (21 Ocak 2019)!?

İşte Mehruze olayında; Erdoğan'ın duruşuna yoksuldan geçinmek, İmamoğlu duruşuna yoksulla geçinmek diyoruz. Oyum İmamoğlu'na (19 Ocak 2019)!

Mehruze hanım "Kılıçdaroğlu'na oy vermem!" demeseydi, bay Erdo acaba Mehruze'yi arar mıydı! Yoo, yoksulluğu ile yaşardı Mehruze(19 Ocak 2019)!!

Ekrem İmamoğlu AKP genel başkanı Rcep Tayyip Erdğan’ı korku ötesine taşımış..Öyle ki semtine uğramadığı mehzure hanımın yanında soluğu aldı.. Ey Mehzure hanım, seni şimdi aklına getiren AKP genel başkanına ailenden zırnık oy koklatmaman gerekir. Eğer İmamoğlu Kardeşin olmasa seni acaba Rcep Tayyip Erdğan hatırlar mıydı?![ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu ile pazarda yaşadığı diyalog sonrasında gündeme oturan Mehruze teyzeyi telefonla aradı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’a geldiğinde Mehruze teyzeyi ziyaret edeceğini söyleyerek, "Sen Türkiye'yi ağlattın" dedi(19 Ocak 2019)]...

Kendi silahıyla kendini vurdu.. Evet, elindeki en büyük silah türbandı.. CHP'ye her saldırıda; "Türbanlı kızlarımız ikna odalarında..." diye başlardı söze, bakalım şimdi nasıl başlayacak söze ?! Türban oldu kurban.. O değil de, türban demokrati Ahmet Hakan ne yapacak acaba [Son günlerde sosyal medyada #10YearsChallenge (10 yıl öncesine meydan okumak) akımı gündeme oturdu. Türkiye’de ise bu akımla beraber sosyal medyada türban tartışması başladı. Başlattı çünkü, dün türban takan bugün türbansız resimlerini yayınlıyor (19 Ocak 2019)]?!

Arkadaşların bazıları Kılıçdaroğlu'nu niçin eleştiriyorsunuz diye sitem ediyorlar. İzin verirseniz ben de, o güzel arkadaşlarıma sitem edeceğim: "Siz galiba, sayın Kılıçdaroğlu'nu; eleştirilince eleştirenleri Silivri'ye gönderenle karıştırıyorsunuz (17 Ocak 2019).."

Bay Kemaaal haddini bil, haddini bildirirler!!.. Trump abi; haddimi de bilirim, haddimi bildireceğini de (17 Ocak 2019)..

Bence partiler EĞİLİM yoklaması değil, EĞİLEN yoklaması yapıyorlar (17 Ocak 2019)?!!

Dinden ve futboldan geçinenlerin takımları olan Başakşehirspor, Kasımpaşa, Alanyaspor, Akhisarspor vd’lerin neden borcu yok? Nereden buluyorlar bu paraları (17 Ocak 2019)?

Ankara'yı kaybediyorlar ki Mehmet Özhaseki: "Muhalefet ABD'yi arayıp Kaset istedi" diyerek, dolaylı yoldan acilen ABD'den kendilerine kasetimiz bitti kaset gönderin mesajı verdi(16 Ocak 2019)......

Dizileri hemen başlatın! Boş kalınca ülke sorunları ve sorunlarımızla ilgilenmeye başladık. Hatta liderlerimizle de uğraşmaya(16 Ocak 2019).....

Ankara'da su %30 ucuzlayınca İstanbul'dan göç almaya başladı.Bidonlarını 2023'e yetecek şekilde doldur; 31 Mart'ta suya %100 zam (16 Ocak 2019)...

Dizileri biran önce başlatın; boş kalınca ülke sorunları ve sorunlarımızla ilgilenmeye başladık. Hatta liderlerimizle de uğraşmaya (16 Ocak 2019)..”

Dışarıda ve içeride dik durana lider denir. Peki; dışarıda dayak yeyip hırsını içeriden çıkarana ne denir (15 Ocak 2019)..”

Trump: "Eğer YPG-PKK’ya saldırırsan seni mahvederim.." …Erdoğan; "Üzülürüm, mahvolurum.."..Bu mantık; biz 6.Filoya saldırırken, bize çivili sopalarla saldıran mantık(15 Ocak 2019)..”

Çukur 49. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Çukur'da Yamaç'a ne oldu? Selim ve Cumali'den intikam yemini..Çukur dizisinin merakla beklenen 49. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Çukur yeni bölümde Yamaç'ın vurulmasından sonra İdris Koçovalı yıkılıyor… “Evet arkadaşlar; büyük derdimiz yamaç; öldü mü, yaşayacak mı!!?*..Ulan öldünlere, yaşamıyorsunlara gidiyorsun sen Yamac'ı düşünüyorsun. Evet; sana Yamac'ı düşündürtüyorlar egemenler düzenlerini korumak için anguuut!!!.. İşte kirli kapitalizmin; din, ırk ve de kapital yüzü.. Ve dahi; televoleli magazinsel haberle bütün, lümpenlikle harmanlanmış düzenekleri.. Sen bunlarla oyalan ve kendini kentini ötelemeye devam et(15 Ocak 2019)..”..”

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Sayısal Loto ve Milli Piyango ile ilgili gündem yaratacak bir iddiada bulundu, 5 Ocak'ta gerçekleştirilen Sayısal Loto çekilişinde 5 bilen kişi sayısının 1901 olmasının önceki çekilişlere göre bilimsel gerçekliğin üzerinde olduğunu ifade eden Yavuzyılmaz, 'Gerek Sayısal Loto gerekse Milli Piyango'da şaibeler var... Çekilişlerdeki toplarla ilgili görüntülerde de büyük soru işareti bulunuyor' dedi.…… “Biz uyarınca poşete bunlar uyarınca manşete.. Biz bu gerçekleri 10 senedir yazıyoruz, yazıyorum. Bize kulak veren yok, fakat milletvekili veya bir benzer kişi gündeme getirince manşetlere taşınıyor.. İşte benim ülkemi bu popülizm sevdası ve populizme tapınma yok ediyor(15 Ocak 2019)..”

CHP'li Uğur Bayraktutan MP'nin yılbaşı özel çekilişindeki şaibe iddialarını gündeme taşıdı: “Milli piyango idaresinin yapmış olduğu yılbaşı özel çekilişi ile ilgili kamuoyunda birçok söylenti mevcuttur. Yılbaşı gecesi yani 31 Aralık 2018 gecesi çekilen büyük ikramiyenin henüz sahibinin ortaya çıkmaması veya kamuoyundan gizlenmesi çekiliş hakkındaki şaibe iddialarını güçlendirmiştir. Kamuoyu resmi bir organdan bu iddialara cevap beklemektedir.” [[Sayın vekilim; aman dikkat edin; şans oyunları üzerinde oynanan oyunlarla ilgili yazdığım yazılara kulak veren Atilla Kart'ın kulağı çekildi ve milletvekili yapılmadı; eğer yazıma kulak verdiyseniz işiniz zor... (14 Ocak 2019) ]]

CHP İstanbul Büyükşehir adayı Ekrem İmamoğlu; CHP yöneticilerinin solu iyileştirmesi gerekirken, iyileştirmeye çalıştıkları merkez sağın aday profili izlenimi veriyor; Deniz Baykal, Sami Süleyman Gündoğdu Demirel ve Turhan Feyzioğlu harmanlaması(14 Ocak 2019).

Tutku Yalçın adında engelli çocuğu, siyasi rant için yanında gezdirtip perişan etme. 2014’teki genel seçimlerinde; “1994’Belediye seçimlerinde 7 yaşındaki Rizeli Nihal Karataş bana bilezik bağışladı” dersin ,diğerine 2019’da “polise 3600 gösterge ver” detirtirsin ve cahillere bunları yedirtirsin de nereye kadar (13 Ocak 2019)!?

Yılbaşında 70 milyon Kolin İnşaat Sahibinin tek tam biletine çıktı ve Bilal'in vakfına gitti ise; bu akılsızlık ülkeyi değil bunları bitirir! Ve de dünya bize Güldüşün Nobel’i verir ve de asırlarca güler (13 Ocak 2019)!?..

Dünyada böyle bir güzel üniversite var mı?! Doğa ile iç içe.. İçi de doğaya ve doğana dost düşünceler barındırdığına inancım tamdır. Artvin Doğasının ve doğanını kucak açtığı Çoruh nehri kıyısında konuşlandırılan Çoruh Üniversitesi; doğaya ve doğana ihanet etmemeli, sahip çıkmalıdır (12 Ocak 2019)..!!!!!!!.

Artvin'in Arhavi ilçesinde bulunan Menşuna Şelalesi'ne giden yol üzerinde bulunan gürgen ağacın gövdesine 16 metrekarelik ahşap ev inşa eden Musa Can yerli-yabancı pek çok turistin ilgisini çekiyor. Menşuna Şelalesi'ne ulaşmak isteyen turistlerin hayran kaldığı ev yerden 5 metre yüksekte bulunuyor… Arhavili, doğrusu Lazlar yaratıcıdır, üreticidir ve de çalışkandır.. Sanatçıdır, dahası vasıflı'dır.. Arhaviliden ve Karadenizliden asla düz işçi çıkmaz (12 Ocak 2019)..!!!!!!

Yandaş marketlerde iç poşet yok,kasadaki poşeti almaya zorluyor.Poşet sat satmasına da bez olanı sattırsana çevrecinin daniskası(12 Ocak 2019)..!!!!

Oy istemek siyasetin sanatsı yanıdır; ciddiyet ister, proje ister, program ister;şaka kaldırmaz; aksi taktirde oy,oy diye inletir (12 Ocak 2019)..!!!.

E.İmamoğlu kardeşim, sen Şevket'ten ve Şevketlerden oy isteyeceksin, seni külliyen istemeyen Erdoğan ve Erdoğanlardan değil (12 Ocak 2019)..!!!!!

Yarın CHP'yi eleştirme günüm; sinirlenme gülüm; beni bu hale getiren; seçim kaybettiren zülüm(11 Ocak 2019)..!!!

Poşetten kim karlı çıktı? AKP.. 25'e sattırıyor yandaş sermaye para, bez poşet dağıttırıyor AKP oy kazanıyor...Çuval sonrası poşet (11 Ocak 2019)..!!!

Partili Cumhurbaşkanı Koruma Hizmetleri Genel Müdürlüğü kurmuş..Kula karşı tamam da, Allah'a karşı korunamayacağını hiç aklına getirdi mi (11 Ocak 2019)?!

İbrahim Kalın: "Cumhuriyet Arap düşmanlığı yarattı.." Sazcı yine ‘kalın-kalın’ tıngırdatmaya başladı. Ula, kalın kafa; hiç mi akıl yok sende; Osmanlıyı arkadan vuran Araplar değil miydi(11 Ocak 2019)!?

Ecevit'in haşhaş politikasına, ABD ile hayır diyen zihniyet; seçim öncesi ABD'ye kafa tutarak kenevir ekimini serbest bıraktı(11 Ocak 2019).

[[Çağımızda Kıyameti Başlatanların "Nuh Gemisi"..Nuh'un gemisi yine bulundu.. Yine Ağrı dağı.. Arkadaşlar başımız ağrıdı, şu Ağrı dağı öyküsü ile..Siz 4.Yüzyıldaki Nuh'un gemisini bırakın; 21.Yüzyıldaki G-8'lerin olası kıyamet senaryolu, çağımızın Nuh gemisine bakın. Adamlar daha dün yeni bir yaşanılır, yani sulu gezegen bulmuşlar.. Yakında, gezegeni bitiren G-8 ve G-8'in yardakçıları bu çağın Nuh gemisiyle gezegenimizden kaçtıklarını ve de nükleer başlıklarla gezegenimiz iptal ederlerken, İslam Orduları Baş komutanı bellediğin zat o gemiden sana el sallarken, cahilliğin evrensel simgesi kardeşim, sen aşağıda kıyamet geldi diye salavat getireceksin.. Kardeşim Kıyamet Bunlar, Bunlar, Gör Artık Bunları,kör olma da gör bunları(11 Ocak 2019) ]]

“FATİH Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde makas atarak ilerleyen otomobil, aralarından geçerken otomobil ile kamyonete çarptıktan sonra sürücüsünün kontrolünden çıkarak takla attı, sonrasında sürünerek arabadan çıktı ve kaçtı.”. Bu yaratık için siz nasıl bir kanun hükmünde kararname çıkarılsın istersiniz... Trafik yasası resmen para toplama kasası gibi işletilir oldu... Cadde ve sokaklarda; makas atan, drift yapan ve jet egzozlu araçlarla cirit atan mutatlar daha da çoğaldı..mutanda bak; boğaz köprüsünde hız yapıyor ve makas atıyor ve de yakalanamıyor... Özellikle Ankara Başçavuş sokağı bir cadde gibi toplu taşıma araçlarına açılarak traktörden bozma dolmuşlar jet egzozu ile korkunç bir gürültü kirliliği yaratmaya devam etmektedirler (11 Ocak 2019)..

Cumhurbaşkanını CHP değil Erdoğan bitirecek; seçimlerde yaptıklarının tersi söylemlerde bulunduğu için. Son gördüğümde çevreci idi. Kıyı kentlerini paraya doymayan kapştalistler yağmaladılar dedi, 5 dakika sonra kıyı kenti, sözde memleketi Rize kıyılarını koruma alanı olmaktan çıkardı..

Saray adeta işveren; Merve Kavakçı’nın ayrıldığı Arap’tan olan ikinci kızı da meğer Erdoğan’nın Ca…dabışmanı imiş. Yukarıya bir bakın ve ondan korkun biraz.. Yahu, evine ekmek götüremeyenler var bu ülkede, ekmeeeeek!!!

[[ Erdoğan: Baktım çözemiyorlar, grevi erteledim-Baktım karşılar partiden attım-Baktım muhalifler içeri attım-Baktım göremiyorum... https://www.gazeteduvar.com.tr/.../erdogan-enflasyon.../...Erdoğan: Baktım çözemiyorlar, grevi erteledim(10 Ocak 2019) ]]

[[ “Özgür Özel'in ‘Binali seçilirse Başkanlık yapmayacak..’ şeklindeki Ankara'yı sarsan iddiasına Binali Yıldırım'dan yanıt”….Biz sarsamıyoruz ama, popülizmin magazinsel siyasetin danışıklı ürünü Özgür Özel Ankara’yı sarsabiliyor!! Özgür Özel kardeşim; benim yazımı okumuş olabilirsin diye düşündüm..bakarsan yazılarıma, göreceksin; "Binali seçimi kazanacak ve yerini meclis kararıyla Göksel Gümüşdağ'a bırakacak(veya bir başkasına ama ben G.G diyorum) yazdıklarımı(10 Ocak 2019)...]]

Siyaset biliminin kesin çözemez vakasıdır,doğayı ve doğanı yok edenin; "Doğayı doğanı yok ediyorlar.." demesi ve her seçim kusması, pardon küsmesi(10 Ocak 2019)..

[[ “Atatürk ile görüşecektim. Ne, Atatürk öldü mü? Hayır Atatürk ölmedi kalbimizde yaşıyor". Seni kafir Atatürkçü seni, Atatürk mesajları verirsin ha; al sana sansür!!!...https://www.mynet.com/ataturk-ve-anitkabir-e-sansur (10 Ocak 2019)...]]

"Dinden geçinen futboldan da geçinmeye başladı"derim hep.Seçime az kala dediklerim gerçekleşti: Ziraat Bankası; borç yapılanması yalanıyla takımların borçlarını üstlenmiş.Eee, 3 büyüklerin taraftar sayısı diğerleriyle nerdeyse ülkemiz nufüsuna eşit. Bunun %1’i oy verse, al başına belayı(9 Ocak 2019)..

[[ Bir kavak bu kadar boy verir..Anne elçi, kardeş milletvekili, kızı saray...danışmanı: Eyy ülkemin koyunu, gör bu oyunu.."Balığın kavağa çıkması" bu olsa gerek..]]

[[ “Muğla'nın Fethiye ilçesinde, CHP'den belediye başkanı aday adayı olan Keramettin Yılmaz ve 4 belediye meclis üyesinin de aralarında olduğu 405 kişi CHP’den istifa etti.”

Siyaset aslında o kadar kirli değil.. Siyaseti, kişisel çıkarı için fırıldak kubiler, yani; bu yanar dönerler ve bu yanar dönerlere ödün verenler kirletiyor.. Bu sözüm; tüm partilerdeki; utanmaz, arlanmaz, karaktersizler için geçerli ve bunların peşine giden kişiliksiz, kimliksiz lümpenler için.. Haaa, sana inanıp seni yanına alan senden tehlikeli, ama sen çok tehlikelisin.. Batının bu Yörük aşireti bazen güneydoğu aşiretine 100 basar(8 Ocak 2019)..]]

Ankara'daki Artvin Kalkınma ve Eğitim Vakfına Ait [[ Artvin Evi ]] Her mevsim güzel (8 Ocak 2019).

“Çocuklar Duymasın” dizisi bombayı patlatmış; 2 ünlü oyuncuyu transfer ederek. İnanın bu 2 oyuncuyu ben ilk kez duydum... Aslında Tamer Karadağlı’nın kullandığı hafriyat kamyonu diziye transfer edilse daha büyük bir bomba olmaz mıydı (6 Ocak 2019)))))..!?

Hani; marketin yarısını tezgaha yığsam ve poşet parayla dediklerinde almaktan vazgeçsem.. Asgari ücretle çalışana yazık (5 Ocak 2019)))))..

Poşetlerin ömrünün 1.000 yıl olduğuna sevineceğim aklıma gelmezdi..Sen benden 25 krş’u ancak 3019'da alırsın,camiş (5 Ocak 2019)))))..

Adam çevreciliğin daniskası ya, poşetleri paralı yaparak hem doğaya hem de doğana poşet geçirdi (4 Ocak 2019)

T24 yazarı Mehmet Yakup Yılmaz, bugünkü yazısında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için, "Bence halife olmak istiyor" ifadelerini kullandı... Mehmet Yakup Yılmaz; bu çoban bile bunu senden yıllar önce söyledi..Halifelik benim...:::: (4 Ocak 2019)))))

Son yerel seçim anketlerindeki oy oranını duyurdu: Ankara'da Mansur Yavaş 8-9 puan önde … Zaman geçiyor.. Hemen Fetö fezlekesi hazırla.. Fetö suçlaması siyasi rant olmaktan çıktıysa, şey yap.. Vallahi ben de bilmiyorum.. Galiba işin zor.. (4 Ocak 2019)!!

Mesut Yılmaz'dan Binali Yıldırım'a tebrik telefonu: Mesut bey, oğlunun vefatından sonra iyi değil..Allah kimseye vermesin; böylesi anlatılması güç şeyin yaşanılmasını !!!..Mesut bey 2002 sonrası şunu söylüyordu: "Ülkemiz 2. sınıf insanların eline geçti..".............."Ne oldu da şimdi böyle oldu?!" demeyin, sadece üzülün (2 Ocak 2019)!!??

Büyük ikramiyeyi ve umudunu çalandan habersiz benim insanım kalkmış 2019'un ilk günü milli piyango sitesini kilitlemiş (1 Ocak 2019).

Yorumlar

Konular-Yazılar

18 Mart Çanakkale zaferi2 19 Mayıs17 19 Mayıs çocuklarının Sakarya zaferi1 19 MAYIS TURNUVALARI SAMSUNSPOR1 1977 katliamı5 2 Temmuz 19931 20. yüzyıl ideolojileri metal yorgunu1 2002 seçim1 2018 seçim vaatleri1 2023 Seçim1 21 Temmuz 20041 21.YY KEMDİ İDEOLOJİSİNİ YARATMALI1 22 Ağustos 20101 23 Ekim 20111 23 Nisan12 27 Mayıs devrimi41 27 Nisan1 27 Nisan e-muhtırası10 27-28-29 Temmuz 2021 yangınları5 28 ŞUBAT1 29 Ekim2 3 BÜYÜKLER 4.SEZON KİM ŞAMPİYON?!1 3 büyükler operasyonu1 3 BÜYÜKLER; 3 KÜÇÜKLERE DÖNÜŞTÜRÜLÜYOR MU?1 3 ÇOCUK1 3 fidan1 3 KEZ KALEMİZE GELEBİLEN B.MUNİH 3 GOL ATTI VE DE BURUK’UN TEK HATASI ULUSLARARASI DENEYİMİ OLAN ANGELİYO’YU DEĞİL DE DENEYİMSİZ KAZIM’I OYNATMASIYDI1 3 SEZONDUR SIRAYA KONAN ŞAMPİYONLUKLAR1 3. Havalimanı3 30 Ağustos7 30 Mart seçimleri1 4 MEVSİMİ BOZANLARA ŞİİR1 4+4+411 40 MİLYAR1 5403 sayılı Toprak Koruma ve Arazi Kullanım Kanunu1 6 GOL1 6 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNU EVLENDİRENLER1 65 yaş üstü corona1 696 sayılı KHK1 7.7 DEPREM DEĞİL BU KIYAMET TİR CEHENNEMDİR BUNU SEN YARATTIN ÜLKEYİ İNŞAAT SEKTÖRÜ İLE KALKINDIRACAĞIM DİYEREK1 75 ve 100.Yılında kim şampiyon oldu!!??1 8 Mart Dünya kadınlar günü2 A.O.Ç.2 Abant gezisi1 ABD 6.FİOSUNU KIBLE YAPANLAR VE ABD'Yİ SAVUNANLAR ŞİMDİ ABD DÜŞMANI OLDU AMA ABD'NİN ORTASINDA GÖKDELENİ VAR1 ABD politika1 ABD-TÜRKİYE gerilimi1 Abdulhamit torunu1 Abdulkadir Selvi1 Abdullah Gül3 ABDÜLKADİR SELVİ ABDÜLKADİR SELVİ ABDÜLKADİR SELVİ1 Ad verme töreni1 ADANA BABAMIN İLK GURBETİ1 ADANA DEMİRSPOR DARBESİ1 Adana gezisi1 Adana yangını2 ADANA'NIN YOLLARI TAŞTAN1 ADANA'YA GİDEK Mİ1 ADI DUYULUNCA RAKİPLERİ KORKAN OKAN1 ADI ICARDI SÜREKLİ GOL ATARDI GALATASARAY DURUDURULMAZ GİBİ1 Adnan Kahveci2 Adnan Menderes72 Afad1 Afganlar29 Afrikalı Aydın John Kenyatta1 Agora Meyhanesi1 Ağustos böceği hikayesi1 AHA1 Ahfeş'in keçisi1 AHMET ÇALIK1 Ahmet Davutoğlu56 Ahmet Hakan Coşkun3 Ahmet Özal2 Akil insanlar1 Akkuyu nükleer santral13 AKP1 AKP ilkesi1 AKP YANLIŞ ADAY GÖSTERDİ1 akp'LİLER EFSUNLU MU1 Akrabalarım-dostlarım1 alamet-i farika nedir?1 Alanya1 Alev Alatlı1 Ali Ağaoğlu1 Ali Semerkandî1 Allah ile aldatmak2 Allahını seven üzerime toprak atsın1 Almanya1 ALT LİGİN EN ALTINDAKİNE ELENEN ASLAN GALATASARAY1 Altın direnişi1 ALTINBOYNUZ'U BOYNUZLAMIŞLAR1 Altınova gezisi4 ALTIPARMAK1 ama kim?!1 Amentü1 Amiraller2 Anacığım1 Anarşist olmak3 Anarşist olmamak1 Anasına babasına bakmaz ite bakar1 Anayasa1 Anayasa değişikliği1 ANAYASA İNAŞSINDA MÜHENDİS VE MİMAR YANINDA DÜZ İŞÇİ VE KALİFİYE USTA DA GEREKLİ1 Anayasa Tarihi1 Anıtkabir1 Ankara17 Ankara beton cangılı2 Ankara bilim kurgu kenti1 Ankara derelerin ıslahı10 Ankara dolmuş sorunu1 Ankara Manifestosu1 Ankara Papazın Bağı1 Ankara saldırısı2 Ankara su sorunu1 Ankara trafik sorunu1 Ankara-Ulus1 Ankaralılık1 Ankaranın en uzun sokağı1 Anneler33 Anneler günü11 Annem62 Anonim şirket1 Anzak askerlerine atfen1 aptallık vergisi1 araba modern silah1 Arabayı at gibi sürmek1 Araf Suresi’nin 7/1791 Araplar2 Archimets2 ARDA TURAN1 ArdaTuran1 Arhavi65 Arhavi köyleri1 Arhavi projelerim1 ARHAVİ VE DÜNYA1 Arhavi ve Laz gerçeği1 Arhavide sel3 Arhavili lazlar1 Arhavispor1 ARHAVİSPOR ŞAMPİYONLUĞU HAK ETTİ2 Arhaviye aşık eden kişiler1 Arhavli olmak1 Arşiment2 Artvin3 Artvin berta köprüsü1 Artvin Kalkınma ve Eğitim Vakfı15 Artvin kurtuluş1 Artvin Tanıtım Günleri3 Artvin-Arhavi sorunları1 Artvin-Cerattepe10 Asal sayı3 ASELSAN9 ASLAN KARTAL'IN KANATLARINI1 ASLI BAYKAL HAKLI MI? ATAÇ BAYKAL1 ASLI BAYKAL SİYASET OYUNLARINA GELMEMELİ1 ASLI BAYKAL'IN CHP'DEN İSTİFASINI NASIL OKUMALI1 Astroloji4 Aşı mitingi1 Atasözleri2 Atatürk42 ATATÜRK ARMASI1 ATATÜRK DEVRİMLERİNİ ANLATIRKEN ATATÜRK'Ü ANMAMAK1 Atatürk evrensel değerleri2 Atatürk Havalimanı7 Atatürk İnkılapları1 Atatürk Orman Çiftliği1 Atatürk ve Cumhuriyet1 Atatürk'ün "Evrensel Kurtuluş Felsefesi"ni yok sayamazsınız!!!2 Atatürk'ün veciz duruşu karşısındaki aciz duruşlar1 Atın sırtından attığı1 Atilla Kart6 Atilla Taş1 Atma Rcep1 Atmosfer kirliliği2 AVCI FIRTIN VAR DEDİ FIRTINAYA YAKALANDI1 Avrupa başarısı1 Avrupa durduramıyor GS yi çünkü TFF ve MHK'leri yok1 AVRUPA KUPALARİNDA EN ÇOK PUAN TOPLAYAN 10 TÜRK TAKIMI ARASINDA 34 PUANLA 6.OLAN ATATÜRK ARMALI VE DE BALKAN ŞAMPİYONU SAMSUNSPOR'UN YAKASINDA NEDEN AY YILDIZ YOK!!!???1 Avrupa parlamentosu10 Avukatlar günü1 Avusturya1 Ayağı kesik güvercin1 Ayasofya25 Ayazmend gezisi1 Aydın Muratoğlu1 Aydınlar dilekçesi2 Ayet-el Kürsi1 Ayetlere tersine mühendislik1 Ayır1 Ayni hakemin Galatasaray'ı da katletmesi1 Ayşe Kulin1 Ayşen Gruda1 Ayvalık1 Aziz Nesin32 Aziz Sancar1 Aziz Yıldırım93 Baba Vanga kehanetleri1 Babaannem2 Babalar günü1 Babam2 Bacasız Endüstri1 Bakara makara1 Balat1 BALKON TARIMI1 Balyoz57 Bana yapılanlar1 Barajlar genel bilgi1 BARCELONA GALATASARAY1 BARCELONA VE GALATASARAY1 Basımevi1 Basın metni1 Baş ağrısı1 Başakşehir1 Başarısızlıklardan öğrenme1 Başçavuş sokak16 Başı yerden kalkmayan insanlar1 Başıbozuk paşası1 BAŞKAN YÜKSEL YILDIRIM1 Başkanlık sistemi71 Başkent amblem1 BAŞKOMUTAN1 BATAN FUTBOLUN MALLARI BURADA GEL SEN DE AL1 Batı Anadolu Fay Hattı1 Batıkent4 Batıkent Botanik Bahçesi2 BATIKENT: "BOTANİK KENT" OLABİLİRDİ1 Batılılar-Afrika1 BAZEN DE YILDIZLARININ OYUNUYLA…1 Bedri Baykam2 Beka sorunu2 Ben ne yaptım?1 BEN SÖYLEYİNCE DARBE SEN SÖYLEYİNCE DEMOKRASİ1 BENCE MESSİ MARADONA DAN DAHA BAŞARILI1 Benim haykırışım14 Beraber yürüdük biz bu yollarda1 Beritan aşireti5 Berkin Elvan9 Beşar Esat21 Beşiktaş10 Beyazıt Öztürk1 Beyin kanaması1 Biat kültürü-Aleaddin Şenel1 Bilgi paylaşımı3 Binali Yıldırım1 Bir çift kadın memesi4 BİR GOMİS YETER Mİ? GALATASARAY SALT GOMİS İLE OLMAZ GALATASARAY DA KATILMALI GOLLERE...1 Bir Lale Orta düştü futbolumuzun ortasına1 BİRİNCİ KANAL İSTANBUL RİSKLERİ1 Biz bu boku niye yedik?1 BJK2 Blog yazma işi1 Bloglara yorumlarım1 BOEY FAYDASIZ DİYENLERE KAPAK OLSUN1 Bor1 Boyun ağrısı1 Bozkurt sel felaketi1 Böl-yönet1 Bölünmüş yol15 Bu görüntü siyasi rantın seçim versiyonu..1 BU MAÇ BUNU GÖSTERDİ!!1 BU ÜLKENİN EZENLERİ VE EZİLENLERİ..1 Bulaşıcı hastalıklar2 Burak Elmas2 Burçak Çubukçu2 Burçlar6 Bursaspor1 Bülent Arınç43 Bülent Ecevit46 Büyü ve sihir1 Büyükada7 Can Dündar22 Cansel Malatyalı1 CEHENNEMLERDE YANASIN..1 Celal Şengör1 Cem Uzan1 CEMAAT1 CENNET ÜLKE'Mİ CEHENNEME ÇEVİRENLER1 Cennetin izdüşümü1 Cerablus4 Cerattepe mücadelesi24 CESARET1 Cesur Yeni Dünya1 Ceviz ağacı3 Che Guevara5 CHP66 CHP mitingler1 CHP neden suskun1 CHP olağan kurultayı1 CHP ÖZELEŞTİRİSİ ÜVEY ELEŞTİRİ VE KARALAMA ASLA DEĞİLDİR1 CHP ÖZELEŞTİRİSİ YIKICI DEĞİL YAPICIDIR1 CHP'yi bitirme süreci1 CHP'yi yazmak1 CIA ajanı1 Confidential3 Corona günleri1 Corona virüs11 Covid delta varyantı1 Covid savları13 Covid-19 Delta1 Covid-19 için öneriler2 COVİD-19 TÜCCARLARI1 COVİD-19 VE FUTBOL1 Covid-19 Virüs6 Cumhur ittifakı8 Cumhuriyet Bayramı1 Cumhuriyet gazetesi2 Cumhuriyetimizin 501 CUMHURİYETİMİZİN YÜZÜNCÜ YILINDA GALATASARAT ŞAMPİYON1 Cumhuriyetin ilanı1 Cyborg3 Çağcıl kent nasıl olmalıdır?1 Çalışan gazeteciler günü1 Çanakkale şehitleri1 Çay1 Çay nasıl demlenir1 Çay neden önemli1 Çaykur Rizespor1 ÇED54 Çevre duyarlılığı1 Çevre temizliği1 Çeyrek akıl Eyüp1 Çığlık1 Çığlıklarım2 Çılgın projeler6 Çocuk Milletvekili1 Çocukları kör karanlıkta okula göndertmek neyin eğitimi?! İçimizdeki 4 mevsimi bozduğumuz noktada kendimizin ve kentimizin de iklimini bozduk!1 çok derin futbol1 Çukur dizisi1 Çukur ormanı1 ÇÜRÜK BİNALAR DEĞİL ÇÜRÜK YAPI YAPANLARIN GÜÇLENDİRİLMESİ..DEPREM MANİFESTOSU1 çürük binaları değil çürük binaları yapanları güçlendiriyoruz..1 D&R1 Dadybra1 Dani Rodrik3 Darbe3 Darbe hazırlıkları1 Darbe kurgucusu Hande Fırat1 Darbe kurgusu1 Darbe Mısır1 Davranışsal ekonomi1 DED1 Demokrasi3 Demokrasi manifestosu1 Demokratik açılım1 Demokratik devlet1 Deneme yanılma1 Deniz Baykal31 Deniz feneri16 Deniz Gezmiş16 Deniz Som1 Deprem17 DEPREM ALANINA SEÇİM KÜRSÜSÜ1 Deprem manifestosu9 Deprem manifestosu önemi1 Deprem önlemleri1 Deprem programında ne demeli? Çok yaşa padişahım1 DEPREM TARTIŞMALARINDA KANAL İSTANBUL1 DEPREM TOPLANMA ALANI DOLAR TOPLAMA ALANINA DÖNÜŞTÜRÜLDÜ1 Deprem vergileri nerede harcandı?1 DEPREMİ DEPREMLERDE TARTIŞANLAR1 Depremi unutmama ve doğal afet günü1 DEPREMİN DEPİVERMESİNİ RANTA DÖNÜŞTÜRENLER1 Depremleri sadece depremlerde değil sürekli gündemde tut1 DERE TAŞKINLARI1 Ders notlarım1 Dever nedir?11 Dever olgusu2 Devlet bahçeli1 Devlet Bahçeli bile mahir ünal'in densizliğine çıldırdı1 Devlet ihale yasası2 Devlet yönetimi12 Devleti batırma projesi1 DİE1 Dikey yapılaşma6 Diktatör nasıl olunur?1 Dilipak2 DİN VE IRK SENTEZİ..1 Dinler ve dinleyenler1 DİPLOMA ÇADIR 350 BİN KONUT VE MUHARREM İNCE İNTİHARI1 Diyanet34 Dizayn42 Diziler1 DNS amacı nedir?1 DOĞA GÜCÜ YAPAY İNSAN GÜCÜ1 Doğa konseyi1 DOĞA VE DOĞAN1 DOĞA VE DOLAR1 Doğal afet29 Doğal Hayatı Koruma Vakfı1 Doğal yalan-doğalgaz gazı vermek1 Doğanın dengesi1 Doğanın yok oluşu1 DOĞAYA VE DOĞANA SAYGI1 Doğu Anadolu Fay Hattı1 Doğu Karadeniz Gerçeklerin 27 yıl önceki Gez Gör Yaz öyküsü1 Doğu Perinçek2 Dokunan yanar1 Dolar yeşili1 Domuz gribi2 Dostlar buluşmalar1 Doyum döner1 DÖNEKLİK İLE UZLAŞIYI KARIŞTIRMAMAK GEREK1 Dönüş vanası1 DÖNÜŞLERİN DE ASALETİ VARDIR BUNU BOZMAK DÖNEKLİKTİR VE 2002 SONRASI KURUMSALLAŞMIŞTIR1 Dövize endeksli hesap DEH1 Dries Mertens1 Dua1 Duvara konuşmak1 Duygu Asena1 DÜĞÜN2 DÜNYA DEVİ VE DÜNYA MARKASI KARŞI KARŞIYA1 DÜNYA FUTBOLU PETROL BARONLARININ VE OLIGARKLARIN ELİNDE1 Dünyanın merkezi İstanbul1 DÜŞÜNCE DEĞİŞİKLİĞİNDEKİ KESKİN VIRAJ KİMLİKLERİ UÇURUMA SAVURUR1 Düşünenler-peşinden koşanlar1 Düzce10 Düzce su felaketi1 Düzensiz göç1 E-ret1 ECECAN-BURAK2 ECEVİT DEPREM BÖLGESİNE GİTMEMİŞ..CEVİZOĞLU'NUN KIRDIĞI CEVİZ BİNİ AŞTI..DEPREM BÖLGESİNE GİTMEDEN GEÇECEKLERİ GÜZERGAHLARI ASFALTLATANLAR..1 EGOSANTRİK TERİM VE OYUNCULAR1 Eğitim sistemi8 Ekonomik kriz kitabı1 Ekrem İmamoğlu35 Ekrem İmamoğlu yasağını nasıl okumak gerek1 Ekrem İmamoğlu'na önerim2 EKREM İMAMOĞLU'NUN EKMEĞİNE OY SÜRDÜ1 Elazığ depremi1 ELEKTRİĞE %5 ZAM POSTMODERN BİR TEKAFİL-İ MİLLİYE'DİR1 Elektrik kayıp-kaçak oranı3 elektronik genel kurul1 Ellerde ağrı1 Elmadan değirmenlerim1 Emre Belözoğlu39 EN GÜZEL HEDİYE HEDİYE ALMAKTIR..1 ENERJİ ALANLARI2 Enerji yatırımları yeterli enerji üretir projeleri midir?1 ENFLASYON1 Engin Arık1 Entegre havza yönetim planları1 ERBAKAN1 ERBAKAN EV HAPSİNE ÇARPTIRILDI!!1 ERBAKAN VE ERDOĞAN 28 ŞUBAT'IN NERESİNDE İDİ ŞİMDİ NEREDELER!?..28 ŞUBAT DAVALARIYLA SÖZDE ERBAKAN'IN İTİBARI KURTARILACAKTI..1 Erdal İnönü15 Erdem Gül4 ERDOĞAN2 Erdoğan mı Bay Kemal mı1 Ergenekon64 Ergenekon başlangıç noktası1 ERKAN BAŞ KAZAK GİYEMEZ1 Erman Toroğlu73 ERMAN TOROĞLU SAHTEKAR VURGUSU1 Ermeni meselesi4 Ertuğrul Günay16 Ertuğrul Özkök2 Esin kaynağı1 Eşek1 Evlilik töreni1 Evrensel Atatürk ve felsefesi3 Evrensel birleştirici kimlik1 Evrensel değerler42 Evrensel kimlik1 Evrensel kurtuluş felsefesi47 Eymir gölü5 Fadıl Akgündüz2 Faiz caiz mi?1 Fal1 Falcılık1 Farkındalık1 Fas1 Fatih Altaylı1 Fatih Terim4 FATİH TERİM1 Fatih'in tablosunu saraydan kaçırma1 Fatma Betül Sayan Kaya1 Faydasız1 Fecr1 FEM1 Fen liseleri1 Fenerbahçe15 FENERBAHÇE NEREYE KOŞTURULUYORLAR?1 FENERBAHÇE VE LALE ORTA ORTASI1 FENERBAHÇE'NİN HAYALİ YILDIZ AVCILIĞI1 Fenike gezisi1 Ferguson1 Fethi Sekin1 FETÖ eylemleri3 Fetö tehditleri1 Fetullah Gülen64 Fetullah Gülen savaşı1 Fetullah Gülen terör örgütü1 FIFA SIRALASI SONUNCUSU FAROE ADALARI VE ULUSAL TAKIMIMIZ1 Fırsat maliyeti2 Fidel Castro3 FİKRET ÇORBACIOĞLU1 Fikri Sağlar2 FİLENİN SULTANLARINA KAFİR DE! VAKIF TECAVÜZLERİNE SES ÇIKARMA1 First Lady Bettina Wulff1 Fitch3 FİYAT BELİRLEMELERİ1 Foreign Policy dergisi1 Fransa1 FRANSIZ KALMAMAK İÇİN "BİR LİSAN BİR İNSAN"1 Fransızca öğrenme kolaylığı1 Fransızca ve İspanyolca öğrenelim hep beraber..1 Fredrik Midtsjö1 Fuat Avni9 FUAT ÇAPA'NIN ÇABASINA ALKIŞ1 FUTBOL1 FUTBOL BU; BAZAN TAKIM OYUNUYLA KAZANDIRIR1 FUTBOL FUTBOL OLMAKTAN VE ÇİLEDEN ÇIKTI1 Futbol simsarları2 FUTBOL YATAĞINA DOLAN İNSANAT ARTIKLARI FUTBOLU KİRLETİYOR1 FUTBOLDA OLİGARŞİ1 FUTBOLUN YENİ EFENDİLERİ SAMSUNSPOR'UN AMBLEMİNDEN RAHATSIZ1 GALATASAR VE ZANİOLO VE İLKLERİN TAKIMI OLDUĞUNUN KANITI YENİLMEZLİK REKOR1 GALATASARAIN SAHA İÇİNDEKİ OYUNU SAHA DIŞINDAKİ OYUNLA ENGELLENİYOR1 Galatasaray364 GALATASARAY BARCELONA AŞKIN KARTAL'I YENDİ1 GALATASARAY BAŞARILI FUTBOLUYLA VEDA EDEREK UEFA AVRUPA LİGİ'NE HAREKET ETTİ1 GALATASARAY BAŞKAN ADAYI1 GALATASARAY BU SAATTEN SONRA DURDURULAMAZ1 GALATASARAY DURDURULAMIYOR FAKAAAAT....1 GALATASARAY DURMUYOR..SACHA BOEY GOL DA ATMAYA BAŞLADI1 GALATASARAY EFORUNU BAYERN MAÇINDA BIRAKMIŞ HATAY'A GETİREMEDİ1 GALATASARAY GÜMRÜĞE TAKILDI BİRİLERİNİ GEÇEMEDİĞİ İÇİN1 Galatasaray Güneş'i kararttı1 Galatasaray hakeme karşın Trabzonspor'u Icardi ile yendi1 GALATASARAY HATA MAÇINDA HATA YAPMADI FAKAT ALİ KOÇ HATA ÜSTÜNE HATA YAPIYOR1 GALATASARAY İNİŞE GEÇER DİYENLERİ UMUTSUZLUĞA İTTİ..1 GALATASARAY KORKUSU1 GALATASARAY KUPADA DA LİG'DE DE GOMİS İLE VAR!! İYİ DEĞİLKEN DE KAZANIRSAN ŞAMPİYON OLURSUN!1 GALATASARAY LAZİO1 GALATASARAY MARSİLYA'DA TESLİM OLMADI1 GALATASARAY OPERASYONU DEĞİL FUTBOLU SEVER1 GALATASARAY PALABİYİK PALASI İLE DOĞRANDI1 GALATASARAY ŞAMPİYONLUK ŞARKILARINI SÖYLETMEYE BAŞLADI1 Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligine koşuyor1 Galatasaray ve Lale Orta1 GALATASARAY YENİ YILA LİDER GİRDİ1 GALATASARAY'DA OKAN BURUK1 GALATASARAY'DAN HAYLİ KORKUYORLAR1 GALATASARAY'I DURDURAMIYORLAR1 Galatasaray'ı eleştirmesi sevgisinin isyanı idi..1 GALATASARAY'I İHRAÇ EDİN BU KADAR YORMAYIN KENDİNİZİ1 GALATASARAY'I NE HAKEMLER NE DE DİREKLER DURDURABİLİYOR1 GALATASARAY’IN 2-0'DAN GERİ DÖNÜŞÜ GRUPTAN ÇIKACAĞININ İŞARETİ1 GALATASARAY'IN AVRUPA HAFIZASI BAŞARI GETİRİYOR DA BUNU AVRUPA HAZMEDEMİYOR GİBİ1 Galatasaray'in Okan sesleri1 GALATASARAYIN CORONA VİRÜSÜ İLE UĞRAŞMASI VE FUTBOL VİRÜSÜ1 Gandhi Kemal1 GDO2 Geleneksel tıraş1 GENÇLERBİRLİĞ VE KONYASPOR1 genel kurul1 Geniş aile1 Geniş aile bireylerim2 George Bernard Shaw1 GES1 Getto55 Gez-gör-yaz15 GEZDİM GÖRDÜM YAZDIM5 Gezegenimizi hangisi ele geçirir?1 GEZERİM GÖRÜRÜM YAZARIM1 Gezi eylemcileri6 Gezi parkı halk hareketi62 Gezi şifresi1 Gezilerimiz2 Gırgır dergi2 GOMİS VE DİĞERLERİ1 GOMİS VE GALATASARAY ADANA DEMİRSPOR1 Göçmen politikası1 Gökçeada7 GÖKHAN ZAN VE ÜNAL KARAMAN'IN SİYASETE TRANSFERLERİ1 GÖRSEL KİRLİLİK1 Gösteri namazı1 Graham Fuller1 Greenpeace5 Greenwich2 Gtech2 Guggenheim Etkisi1 Guus Hiddink2 Güldüşümlerim7 Güldüşün çorbası9 Günaydın1 Gündemlerin efendisi30 Güngör Uras3 Gürsel Tekin15 Gürültü kirliliği29 HABİTLARA SAYGI1 Hagi92 Haiti depremi1 HAK EMEN HAKEM ÖRGÜTÜ TFF1 hak emen hakemler1 Hak emenler iş başında..1 Hakan Şükür1 HAKEMLERİ KORUYACAKLAR YA BU SEFER TOPU YAYINCI KURULUŞA ATTILAR1 Haliçte yaşayan simonlar1 Halifelik5 Hamza Yiğit Akman1 Hanefi Avcı4 Harem1 Harf devrimi4 Haris Seferovic1 Hasan Cemal1 Hasan Sıtkı Özkazanç1 Hava kirliliği7 Haydarpaşa Manhattan1 Haydarpaşa tren garı2 Haymana Kaplıcası1 Hayrünnisa Gül1 Hedef 2023 sloganı1 HER BAŞARISIZLIK SONRASININ RUTİN KAOS TEKRARLARI1 HES3 HES izin1 Hes-savar doğa projeleri2 HESLER21 HESLER SALDIRGANLARI BESLER1 Hıncal Uluç33 Hıncal Uluç da ışıklara yol aldı1 Hızlı tren kazası5 Hicr1 Hidrolik enerji4 Higgs bozonu1 HİJYEN ERDOGAN VE PANDEMİ1 Hilafet2 HİLAFET MI DEDİN!? HADE BE ORADAN!!!1 Hint varyantı1 Hitit güneşi5 Hitler Almanyası6 Hollanda4 Hopa fekaleti1 HOŞGÖRÜ EVRENSEL BARIŞIN KATALİZORUDUR1 HOŞGÖRÜ VE İNSAN OLMANIN ERDEMİ1 HURDA ÇELİK HURDA EV1 Hülle nedir?1 Hülya Koçyiğit6 Hürrem1 HÜSEYİN EROĞLU HÜSEYİN KALPAR BAŞARISINI YAKALAR MI?1 Hüseyin İnan11 Hüseyin Sağ1 Icardı1 ICARDI2 ICARDI BU ELBET YIKARDI1 ICARDI MUSLERA BARDAKÇI TORERİA NELSON KEREM YUNUS OLIVERA VE OKAN BURUK VE DE DURSUN ÖZBEK YÖNETİMİ1 ICARDI YIKARDI VE DE YIKTI...GALATASARAY SAHADA DEĞİL DE SAHA DIŞINDA BİTİRMEYE ÇALIŞILACAK GİBİ1 ICARDİ ASİST KRALI DA OLACAK GİBİ çünkü ADAM ATAMAYINCA ATTIRIYOR!!1 Ilımlı İslam projesi1 IMF1 Irkçılık1 Isınmada tasarruf yöntemi1 Işıklara yolculuk1 IŞİD1 İBO ŞOV VE CELAL KILIÇDAROĞLU1 İbrahim Müteferrika1 İbrahim Özden Kaboğlu1 İbrahim Tatlıses2 iç savaşa hazırlık1 İçerik çalmama uyarısı1 İçerik üreticisi1 İdam1 İdeolojiye endekslemek1 İKİNCİ KANAL İSTANBUL1 İKTİDAR A PLANI DIŞINDA B VE C PLANINI DEKLARE EDERKEN MUHALEFETİN A PLANI BİLE TARTIŞILIR..1 İktisat bilimi2 İlber Ortaylı1 İlhan Selçuk'u aramızdan ayrıldı1 İlk alan çalışmam1 İlk deprem manifestosu1 İlk Tarım Kredi Kooperatifi1 İlker Başbuğ26 İltizam-Mültezim1 İMAM2 İmam-ı Azam1 İmamoğlu yasağı Erdoğan ın minareli süngülü yasağı ile örtüştürmek yanlışlığı1 İMPARATÖR DERKEN1 İmrahor vadisi1 İNCE İNCE GİDİNCE1 İnfaz yetkisi1 İnsana dokun-yüreğine dokun-kalbine dokun1 İnternet1 İnternet nedir?1 İRTİCA1 İslam burjuvazisi1 İslam yeşili1 İsmet Berkan1 İsmet İnönü2 İsmet Özsoylu1 İspanya gezisi2 İspanyol gribi3 İsrail3 İstanbul gezisi3 İstanbul Havalimanı2 İSTANBUL HÜZNÜ AZALTILIYOR1 İstanbul silüeti61 İSTANBUL-ÇATALCA RESİMLERİ1 İSTANBUL'DA DOĞAYA VE DOĞANA SAYGI1 İstifa kurumu1 İstihdam yalanı1 İstiklal Marşı1 İSTİNAT DUVARLI ANROŞMAN1 İstismar1 İsviçre1 İş hukuku1 İşsizlik16 İtalya4 İttifak dışı partiler1 İzmir-Karaburun gezisi1 Jeo Biden2 JES1 JET EGZOZLU ARAÇLAR1 Juan Mata1 Kabahatler kanunu1 Kabahatli kentli2 Kaçak elektrik3 Kaddafi nasıl öldü?1 Kader değiştirmek1 Kadir Mısıroğlu1 KAFATASI1 Kafkas usulü çay1 Kahrolsun deprem alanına giren muhalefet mı diyelim..1 Kalıcı önlemler18 KALLEŞ ÖLÜM1 Kamilet Vadisi12 Kanal İstanbul18 Kanal İstanbul-Musilaj2 Kanunî Sultan Süleyman1 Kaostan beslenenler1 Kapisre deresi7 Kapkara1 KAR BEYAZI ŞİİR1 KARA BEYAZI HAYATLAR İÇİN ŞİİR1 KARA PARA1 Karadeniz yollar1 Karagümrük maçında MHK Galatasaray ın ağzına bir parmak bal çalmış olmasın1 KARAMSALLIK TESLİMİYETTİR1 KARAMSARLIK KÖTÜYE ALAN AÇMAKTIR..1 karar organı1 karar yeter sayıları1 Karargâh rahatsız1 Karbondioksit-oksijen eşitliği1 Karl Marx5 Karşı duruş33 Karz-ı hasen1 Kaset komplosu3 KASTAMONUSPOR GALATASARAY MAÇINDA 25 DAKİKA DİRENÇ GÖSTEREBİLDİ1 KATAR FUTBOLA NE KATAR1 Katolik nikahı1 Kaya gazı1 KAYSERİ MAÇINDA GALATASARAY'İN 1 PENALTISI 1 DE GOLÜ VERİLMEDİ 3 PUAN RAKİBİNE VERİLDİ1 Kazım Koyuncu2 Kazımcan Karataş1 Kazuistik anayasa1 Kebabçı1 Kehanetlerim1 Kemal Kılıçdaroğlu28 KEMAL KILIÇDAROĞLU NUN SİYASİ ANATOMİSİ1 Kemalpaşa1 Kenevir1 KENT TARIMI1 KENT-KOOP3 Kentini dinle1 Kentsel dönüşüm37 KEREM2 KEREM AKTÜRKOĞLU1 KEREM KINIK VE 12 ŞİRKETİ VE DE DFB'NİN KURULMASI1 KHGM1 KILIÇDAROĞLU GÜNDEMSİZ DİYENLER1 Kılıçdaroğlu Manifestosu4 KINA2 Kırık sandalye2 Kırılma noktası19 Kıtlık bilimi1 KIYAMETİN YAŞANDIĞI DEPREM BÖLGESİNDE MESCİT Mİ ÖNEMLİ ÇOCUK BEZİ VE MAMASI MI?1 Kızılay1 Kızılderililerin atasözü2 Kilo problemi1 KİM FETÖCÜ ÖCÜ???!!!1 Kişisel görüşlerin dinleştirilmesi1 Kitaba yazacaklarım2 Kitabım1 Kitaplar1 Kitapyurdu1 Klasik tıraş1 Kloz1 Koalisyon1 Komplo teorisi17 Konfüçyüs2 KONYASPOR1 korkmuyorum6 Korku imparatorluğu21 Korona1 KÖHES4 KÖPRÜ1 Kötek2 Kötü uygulama1 Kötülük1 Köy enstitüleri10 KÖYÜM SİDERE DERESİNDEKİ BU TAŞ DÜŞSÜN KAFANIZA KAFASIZLAR..1 Kriz raporu2 Kriz-pandemi93 kronik subdural hematom2 KSH1 Kuğulu park3 Kur'an şifreleri1 Kurgu6 Kurtlar vadisi karakterleri1 Kurtuluş destanı26 KUŞAKLARLA KUŞAK GEÇMEK1 Kuşkularım2 KUTLARIM1 KUTSAL RİTÜEL EVLİLİK1 Kuzey Anadolu Fay Hattı1 Kuzey Marmara otoyolu9 Küba13 KÜÇÜCÜK ZORBAY KÜÇÜK1 Küresel efendiler5 Küresel ısınma11 Küresel sömürü denklemi: “AB+ABD=ARBD”16 Küreselleşme aldatmacası4 Kürtler65 Kütahya-Simav depremi1 Laik devlet6 Laiklik1 Larry Diamond1 Laz dilbilgisi1 LAZ LOBİSİ NEDEN YOK!?1 Lazca1 Lazlar13 Le Figaro1 Leo Dubois1 Levent Üzümcü1 LİDER ÇIKAR İNŞALLAH1 LİGDE TRABZON'A 5 ATAN ALANYA ELENDİ1 Lizbon1 Lokomativ Moskova1 LÖSANTE1 Lösemili Çocuklar Vakfı1 LÖSEV1 Lucas Torreira1 LÜTFÜ SAVAŞ VE HATAY LÜTFÜ SAVAŞ VE HATAY1 M.Akif Ersoy1 Macaristan1 Maça bombalı saldırı1 MADEN İŞÇİSİ MAHPUS1 MADENCİ SERBEST1 MADENLER1 Madımak10 Madımak-Auschwitz-Reistag1 Mahir Çayan1 Makarnacılar10 Malazgirt savaşı7 Manavgat8 MANCHESTER UNİTED GALATASARAY’I HAŞAT EDER DİYEN E.TOROĞLU’NU DA DEVİRDİ!!!1 Manisa-Soma2 Mansur Yavaş21 Maraba kültürü ve ağa17 Marcao olayı1 Marduk8 marka spor ayakkabı1 Market zincirler1 Marsilya1 MATA HATAYSPOR'U MAT ETTİ1 matbaanın geç gelmesi2 Matematik nedir?1 Mathias Ross1 Matthıas Ross1 Maval okumak12 Maya takvimi kıyamet1 Mayasızlar1 Mayınlı alanlar8 MECZUP1 Medyan nedir?1 Mehmet Barlas4 Mehmet Özhaseki1 Melih Gökçek30 Meral Akşener11 MERAL AKŞENER TARİH YAZMADI TARİHTEN SİLDİ KENDİSİNİ İYİ GELEN AKŞENER GERİ DÖNDÜ1 Merkez Bankası1 Merkezkaç kuvveti8 Mersin Gazi çiftliği1 Mersin gezisi1 Mersin-Alata1 MERT İNSAN MERTENS'İN HARİKA GOLÜ1 MERTENS MEST ETTİ MERTENS ALANYA'YI BİTİRDİ1 Mesleki sorumluluk sigortası5 MESSİ MEST ETTİ ARJANTİNLİLERİ1 Mesut Yılmaz15 Metal yorgunluğu3 METE YARAR KİME YARAR!!??1 Metin Oktay3 MHK1 Mılot Rashıca1 Milenyum kupası1 MİLENYUM KUPASI VE GALATASARAY1 Millet ittifakı6 MİLLET İTTİFAKI NEDİR NE DEĞİLDİR..1 Milletimizle alay etmeyin!1 Milletvekili dokunulmazlığı13 MİLLETVEKİLLİĞİ Mİ MİLLETİN VEKİLLİĞİ Mİ!?1 Milli Piyango şaibe3 Milliyetblog yazılarım2 MİT54 Mod nedir?1 Modern kölelik2 Modern tıraş aletleri1 Moğollar4 Monaco35 Montrö sözleşmesi2 Motorlu kuryeler1 MPİ Genel Müdürü İhya Balak3 Muammer Kaddafi5 Muaviye-Küfeli-Hz. Ali1 Mucur1 Muhalif duruş2 MUHARREM İNCE7 MUHARREM İNCE KALIN OYNUYOR OY OY DİYE İNLEYENE KATKI VERMEK ADINA1 Muhsin Yazıcıoğlu1 Muhteşem Yüzyıl dizisi10 Murat Bardakçı7 Murat Karayalçın34 Muru3xi1 Musilaj1 MUSLER SAKATLANDI1 MUSLERA1 Mustafa Balbay31 Mustafa cengiz1 Muvazzaf5 Mümtaz İdil1 Müslüm Gürses1 Nabi Avcı1 Naci Görür2 Nagehan Alçı2 Nasıl Galatasaraylı oldum?1 National Geographic3 Nazım Hikmet26 Nazlı Ilıcak17 Ne düşünüyorsun?1 Ne istediniz de vermedik1 Ne oldu?1 Necdet Hoşcan1 NEDEN SÜPER KUPA SAMSUN'DA DEĞİL DE ARABİSTAN ÇÖLLERİNDE1 Negatif bilgi1 Negatif uzmanlık1 New York Times10 NİCE NİTEL BAYRAMLARA1 NİCELERİ AKADEMİLİ1 Nicolae Ceaușescu1 NİKAH1 NİYE BİR ALANYASPOR OLMASIN!!??1 NOBEL BENİM HAKKIM HAKKI!!1 Nuh tufanı10 Nur Suresi 30-31. ayetler3 Nuray Mert12 Nurettin Veren2 Nurettin Yıldız3 Nuri Asan1 Nush ile uslanmayanı etmeli tekrir-tekrir ile uslanmayanın hakkı kötektir1 Nükleer1 Nükleer enerji1 Nükleer santral46 Nükleer tehlike1 OFLU HOCALAR OKUMASIN OFSPOR'U1 Ofspor1 OFSPOR NEREDE İSE GALATASARAY'I ELİYORDU1 OGG1 OKAN BURUK İLE GALATASARAY ARTIK KORKUTUYOR1 OKAN BURUK1 Okan Buruk 5 kez üst üste maç kazanarak Galatasaray'ı 17.kez Şampiyonlar Ligi'nde1 OKAN BURUK ANTALYASPOR'A BURUKLUK YAŞATTI..FUTBOLUMUZU OLİGARKLAR VE 7 BÖLGELİ LİG ÖNERİSİ1 OKAN BURUK VE ÖĞRENCİLERİ İLLE DE ICARDI SÜPER LİG'İ YIKARDI VE DE YIKTI DA!! FB'Yİ GS'İN DEPLASMANDA 3-0 YENMESİ AYRİ BİR HARİKA1 Okan Buruk'u istemeyenlere kötü haber1 Okan Emre'yi 7 bitirdi1 Okan içerde sinmiş Danimarkalıları üzdü1 Oktay Ekinci4 Okumak1 Ola1 Oligark15 One Munite6 OnPunto1 Opsiyon1 Orantısız yağdanlıklar1 ORDAN BURDAN PARDON MARDON..1 Orduspor1 Orhan Gencebay1 ORHAN PAMUK MU YOKSA ATATÜRK MU AĞIR GELİR1 Osama1 Osmanlı11 Osmanlı yönetimi6 Oturarak çalışmak1 Oturuş ergonomi1 Oy depoları1 OYUN VE KOYUN1 OZAN KABAK1 Öğrenilmiş çaresizlik1 Öğretmen27 Ölüm4 ÖLÜM GERÇEKTEN ADIN KALLEŞ1 Ömer Çelakıl2 Ömer Dinçer2 Önerim var15 ÖSO1 Öteki dünya önlemleri1 ÖYLE BİR KALECİ Kİ ICARDİ'YE BİLE GOL ATTIRMADI1 Özel istihdam büroları1 Özelleştirme40 Özer Akdemir1 Özgün çalışma11 Özgür düşünce53 ÖZGÜR ÖZEL SİYASET OYUNLARINI BİLENLERİN SİYASİ TİMSAHLARIN OLDUĞU HAVUZA İTİLENDİR1 Özhan Canaydın1 PageRank1 Papazın bağı nereden geliyor?1 PARTİLİ CUMHURBAŞKANI SÖZÜ DOĞRU DEĞİL1 Patalojik sorun1 PDY5 Pearl Harbor3 Pedofili1 PEHLİVANLARA ÖDÜL FİLENİN SOLTANLARINA LGBT1 PELE1 Pelikan1 Pelin Çift1 Pers1 Petek ısınma sorunu1 PETROL VE FUTBOL1 Peygamberler1 Pherma-sharp1 Pınar Selek1 Pierre Loti1 Pierre Webo1 Pisa Kulesi1 Pisagor4 Piyangolar1 Plansız yapılaşma1 Polo Dayı1 POLONEZKÖY1 Portekiz gezi1 Portekiz gezisi8 Porto1 Poşet meselesi4 PROF. ATAÇ BAYKAL1 Prof.Dr. Bülent Arı2 Prof.Dr. Ioanna Kuçuradi1 PROJE1 Pukiya1 Rant14 Rantsal dönüşüm5 Raşa1 Recep Yazıcıoğlu1 Referandum9 Reglaj ayarı1 Reina saldırısı1 Rejim1 Rektör Melih Bulu1 Reptilian1 RES16 Reşat Nuri Güntekin1 Reyting kaygısı2 Rıdvan Dilmen14 Rıza Sarraf6 Ribery1 Richard Feynmann1 RİZE ARTVİN HAVAALANI ARTVİN İÇİN HAVA RİZE İÇİN ALAN1 Rize felaketi3 Rizespor katledildi1 ROK2 Romantik bir hafta sonu1 Rothschild1 Rus bakışı1 Rus büyükelçisi vuruldu2 Rus uçağı düşürülmesi1 Rüyam1 SABRIN SABRINI TAŞIRAN SABIR SABIR OLMAKTAN ÇIKAR TESLİMİYETE DÖNÜŞÜR1 SACHA BOEY1 Safranbolu gezisi1 Sağlıksız kent politikaları1 SAHA İÇİNDE KAZANAN GALATASARAY SAHA DIŞINDAKİ OYUNLARA ASLA KULAK VERMEMELİ1 Sahte fatura1 Salgın hastalıklar1 Salgınlar2 Sami Karaören3 Samsun 19 Mayıs Lisesi29 SAMSUN ŞAMPİYONLUĞU HAK EDEN BİR KENT1 Samsun'un tarihi 19 mayıs 19191 Samsunspor157 SAMSUNSPOR AMBLEMİ1 SAMSUNSPOR BAŞKANI TAKIM YERİNE FUTBOLCU ALMALI!!!1 SAMSUNSPOR İYİ GİDİYOR HÜSEYİN EROĞLU İLE1 Samsunspor morard1 SAMSUNSPOR SEMT İ KUTSAL EYÜP TAKIMI EYÜPSPOR U PERİŞAN ETTİ. SAMSUNSPOR UN ÇALIŞTIRICIS HÜSEYİN EROĞLU1 SAMSUNSPOR SİVAS'TA İYİ BAŞLADI1 Samsunspor'u birileri aşağı çekiyor1 SAMSUNSPOR'UN 14 MAÇI1 Samsunspor'un armasına saldırmak1 SANIK SANDALYESİNE OTURTULMASI GEREKEN 20 YIL İKTİDARDA OLAN MUKTEDİRDİR1 Sansür16 Sapadere kanyonu1 Sapıklıkla suçlamak1 Saray darbesi1 SARAYDAN TABLO KAÇIRMAK1 Sarı inek2 sarı saçından güç alan Icardi attı üç puan geldi1 Sarp1 Sayısal Oyunlar4 Seçim hile1 SEÇİM HİLELERİNİN ANATOMİSİ1 Seçimlerde hile24 SEÇİN YAZMACA BUNLAR1 Seçmen profili1 SEÇSİS1 SED1 Sedat Peker11 SEFEROVİÇ1 Selahattin Demirtaş1 Selin Sayek Böke3 SEO-SERP1 SERGEN YALÇIN1 Sergio Oliveira1 Serhıy Perkhun1 SERİ FARKLI YENİLGİLER1 Seslendiklerim1 Sevgililer günü2 sevr anlaşması1 Seyduna21531 Seyit onbaşı1 Sezen Aksu8 Sırt ağrısı1 side1 SİDERAYEPE3 Sidere29 SİDERE DERE ISLAHI İÇİN ANROŞMAN ÖNERİSİ1 SİDERE NİN ALTINI ÜSTÜNE GETİRMEK Mİ İSTENİYOR? SİDERE'DE ALTIN1 Sidere vadisi8 SİDERENİN DOĞASINA VE DOĞANINA DOKUNMA!1 SİHA2 Sincan1 Siyanür4 Siyaset meydanı2 Siyaset yapmayın2 Siyaseten katl2 Siyasetin helalleşmesi1 SİYASİ DEPREMDEN YIKIM BEKLEYENLER YIKILDI1 SİYASİ KARAKTER YOK İSE..1 Siyasi rant aracı23 siyasi rant otomobilleri1 Siyasi suikast13 Siyasi üstünlük1 Sneijder185 Sol argüman2 SOL SOL İLLEDE TEK ÇATI SOL1 Solcu musun sağcı mı yoksa yağcı mı?! Sol yanlarımızı acıtanlar!!1 SOLDA CHP TEK ÇATI OLMALI1 SOLMAK VE EVRENSEL OLMAK İSTİYORSAN SOL!!!1 Solun tasfiyesi1 Soma katliamı3 Son viraj3 Son yazım-11 Son yazım-21 Son Yazım-31 Soner Yalçın5 Sorumsuz Hayvansever2 Soruyorum163 Sosyal hukuk devleti4 Sosyal patlama risk haritası5 Soytarı31 Spor eleştiri1 Srebrenica katliamı1 Stephen Hawking4 Stratejik önem8 Stres ve alkol3 Su akar Türkler bakar1 Su akar yatağını bulur1 Su debi ayarı1 SU SAVAŞLARI5 Suçlamalara karşı gerçekler1 Sultan Ahmet4 SUPER KUPA DURUŞU SÜPER SOPA İSTİYOR..FENERBAHÇE DEĞİL DE ALİ KOÇ NE YAPMAK İSTİYOR1 Suriye18 Süleymanşah Türbesi2 Sümela manastırı1 SÜPER LİG'E KOŞAN SAMSUNSPORU TUTANA AŞKOLSUN1 Süper loto4 Sürdürülebilirlik3 Sütyen Tarihi1 Şafak Sezer2 Şangay beşlisi1 Şans Oyunları1 Şans Topu3 ŞENOL GÜNEŞ2 ŞEREFSİZ SENSİN1 Şeriat1 Şevket1 ŞEYH BEDRETTİN DESTANINI YAZAN NAZIM HİKMET1 Şeyh Said isyanı1 Şeyhler16 Şiir2 ŞİİR VE ERDOGAN1 Şike101 Şike kronolojisi1 Şili depremi18 Şirince3 şirket yönetimi1 ŞUTBOL2 ŞUTLUYORUM-Futbol706 ŞÜKRİYE TUTKUN TUTUŞU1 Tahir Kıran1 TAKLACAI MERT YANDAŞ'IA ÖVGÜ ICARDI'YA SÖVGÜ HADE BE ORDAN1 Taksim meydan savaşı2 Taliban6 Taliban erkeklerinin bazıları neden yüzünü saklıyor? Makyaj1 Taliban yöneticisi1 TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE DİYEN DENİZLER IŞIKLARA GÖNDERİLİNCE TAM BAĞIMLI TÜRKİYE OLDUK1 Tanju Özcan1 TARAFLILIK CIVIK YAĞDANLIĞA DÖNÜŞTÜ1 Tarık Akan6 Tarifeli uçuş nedir?1 Tarih tekerrürden ibarettir1 Taşeron sistem1 Taşeronluk sözleşmeleri1 Taşımalı eğitim1 Taşımalı siyaset1 Taşkınlar54 TAŞKINLARI FIRSAT BİLEN RANTÇILARIN TAŞKINLIKLARI1 Tekâlif-i milliye nedir?1 TEKBİR DEĞİL YARDIM GETİR1 Tekel1 Tekel işçileri17 Televole kültürü31 Televole yangını1 Tema vakfı5 Tembellik yok üretmek var1 Temel Fransızca4 Temel İspanyolca6 Terim2 TERİM İLE GALATASARAY RESMİ1 Terör9 tevâfuk1 Tevfik Fikret1 TFF4 tff ve mhk1 TFF VE MHK ALİ PALABİYİK'A ASLAN'I DOĞRATTI MI DİYELİM??!!1 TFF VE MHK OLMAYINCA FUTBOL GÜZEL1 TFF-İBB- FUTBOLDAN GEÇİNENLER1 THY1 Tıraş keyfi1 Ticaret-Siyaset-savaş1 Timsah1 Timsah gözyaşları2 TL sembol1 TMMOB72 TOGG1 TOKİ2 TOKİ MOKİ...YOL1 TOPÇU VE VEFAKAR SEYİRCİYİ KUTLARIM..1 Toprak ağası1 Toprak Koruma ve Arazi Kullanım Yasası1 Torba yasa7 Toryum10 Trabzon Ayasofya1 Trabzonspor10 TRT4 TRT TARİHİ DİZİLERDEN FIRLAMA TUHAF SAÇLI YENİ OSMANLI TİMİ1 TRT VE YANDAŞ KANALLAR SÖZDE İKTİDARIN İCRAATLARINI ANLATAN DİZİLERDE YARIŞIYOR1 TRT=trt1 TSK1 Tuncay Özkan7 Tuncel Kurtiz1 Turgut Özal2 Turist Ömer1 Tutsak lümpen gençler1 Tuzun kokması15 TÜİK2 TÜM ULUSUN YENİ YILINI KUTLARIM1 Tünaydın1 Türban12 Türbanlı polis1 Türbanlı zabıta1 Türk nasıl olunur?1 Türk-kürt faşizmi1 Türkan Saylan3 Türkçe dışındaki dillerde içerik üretmek1 Türkçe Fransızca İspanyolca sözlük1 TÜRKEVİ1 Türkiye başarısızlığı1 Tütün1 Tüzük Kurultayı Manifestom1 Uçurtma aşkı1 Uğur Mumcu23 Ulusal gereklilikler1 ULUSAL KURTULUŞ SAVAŞININ KAHRAMANLARINI İDEOLOJİLERİNE ENDEKSLEYENLER1 ULUSAL TAKIM1 Ulusal varlık fonu1 Uluslararası iktidar alanı1 UNESCO29 UNESCO dünya mirası listesi1 UnutMADIMAKlımda1 UYARIMDIR5 Uzatmalı Covid1 UZLAŞI DA BARIŞ VARDIR DÖNEKLİKTE İNKAR VE İHANET..1 Uzun covid nedir?1 Üç fidan4 ÜKEM FUTBOLU KAFASINDA PATLAYAN SOPA1 Ülkenin ticarethane gibi yönetilmesi1 Ümit kocasakal1 Ümit Öztürk1 Üniter devlet1 Ürdünlü Ebu Musab Zerkavi1 ÜRKENLER1 Üzerih Garih1 Vedat Dalokay1 Vefat1 Venedik tacirliği1 Viyana1 VPN nedir?1 Washington Post1 Wikileaks2 YA SEV YA TERK ET ANLAYIŞI1 Yaban1 Yabancı durmak1 Yakup Kadri Karaosmanoğlu1 Yalçın Bayer18 Yalnız Kurt1 Yangın1 Yangından önce abant1 YANLIŞLAR İNSANI YALNIZ BIRAKIR1 Yap-işlet modeli1 YAPI DENETİMİ1 YAPI SINIFI1 Yapısal reform1 Yarbay Thomas Edward Lawrence1 Yarı başkanlık1 Yasaklanmış öğrenme fırsatları1 Yaşadıklarım1 YAŞAMDAN KOPRIANLAR YARALILAR DEĞİL YAŞAMDAN KOPARAN HURDA EVLERİN SAYILMASI VE YENİ TALAN YALAN SÜRECİ1 Yaşar Büyükanıt5 Yaşar Nuri Öztürk3 Yaşınılabilir kentler1 Yaşlılık sendromu1 Yatay yapılaşma2 Yatırım fonları1 YAZAN MÜHENDİS YAZIYOR1 YAZAN MÜHENDİS'İN BİRİKEN YAZILARI1 YAZSAN NE OLUYOR Kİ YİNE" BENİM OĞLUM OKUR DÖNER DÖNER OKUR"1 YEBİ YIL YENİ İDEOLOJİ1 Yemeksepeti1 Yeni dünya düzeni12 YENİ MORİNHO MONTELLO MU?1 Yeni proje-Fatih Terim1 YENİ YIL1 YENİ YIL YİNELİKLER DEĞİL YENİLİKLER GETİRSİN1 Yeni yollarda kazalar neden olur?1 Yere Batan Sarnıcı-Milyon taşı1 Yerel yönetimde aday1 YERİN ALTI MADEN EMEKÇİSİNİN YERİN ÜSTÜ MADENCİNİN1 yerli otomobil1 Yeşil sermaye1 Yetenek kazanmak1 Yeter be!1 Yeter söz milletindir1 YGS şifre1 YHT1 Yiğit Bulut1 yok böyle Icardi ve Kerem1 Youtube tüccarları1 Yörükler1 Yumuşak karın1 YUNUS1 YUNUS AKGÜN1 YUNUS AKGÜN VE TERİM1 Yusuf Aslan10 Yusuf Demir1 YÜKSEL ÇORBACIOĞLU CHP ADAY ADAYI1 YÜKSEL YILDIRIM2 Yürüyen virüsler1 Zeki Alasya6 Zeki olmayan ahlaksız1 Zigana Yaylaları1 Zirveye giden yol1 Ziya Gökalp1 Zorba1 Zorbay1 zorunlu organlar1 Zülfü Livaneli6
Daha fazla göster

1829 Adet Yazı Arşivi

Daha fazla göster

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *